رفتن به مطلب

نشناختن گرافیک لپتاپ

Recommended Posts

سلام دوستان

یه لپتاپ ایسوس دارم، چند روز پیش کامل بازش کردم تا تمیزکاری کنم، خمیر گرافیک و cpu عوض کردم، بعد بستن لپتاپ و روشن کردن متوجه شدم گرافیک اصلی لپتاپ شناسایی نمیشه، ویندوز هم عوض کردم اما نه درایور نصب میشه نه گرافیک میشناسه... فقط گرافیک اینتل میاد بالا... انویدیا پریده

ممنون میشم راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، amir m گفته است :

سلام دوستان

یه لپتاپ ایسوس دارم، چند روز پیش کامل بازش کردم تا تمیزکاری کنم، خمیر گرافیک و cpu عوض کردم، بعد بستن لپتاپ و روشن کردن متوجه شدم گرافیک اصلی لپتاپ شناسایی نمیشه، ویندوز هم عوض کردم اما نه درایور نصب میشه نه گرافیک میشناسه... فقط گرافیک اینتل میاد بالا... انویدیا پریده

ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام ، خمیر‌چی استفاده کردین؟ چه مقداری زدین؟ همه کابل ها رو جا زدین؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام ، خمیر‌چی استفاده کردین؟ چه مقداری زدین؟ همه کابل ها رو جا زدین؟

خمیر گرین

کابل خاصی نداشت گرافیک.... فقط کابل فن گرافیک بود

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir m گفته است :

خمیر گرین

کابل خاصی نداشت گرافیک.... فقط کابل فن گرافیک بود

خمیر رو تر و تمیز زدی؟؟؟؟ به عنوان راه حل اخر ابدیت بایوس رو چک کن. یادش بخیر سر بایوس اشتباهی که فروشگاه برام زده بود منم این مشکل رو داشتم .ولی خب شما اگه کار دیگه ای نکردی همون سخت افزاری دنبال ایراد باشی اگه لازمه دوباره باز کن چک کن همه اتصالات و .... رو

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

خمیر رو تر و تمیز زدی؟؟؟؟ به عنوان راه حل اخر ابدیت بایوس رو چک کن. یادش بخیر سر بایوس اشتباهی که فروشگاه برام زده بود منم این مشکل رو داشتم .ولی خب شما اگه کار دیگه ای نکردی همون سخت افزاری دنبال ایراد باشی اگه لازمه دوباره باز کن چک کن همه اتصالات و .... رو

بایوس نشد اپدیت کنم، باتری خرابه و نمیشه اپدیت کرد

اتصالات دوبار چک کردم اما نشد که نشد

لینک به دیدگاه

درایور گراف از طریف اپدیت ویندوز هم نصب نمیشه؟؟؟ یا که iobit driver  نصب کن ببین تشخیص میده همچین سخت افزاری رو یا نه

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

درایور گراف از طریف اپدیت ویندوز هم نصب نمیشه؟؟؟ یا که iobit driver  نصب کن ببین تشخیص میده همچین سخت افزاری رو یا نه

درایور اصلا نصب نمیشه

iobit هم فقط گرافیک اینتل میشناسه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...