رفتن به مطلب

چطور مشکل فعال بودن 2 مانیتور از 3 مانیتور را حل کنم؟

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید.

بنده یک گرافیک XFX ATI Radeon HD 5870 1GB که از اونجایی که گرافیک با اسم های مشابه توی سایت ها زیاد هست، من لینکه ویدئو میزارم که گرافیکه بنده مطابق با لینک ویدئویی در پایین است، که طبق همین ویدئو هم متوجه روی جعبه گرافیک بنده زده شده که تا 3 مانیتور قابل پشتیبانی است. [ لینک ویدئو مشخصات گرافیک ]

پورت های گرافیک من 2x DVI, 1x HDMI, 1x Display Port هستند که بنده در حال حاضر از 2x DVI و HDMI استفاده میکنم.

مانیتورها 2 عدد CRT و 1 عدد LCD هستند و هر 3 VGA هستند که برای همه از تبدیل و برای HDMI هم از تبدیل Active Adapter استفاده میکنم. با این تفاصیر وقتی مانیتورها وصل میشند، در ویندوز من میتونم 3 مانیتور ببینم ولی فقط 2 مانیتور از 3 مانیتور فعال هستند و برای زمانی مانیتور دیگر فعال میشه، که یکی از مانیتورهای فعال از تنظیمات غیرفعال بشه.

displays.thumb.png.9a22e6997d1d95da59c7bf314989264b.png

اولین شک بنده اینه که به جای اینکه از 2x DVI استفاده بشه باید از یک Active Adapter دیگه برای تبدیل Dp به Vga استفاده کنم. در نهایت اگر دوستان راه حل کلی برای این موضوع دارند، ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر و خسته نباشید، همچنین سال نو پیشاپیش مبارک.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...