رفتن به مطلب

تاپیک مرجع Resident Evil، طرفداران، اسکرین شات، گیم پلی، باگها، مشکلات و ....

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

وای وای وای این بازی چه چیزایی رو در من زنده نمیکنه . کل دوران گیمری بنده تو این یدونه گیم خلاصه میشه لامصب . یاد زمان اجاره کردن پلی استیشن میوفتم که شب تا صبح پای این گیم میذاشتیم ☺️ . اون زمانی که قرار بود با غولش روبرو بشیم کل خانواده دور یه تی وی 20 اینچ جمع میشدیم و دسته دست یه نفر و همه تو استرس . چقدر جذابیت داشت لامصب . باورم نمیشد این تاپیک رو دیدم . دم استارتر تاپیک گرم . با اینکه دیگه گیم نمیزنم و دیگه به سن و سالمون نمیخوره ولی این بیاد دوران قبل خدمتم و دوباره تجربه میکنم 😊 

سپاس از سازنده های این بازی نوستالژیک و استارتر تاپیک 🌷

لینک به دیدگاه

• ارسال 694
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

من  با این بازی بزرگ شدم یادش بخیر وقتی namesis  میمومد قلب ادم وای میستاد.

بازی جالبی باید باشه ولی دیگه مثل 2 نمیشه چون زامبی ها و محیط و موتور بازیش یکی هست تجربه 2 برای اولین بار خیلی عالی بود.

و این اخرین گیمی بود از رزیدنت که remaster  نشده بود. بعد از این دیگه بازی برن سمت ایده جدید مثل  7

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، mَd گفته است :

بسیار  intro خوبی داشتید مثبت ها لایق شماست

ممنونم از لطف‌تون، امیدوارم تاپیک خوبی بشه :x

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

وای وای وای این بازی چه چیزایی رو در من زنده نمیکنه . کل دوران گیمری بنده تو این یدونه گیم خلاصه میشه لامصب . یاد زمان اجاره کردن پلی استیشن میوفتم که شب تا صبح پای این گیم میذاشتیم 263a.png . اون زمانی که قرار بود با غولش روبرو بشیم کل خانواده دور یه تی وی 20 اینچ جمع میشدیم و دسته دست یه نفر و همه تو استرس . چقدر جذابیت داشت لامصب . باورم نمیشد این تاپیک رو دیدم . دم استارتر تاپیک گرم . با اینکه دیگه گیم نمیزنم و دیگه به سن و سالمون نمیخوره ولی این بیاد دوران قبل خدمتم و دوباره تجربه میکنم 1f60a.png 

سپاس از سازنده های این بازی نوستالژیک و استارتر تاپیک 1f337.png

در 2 دقیقه قبل، MEHR_1993 گفته است :

من  با این بازی بزرگ شدم یادش بخیر وقتی namesis  میمومد قلب ادم وای میستاد.

بازی جالبی باید باشه ولی دیگه مثل 2 نمیشه چون زامبی ها و محیط و موتور بازیش یکی هست تجربه 2 برای اولین بار خیلی عالی بود.

و این اخرین گیمی بود از رزیدنت که remaster  نشده بود. بعد از این دیگه بازی برن سمت ایده جدید مثل  7

سلام خدمت هر دو دوست عزیزم

دقیقا منم اون زمان که این بازی عرضه شد رو یادم میاد، اولین باری که با سری RE آشنا شدم خونه یکی از دوستانم بود که برادر بزرگ‌ترش داشت با یه سیستم قدیمی نسخه دوم رو بازی می‌کرد و اوایل بازی هم بود اگه درست یادم باشه در زمان اولین ورود به اداره پلیس که توی یکی از راهرو ها یه زامبی از پنجره وارد میشه. هیچوقت این صحنه رو یادم نمیره و یادمم هست توی نسخه بازسازی شده بازی همچین صحنه‌ای رو قرار داده بودن. بعد از اون زمانی که خودم پلی‌استیشن ۱ خریدم نسخه ۲ و ۳ رو هم گرفتم ولی هیچوقت جرات نکردم بازیشون کنم :D

لینک به دیدگاه

این بازی و dino crisis 2 بازی هایی بودن که دوران بچگی باهاش سر شد خیلی دوست دارم بازی dino 2 ریمستر بشه چه اسلحه هایی داشت اون بازی و چه قد هوش مصنوعی اون زمان برای گودزیلاها خوب بود یادش به خیر

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

سوال واسه کسی پیش نیومده چرا کاراکترش شبیه

last of us 2

؟؟؟

حقیقا شباهتی احساس نمیشه، نمیدونم شما بر اساس چه معیاری مقایسه کردید.

