رفتن به مطلب

فریز شدید سیستم

mankan_rs
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید به کاربران لیون کامپیوتر

من دیشب سیستم بدون مشکل داشت کار می کرد 4 تو نرم افزار نصب کردم نرم افزار filtershekanproton و نرم افزار های اکانتی orgin..... بعدش بازی پابجی رو میخواستم آپدیت کنم حجمش زیاد بود گذاشتم برای بعد که دیدم درایو C کاملا پر شده یعنی۲۵گیگ برای آبدیتی که هنوز به اتمام نرسیده در ضمن من تو یه درایو دیگه پابجی را نصب کرده بودم بعدش سیستمو خاموش کردم تا امروز که داخل ویندوز نمیره سیستم همش فریز میکنه به نظر شما مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری دوستان ازتون خواهشمندم من را یاری کنید بعضی موقعها شانسی میاد بالا ممنون میشم ازتون

ویرایش شده توسط mankan_rs
لینک به دیدگاه

صد تا کار رو یجا با هم انجام دادی O:

ویندوزت رو ریست کن ، پاب جی رو پاک کن از اول تو یه درایو دیگه نصبش کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه به هاردت اسیب نزده باشی ... قاعدتا باید نرم افزاری باشه مشکلتون با توجه به گفته هاتون درایو ویندوز رو پر کردین ریست کردین بجای خالی کردن درایو وو رفع مشکل پیش امده... در واقع معوملا یه ریست ویندوز و یا تعویض ویندوز حتی مشکل حل میشه.... البته می تونی قبلش بری یه تست کنی اون حجم دانلود شده رو فولدرشو پاک کنی نمیدونم ارجین کجا میریزه بگرد تو نت دنبالش یا صبر کن دوستان راهنماییت کنند... راحت ترینش همون ریست ویندوز و یا فرمت درایو ویندوز و نصب مجددش هست

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

اگه به هاردت اسیب نزده باشی ... قاعدتا باید نرم افزاری باشه مشکلتون با توجه به گفته هاتون درایو ویندوز رو پر کردین ریست کردین بجای خالی کردن درایو وو رفع مشکل پیش امده... در واقع معوملا یه ریست ویندوز و یا تعویض ویندوز حتی مشکل حل میشه.... البته می تونی قبلش بری یه تست کنی اون حجم دانلود شده رو فولدرشو پاک کنی نمیدونم ارجین کجا میریزه بگرد تو نت دنبالش یا صبر کن دوستان راهنماییت کنند... راحت ترینش همون ریست ویندوز و یا فرمت درایو ویندوز و نصب مجددش هست

استاد من الان با نرم افزار هاردهارو تست کردم ssd که ویندوز روش نصبه کاملا در سلامته به غیر اون ۳تا هارد دیگه دارم ۲تاش در سلامت کامل هستش و اون یکی که هارد اکسترنال هست رو 23% هست که از لحاظ سرعت اونم مشکل نداره در ضمن ویندوز را ریستور کردم به دو روز قبل و اون پوشه استیم که داخلش بازی بود را پاک کردم استاد ریستور کردن کار درستیه.ولی باز هم فریز میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...