رفتن به مطلب

درخواست از مدیران برای صیانت از حقوق

EHSAN.K
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

خدمت عزیزان

موضوع درخواست بنده از مدیران در مورد مشکلاتی هست که چند وقتی هست گریبان فروم رو گرفته

مدتی هست چند تا کاربر در مجموعه فعال شدند که شاید یک جاهایی بحث فنی هم انجام بدن ولی بیشتر حالت ترول دارند تا کمک

یعنی کلا منتظر هستند ببینند کدام کاربر و کدام تاپیک صحبت هاش و تفکرش بر ضد این عزیزان هست که کلا" از خجالتش در بیان

حالا اصلا" مهم هم نیست تاپیک در مورد چی هست تاپیک آشپزی و عوض کردن پوشک بچه هم باشه این عزیزان حضور فعال خودشون رو با نظرات گهربارشون اعلام میکنند و تاپیک رو وزین میکنند

قدیم یک سیستمی بود نمره منفی که شاید گاهی همین مورد هم سوء استفاده ازش میشد برای کل کل ولی خب خوب بود اگر کاربری 10 نمره منفی میگرفت تا مدتی بن میشد و اگر تکرار میشد اخراج میشد

حالا من پیشنهاد میکنم که یا عزیزان بحث نمره منفی رو دوباره فعال کنند یا تعداد گزارش شدن پست یک کاربر رو ملاک قرار بدن و برای مدتی بن بشن که این عزیزان یک مدتی روی رفتارشون فکر کنند و کلا" هر چه به دهان مبارک رسید به زبان نیاورند

قدیم ها من جواب میدادم که حتی یکبار هم خودم به شدت عصبانی بودم به عزیزی خودم تندتر جواب دادم که حامد جان به بنده تذکر دادن و قضیه تمام شد

الان که دیگه جواب هم نمیدم ولی خب گویا این عزیزان میگن طرف جواب نداده حتما" زبان نداشته نمیگذارن روی حساب اینکه نمیخوان متشنج بشه جو فروم و مجبور به جواب میشم گهگاهی

من تا حالا 3 کاربر رو شناسایی کردم که جالبم هست این پست اون رو لایک میکنه و اون یکی پست این یکی رو(یعنی خط مشی و طرز تفکر یکی هست)

مثلا" کاربر به خاطر اسپمر بودن کلا" بن شده دوباره میبینیم فرداش پیداش شده (تصویرش موجود هست)

در این شرایط فقط بلک لیست من و بقیه کاربران داره پر میشه

یا الان میبینیم نسبت به 2 سال گذشته خیلی از کاربران با سابقه فروم  در بحث ها شرکت نمیکنن

من خودم قدیم خیلی مسائل رو از بچه های فروم یاد گرفتم ولی الان باید بیام ببینم کی پاش رو سیمه یا کی داره تیکه حواله میده

کلا" کارمون شده یا آینه گرفتن یا جا خالی دادن و نمیتونی یک بحث و جمع بندی داشته باشید بدون اینکه هدف قرار بگیرید

قدیم کاربران بر اساس امتیاز و سوابق طرف بی حرمتی نمیکردن حتی اگر حرف نا حق میزد ولی من دو هفته پیش دیدم کاربری قدیمی با سابقه امتیاز بالا رو این عزیزان مورد لطف دارن قرار میدن و این اصلا" قابل قبول نیست

این نمیشه که یک عده بنشینند پشت کیبرد و به هر فردی با هر نوع طرز تفکری حمله کنند و چون مجازی هم هست خیالی آسوده داشته باشند (البته که وظیفه کاربران هم هست که گزارش کنند)

برای همین از عزیزان درخواست دارم یک فکری برای این مورد انجام بدن / ترولی و اسپمر در همه فروم ها داریم ولی بسته به نوع سیاست مدیران اون فروم پاک یا آلوده میشه

با تشکر از مدیران برای وقتی که برای فروم میگذارن و کاربرانی که وقت گذاشتند و صحبت های بنده رو مطالعه کردند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...