Untitled-1.thumb.png.195dddb23f0ef532654842c67ee589a7.png Untitled-2.thumb.png.a655e50cac30e2271a13c5b67f7aaab0.png

ویرایش شده توسط Ruby
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، matrix.trixx گفته است :

این بازی و dino crisis 2 بازی هایی بودن که دوران بچگی باهاش سر شد خیلی دوست دارم بازی dino 2 ریمستر بشه چه اسلحه هایی داشت اون بازی و چه قد هوش مصنوعی اون زمان برای گودزیلاها خوب بود یادش به خیر

سلام دوست عزیزم

قطعا اگه این روند بازسازی بازی‌های Capcom ادامه داشته باشه سال آینده شاهد معرفی بازسازی سری Dino Crisis خواهیم بود، اصلا به نظرم نباید این شرکت بیاد بازی جدید بسازه همین قدیمی‌ها رو بازسازی کنه خوبه البته با ساخت DMC 5 و Monster Hunter World نشون داد هنوزم حرف زیادی برای گفتن دارن. البته ساخت DMC  5‌ بیشتر موردی بود که بخاطر کارگردان خود بازی موفق شد،‌ چون ایشون بعد از ساخت اون نسخه کذایی DmC توسط استودیو Ninja Theory تهدید به ترک شرکت کردند که با مخالفت مدیران مواجه شد و ایشون هم در ازای موندن درخواست یک دنباله با ساختارهای استاندارد خودشون رو داده بودن که نتیجه‌ش شد DMC 5 که الان می‌بینیم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ruby گفته است :

سلام دوست عزیزم

قطعا اگه این روند بازسازی بازی‌های Capcom ادامه داشته باشه سال آینده شاهد معرفی بازسازی سری Dino Crisis خواهیم بود، اصلا به نظرم نباید این شرکت بیاد بازی جدید بسازه همین قدیمی‌ها رو بازسازی کنه خوبه البته با ساخت DMC 5 و Monster Hunter World نشون داد هنوزم حرف زیادی برای گفتن دارن. البته ساخت DMC  5‌ بیشتر موردی بود که بخاطر کارگردان خود بازی موفق شد،‌ چون ایشون بعد از ساخت اون نسخه کذایی DmC توسط استودیو Ninja Theory تهدید به ترک شرکت کردند که با مخالفت مدیران مواجه شد و ایشون هم در ازای موندن درخواست یک دنباله با ساختارهای استاندارد خودشون رو داده بودن که نتیجه‌ش شد DMC 5 که الان می‌بینیم.

امیدوارم capcom فقط بازسازی کنه اینقدر در زمان قدیم ip خوب ساختن و اوج کاراشون تازه در ps2 شروع شد سری Onimusha بازی مورد علاقه دورانی بود که من راهنمایی درس می خوندم امیدوارم بتونن به روند خوبشون ادامه بدن هرچند امثال من پیر شدن و دیگه باید قبول کرد نمیشه مثل دوران بچگی از بازی لذت برد

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

ایول خدایی . دینو کریسس 2 هم بسیار بازی دوست داشتنی بود که بی صبرانه منتظرم این بازی هم بازسازی بشه . دموهای این بازی در زمان خودش زبان زد بود و بسیار باکیفیت کار شده بود . یادش بخیر . نمیدونم چرا بعد از این همه سال هیچ بازی ای مثل مثلا همین بازیها و کماندوو 2 و حالا تو جدیدها مثلا withcher 3 به آدم نمیچسبه . گرافیکها خیلی پیشترفت داشته ولی حس اون زمان قدیم رو به آدم نمیده . یعنی بازیهای روز بیشتر رو گرافیک و کیفیت کار میشه تا داستان و گیم پلی عالی . 

