رفتن به مطلب

مشکل دیتا ریت در ADSL

ashkan.t
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.
بنده از های وب سرویس دارم و مشکلم اینه که هر سرویسی که خریداری میکنم  (جدا از نویز) به حداکثر سرعت اون نمیرسم. مگر اینکه دیتا ریتم از سرعتی که خریدم یه پله بالاتر باشه 
یعنی مثلا اگر 4 مگ بخرم و دیتا ریت روی 4 مگ باشه سرعتم 3.4 مگابیت میشه  ولی اگر دیتا ریت روی 6 مگ باشه سرعتم به 3.9 مگابیت میرسه.
حالا اگر بخوام 8 مگ بخرم. دیتا ریتم باید روی 12 مگ باشه تا ماکسیمم سرعت رو داشته باشم ولی مشکل اینجاس که روی 12 مگ قطع و وصلی بوجود میاد. (از سر خط هم چک کردم و سیم کشی هم مشکلی نداره اصلا)
هم با مودم تی پی لینک تست کردم ، هم با دی لینک
به های وب شکایت کردم . کار خاصی انجام نمیدن :( ( از مرکز خط رو هم چک کردن و گفتند که مشکلی نداره)  وقتی هم بهشون میگم دیتا ریت رو یه ذره بالاتر از 8 مگ بذارید میگن  نداریم، بعد 8 مگ میشه 12 مگ
مشکل از کجاست ؟
با تعویض پورت یا تعویض ای اس پی مشکل حل نمیشه ؟ ( ترجیحا اگر ای اس پی عوض نکنم بهتره چون دردسر داره)

ویرایش شده توسط ashkan.t
لینک به دیدگاه

سلام من هم فن آوا دارم همینطوریه الان اینترنت 12 مگابیت داریم ولی برامون گذاشتن روی 14 مگابیت تا 1.5 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلودش باشه قبلش هم 8 مگابیت داشتیم میزاشتن رو 10 مگابیت تا 1 مگابایت سرعت میداد

نمیدونم انگار سیاست این شرکتای خصوصی اینطوریه

Untitled3.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، hesam_z گفته است :

سلام من هم فن آوا دارم همینطوریه الان اینترنت 12 مگابیت داریم ولی برامون گذاشتن روی 14 مگابیت تا 1.5 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلودش باشه قبلش هم 8 مگابیت داشتیم میزاشتن رو 10 مگابیت تا 1 مگابایت سرعت میداد

نمیدونم انگار سیاست این شرکتای خصوصی اینطوریه

Untitled3.jpg

مشکل اینجاس که خطم کشکش 12 مگ رو نداره . و اینها هم دیتا ریت بین 8 تا 12 رو ندارن. یعنی دارن که میشه 9 مگ - اپلود 6 مگ
که چون اپلود بالاست باز هم خط نمیکشه و بخاطر اپلود قطعی و وصلی بوجود میاد.
روی مودلاسیون g.dmt  هم 7.6 مگ بیشتر دیتا ریتم نمیره بالا.
موندم چیکار کنم از دست اینا

لینک به دیدگاه

G dmt که به هیچ عنوان نزارید اگر سرعت براتون مهمه 

خططون هم کشش نداره دیگه فک نکنم بشه کاری کرد باید همون مقداری که کشش دارید بخرید 

مثلا الان برا ما این ۱۴ مگابیت آخرشه دیگه ۱۶ بشه snr میاد زیر ۱۰ آپلود هم بیشتر از ۱۰۰ نمیکشه خطمون هر خونه ای یه جوره 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، hesam_z گفته است :

G dmt که به هیچ عنوان نزارید اگر سرعت براتون مهمه 

خططون هم کشش نداره دیگه فک نکنم بشه کاری کرد باید همون مقداری که کشش دارید بخرید 

مثلا الان برا ما این ۱۴ مگابیت آخرشه دیگه ۱۶ بشه snr میاد زیر ۱۰ آپلود هم بیشتر از ۱۰۰ نمیکشه خطمون هر خونه ای یه جوره 

پشتیبانی که نمیتونه دیتا ریتی که میخوام را بذاره . شاید شکایت کنم  بتونن از جایی که سطح دسترسی شون بالاتره از پشتیبانی  دیتا ریت رو روی 9 مگ - 512 کیلو بذارن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ashkan.t گفته است :

پشتیبانی که نمیتونه دیتا ریتی که میخوام را بذاره . شاید شکایت کنم  بتونن از جایی که سطح دسترسی شون بالاتره از پشتیبانی  دیتا ریت رو روی 9 مگ - 512 کیلو بذارن

صد درصد میتونن شک نکنین منتها نمیخوان یا اجازه ندارن بکنن 

ما سرویس رو 12 مگ کردیم با یه تلفن راحت 14 کرد و سرعت آپلودمون هم بالا برد حتی همون لحظه اعمال شد که داشتیم با پشتیبانش تلفنی حرف میزدیم

شکایت و این داستانا جواب نمیده تو این قضیه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...