رفتن به مطلب

کمک برای خرید SSD و RAM

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یه سیستم دارم با این مشخصات:

Intel Core i5 750

MSI P55-GD65

2x2GB TeamGroup 1866 (operating @ 1333)

2x500Samsung F3 RAID0

من با برنامه VMWare Workstation خیلی کار میکنم و وقتی چندتا سرور2008 و ویندوز7 هم زمان میارم بالا دیگه سیستم به سکته می افته

در حال حاضر به نظرم مشکل اصلی سرعت هارد هست

یه نفر میخواد از کانادا برام جنس بیاره و خودم انتخابم Crucial M4 هست

به نظرتون 128گیگ کافیه؟ حدود 20 گیگ ویندوز و 10گیگ نرم افزارهام و الباقی هم برای فایلهای vmware که فکر کنم حدود 40-50 گیگ باشه

یه سوال دیگه، اگه جای این دوتا هارد500 که الان رید هست این m4 رو بزارم افزایش سرعت کاملا محسوسه؟ اگه نیست از همین الان 2 تا 128 بگیرم رید کنم چون اصلا دوست ندارم 200دلار بدم و ببینم تفاوت خیلی زیادی با وضع قبلی نکرد.(باتوجه به اینکه این ssdها برای ویندوز و نرم افزارها استفاده میشه و خب هر 4-5 ماه هم حداقل یه بار ویندوز رو کامل فرمت و دوباره نصب میکنم فکر نکنم از لحاظ trim هم مشکلی پیش بیاد)

ضمنا رمهای من دوتا ماژول از این مدل هست:

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1158

دوتا ماژول دیگه میخوام بخرم بین این گزینه ها خودم نظرم روی پاتریوت هست:

http://www.newegg.ca/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100007610%20600006133&IsNodeId=1&name=DDR3%201866%20%28PC3%2015000%29

چون از لحاظ فرکانس فکر میکنم با رمهای من مشکلی نداره و همچنین اگر در آینده xmp رو فعال کنم مشکلی نخواهم داشت ضمن اینکه به جیب بنده هم میخوره و گرون نیست. البته من خیلی وارد نیستم، لطفا اساتید نظر بدن :)

لینک به دیدگاه

یعنی منظورتون اینه که در کار با برنامه vmware تفییر محسوسی نمیبینم؟ فقط زمان بوت و باز شدن برنامه ها کم میشه؟

لینک به دیدگاه

سرعت هارد روی زمان دسترسی به فایلها تاثیر داره . برای بالا اومدن ویندوز ، لازمه که فایلها از روی هارد خونده بشن . پس سرعت هارد روی بالا اومدن ویندوز تاثیر داره . برای باز کردن و اجرای برنامه ها و فایلها هم به همین شکله . حالا اگر برنامه ای باز بشه ، روی رم میشینه ، پس برای سریعتر کارکردن اون برنامه ، باید رم و پردازنده مناسبی داشت . ممکنه برنامه ای هم باشه که در حین کار، اطلاهات مورد نیازش رو روی هار کپی کنه و مجددا بخونه . در این مورد سرعت هارد روی کار برنامه تاثیر داره . شما باید ببینی برنامه شما به چه شکل کار میکنه . البته این رو هم بگم که سرعت هارد روی زمان ذخیره کردن پروژه های نرم افزار ها خیلی تاثیر میذاره . در نتیجه سرعت کار رو بالا میبره . من پیشنهاد میکنم شما اول رم رو افزایش بده . 4 گیگ رو به 8 گیگ افزایش بده . شاید مشکلت حل شد . اگر هم کامل حل نشه ، کم میشه .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...