لینک به دیدگاه

من زمان بچگی به غیر از 2 تمام اویل هارو تمام کردم . 3 از همه خوش ساخت تر بود. داستان 4 از همه بهتر بود . 1 حس میکنم گرافیکش پایین بود ولی صداهای محیطش از همه بهتر بود. 4 هم صدای محیط خوبی داشت . بقیشون هم که کلا تو دیوار بودن از نظر من

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Hype گفته است :

من زمان بچگی به غیر از 2 تمام اویل هارو تمام کردم . 3 از همه خوش ساخت تر بود. داستان 4 از همه بهتر بود . 1 حس میکنم گرافیکش پایین بود ولی صداهای محیطش از همه بهتر بود. 4 هم صدای محیط خوبی داشت . بقیشون هم که کلا تو دیوار بودن از نظر من

متاسفانه نسخه ۴ به مقدار زیادی هایپ شده بود و تماما هم بخاطر اولین بار بودن در سوم شخص شدن دوربین بازی و تحول گرافیکی شخصیت لیون بود که بار هایپ بازی رو چند برابر کرد ولی از نظر داستان بنظرم نسخه ۲ و ۳ خیلی بهتر بودن، البته نظر شخصیه :D

امیدوارم به فکر بازسازی نسخه‌های Zero و نسخه اول بازی هم باشن،‌ نسخه صفر بنده خدا آندرریتد ترین بازی توی این مجموعه‌ست.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hype گفته است :

5/6 کلا تو فاز رزینت اویل نبودن چون کارگردانشون دیگه باهاشون همکاری نکرد و رفت بازی خودش رو ساخت  evilwithin  .

3 در کل بنظر من بهترین بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 دقیقه قبل، MEHR_1993 گفته است :

5/6 کلا تو فاز رزینت اویل نبودن چون کارگردانشون دیگه باهاشون همکاری نکرد و رفت بازی خودش رو ساخت  evilwithin  .

3 در کل بنظر من بهترین بود

نسخه سوم یکبار میرفتی آخرشو تموم میشد اما توی نسخه دوم با یکی از کاراکترهای لیون یا کلیر شروع میکردی در حالت نرمال که وقتی تموم میکردی حالت هارد و داستان جدا برای کاراکتر دیگه باز میکرد و درسته تقریبا محیط و معماها برای هر دو کاراکتر یکسان بود (البته توی نرمال و هارد بعضی معماها و جاهای آیتمها و زامبیها فرق داشت) ولی تفاوتهایی داشت مثلا لیون فندک داشت که نیازی نبود از جایی برداره و یارش ایدا بود که سریع بود و اسلحه هم داشت در اون طرف کلیر تو جیبش سنجاق داشت که بعضی قفلها و کمدها باهاش باز میشد و برای هر دو کاراکتر اون چیزی که نبود باید پیدا میکردی واسه کلیر هم شری بود که یه دختربچه بود سرعت پایین و دست وپا گیر ، وقتی بازیو در حالت نرمال با یکی از کاراکترها تموم میکردی واسه کاراکتر بعدی که نسخه جدیدی از داستان باز میشد جناب مستر ترایدنت اضافه میشد که یه جورایی مثل نمسیس بود ولی در حالت آرام

کلا نظر شخصی هستش که از کدوم مدل خوشمون میاد ولی به نظرم نسخه دوم بهتر بود به خاطر حداقل 4 بار داستان جدید  بازی که اولین بار هم هاردشو ((همون قسمت مستر ترایدنت) با رنک a تموم میکردی کاراکتر hunk باز میکرد و کاراکتر توفو هم بعد چندین بار تموم کردن بازی با رنک a

در 26 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

متاسفانه نسخه ۴ به مقدار زیادی هایپ شده بود و تماما هم بخاطر اولین بار بودن در سوم شخص شدن دوربین بازی و تحول گرافیکی شخصیت لیون بود که بار هایپ بازی رو چند برابر کرد ولی از نظر داستان بنظرم نسخه ۲ و ۳ خیلی بهتر بودن، البته نظر شخصیه :D

امیدوارم به فکر بازسازی نسخه‌های Zero و نسخه اول بازی هم باشن،‌ نسخه صفر بنده خدا آندرریتد ترین بازی توی این مجموعه‌ست.

محبوبیت نسخه 4 به این دلیل بود که یکیش خودم اونقدر نسخه 2 و 3 بازی کرده بودم (نزدیک 100 بار هر دو باهم) دیگه خسته شده بودم از درهای قفل و معماهای تکراری ولی توی نسخه 4 میتونی هر جایی بری درها با لگد باز کنی تنوع مراحل بالا باسهای مختلف ، آپدیت اسلحه های گوناگون سبک جدید تیراندازی و ... باعث محبوبیتش شد

از دوستان اویل 4 کسی تونسته بود مگنوم نقره ای لوله بلند باز کنه ؟ قدرت 99.9 ، خشاب بی نهایت 

لینک به دیدگاه

thumb-1920-1056018.jpg.aa8f7aaa7eb268ee6ac226868bc30dc5.thumb.jpg.ef41a68c286a84a653ebcd2e699890f4.jpg

دختره چرا اینقدر زشته، این همه گرافیک سالها پیشرفت کرده، بعد دختره زشت تر شده.

همون نسخه اصلی بهتر بود.

670856.thumb.jpg.94da48f6489cad313982f64cdbc0befa.jpg

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

همون نسخه اصلی بهتر بود.

¬¬¬¬

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

thumb-1920-1056018.jpg.aa8f7aaa7eb268ee6ac226868bc30dc5.thumb.jpg.ef41a68c286a84a653ebcd2e699890f4.jpg

همون نسخه اصلی بهتر بود.

670856.thumb.jpg.94da48f6489cad313982f64cdbc0befa.jpg

منم با کرکتر  jill  حال نکردم . نیاز بود بیشتر رو چهرش کار کنن.

نسخه اصلی یه ابهتی تو  چهرش بود.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ruby گفته است :

حقیقا شباهتی احساس نمیشه، نمیدونم شما بر اساس چه معیاری مقایسه کردید.

سلام خوبی؟آ قا خیلی شبیه هستن انصافا . شاید خواهرن 😄

the-last-of-us-part-ii-splash-bgb-ellie-

TheLastofUsPart2-8.jpgresident-evil-3-remake-cropped.jpg?itok=

wp2244010.jpg

re3-remake-jill-hero.jpg?itok=f5-Irquh

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حداقل سیستم برای اجرای بازی

Requires a 64-bit processor and operating system

Processor: Intel® Core™ i5-4460 or AMD FX™-6300 or better

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM

DirectX: Version 11

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

می‌دونم ربطی به RE3 نداره ولی شرکت Capcom یه سری Trademark جدید هم برای بازی Dino Crisis ثبت کردم و امکانش هست شاهد بازسازی این سری هم باشیم :D

@Coffee Addicted پیش‌خرید بازی از طریق استیم هم انگار فعال شد:

https://store.steampowered.com/app/952060/RESIDENT_EVIL_3/

ویرایش شده توسط Ruby
لینک به دیدگاه

پیش خرید بازی در استیم قرار گرفت !

ggg.thumb.jpg.57eca16fec04168062fd97774957a58a.jpg

اگه بخریدش لباس ها نسخه کلاسیکPS ONEهم بهتون میده

https://steamdb.info/app/952060/

پایینترین قیمت ریجن نسخه روسی بازی هست

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

سلام دوستان

می‌دونم ربطی به RE3 نداره ولی شرکت Capcom یه سری Trademark جدید هم برای بازی Dino Crisis ثبت کردم و امکانش هست شاهد بازسازی این سری هم باشیم :D

@Coffee Addicted پیش‌خرید بازی از طریق استیم هم انگار فعال شد:

آقا همزمان تگ کردی منو داشتم پستشو ارسال میکردم😂این ماه که احتمالا نشه ولی ماه بعد میخرمش فعلا 4ماه فرصت که زیاده

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

آقا همزمان تگ کردی منو داشتم پستشو ارسال میکردم1f602.pngاین ماه که احتمالا نشه ولی ماه بعد میخرمش فعلا 4ماه فرصت که زیاده

من به احتمال زیاد روز عرضه برای کنسول می‌گیرمش اگه قیمت‌ها از اینی که الان هست تخیلی‌تر نشه، RE2 رو هم با اینکه ۴ بارشو روی PC رفتم بازی ارزشمندیه و قیمتش یکم کمتر بشه برای آرشیو کنسول می‌گیرمش :D

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

پیش خرید بازی در استیم قرار گرفت !

ggg.thumb.jpg.57eca16fec04168062fd97774957a58a.jpg

اگه بخریدش لباس ها نسخه کلاسیکPS ONEهم بهتون میده

https://steamdb.info/app/952060/

پایینترین قیمت ریجن نسخه روسی بازی هست

شما که که مایه دارید بخرید ما هم یک ماه صبر میکنیم پایرت کنیم 😎

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...