رفتن به مطلب

پیشنهاد کیس گیمینگ (16.5میلیون)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ،

تا 16-17 میلیون بهترین کیس گیمینگی که میتونم جمع کنم چی هستش ؟

سیستم رو فقط برای گیمینگ میخوام حتی ورد هم نمیخوام باز کنم روش

خودم چنین کانفیگی رو انتخاب کردم اما خب تجربه زیادی ندارم در این زمینه و ممکنه مناسب نباشه:

CPU: Core i5-9400f

Motherboard: ASUS PRIME B360M-K

GPU: GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2060 XTREME 6G

Ram: CRUCIAL BALLISTIX SPORT-LT SINGLE 16GB DDR4 2400MHz CL16

CPU Fan: GREEN NOTUS 100-PWM

منبع تغذیه: GREEN GP550A-UK Plus Gaming

SSD: WESTERN DIGITAL GREEN 240GB M2.0 SSD

و 1ترا هارد 

مرسی :)

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Hirad گفته است :

سلام ،

خودم چنین کانفیگی رو انتخاب کردم اما خب تجربه زیادی ندارم در این زمینه و ممکنه مناسب نباشه:

و 1ترا هارد 

سلام دوست گرامی،

به نظر من پاور و فن رو کم گرفتی که گرافیک بهتری بگیری. در مورد فن اگه یه کم مراعات کنی خوبه. ولی پاور رو جا اصن برا ارتقا نذاشتی و احتمالا کم بیاری.

گرافیک و سی پی یو هم ۱۰ درصد با هم گلوگاه دارن و یه 1660ti انتخاب بهتریه البته در نهایت نظر خودتون مهمه.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، PCG گفته است :

سلام دوست گرامی،

به نظر من پاور و فن رو کم گرفتی که گرافیک بهتری بگیری. در مورد فن اگه یه کم مراعات کنی خوبه. ولی پاور رو جا اصن برا ارتقا نذاشتی و احتمالا کم بیاری.

گرافیک و سی پی یو هم ۱۰ درصد با هم گلوگاه دارن و یه 1660ti انتخاب بهتریه البته در نهایت نظر خودتون مهمه.

موفق باشی.

ممنون از پاسختون،

بله دقیقا همین کار رو انجام دادم که خب اگر منطقی نیست گرافیک رو به 1660ti دانگرید میکنم و جاش پاور و فن بهتری میگیرم

نظرتون راجع به پاور Cooler Master MWE Gold 750 رو میشه بدونم؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hirad گفته است :

ممنون از پاسختون،

بله دقیقا همین کار رو انجام دادم که خب اگر منطقی نیست گرافیک رو به 1660ti دانگرید میکنم و جاش پاور و فن بهتری میگیرم

نظرتون راجع به پاور Cooler Master MWE Gold 750 رو میشه بدونم؟

سلام دوست عزیز؛

برای این سیستم یه green 650a uk plus هم کافیه ولی با قیمت این روزای گرین اصلا صرفه نداره. کولر مستر که دیگه اصلا جا برای انتقاد از کیفیتش نذاشته و پاور خوبی هستش که با قیمت یک و سیصد نیمه ماژولارشو میتونید توی اینترنت با گارانتی آواژنگ گیر بیارید و پتانسیل خوبی برای ارتقا داره. راستش خودم هم از خوش قیمت بودن این پاور تعجب کردم. اگه بتونید گیر بیارید به نظر من عالیه.

در مورد فن هم نوتوس ۲۰۰ یا ۴۰۰ و یا thermalright sprit120 هم خیلی خوب میتونه باشه.

باز هم از دوستان مشورت بگیرید که ابهامی پیش نیاد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

پاور باید به 600 تا 650 وات افزایش پیدا کنه

رم رو اگر بتونید با فرکانس 3000 تهیه کنید خیلی بهتره. (روی 2666 کار می‌کنه ولی 2400 یه مقداری ضعیف هست)

برای گرافیک هم مشکل گلوگاه ندارید و این 10 درصدی که سایت‌ها می‌گن بی‌تاثیر هست منتها من اگه جای شما بودم گرافیک رو RTX 2060 Super می‌گرفتم. از نظر قدرت و مصرف بسیار بهینه است

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Sandor گفته است :

سلام

رم رو اگر بتونید با فرکانس 3000 تهیه کنید خیلی بهتره. (روی 2666 کار می‌کنه ولی 2400 یه مقداری ضعیف هست)

برای گرافیک هم مشکل گلوگاه ندارید و این 10 درصدی که سایت‌ها می‌گن بی‌تاثیر هست منتها من اگه جای شما بودم گرافیک رو RTX 2060 Super می‌گرفتم. از نظر قدرت و مصرف بسیار بهینه است

بله دوستمون درست میگن و تو بازی شاید این ۱۰ درصد به چشم نیاد اگه بودجتون محدود نیست همین کار رو انجام بدید و سریrtx از سری های جدیده که موقع فروش هم بهتر از gtx هستش و ray tracing داره که میتونه کیفیت کلی رو بهبود ببخشه. بودجتون رو تا یه تومن افزایش بدید(حدودا)و همین کار رو بکنید که خیالتون تا چند سال از گرافیک مطمئن باشه.

در 7 ساعت قبل، Sandor گفته است :

سلام

در ضمن رم crucial ballistix 3000mhz cl15 قیمت خوبی داره و شما میتونید باس رو روی 2666 و تاخیر رو روی ۱۴ قرار بدید که عالی میشه

ویرایش شده توسط PCG
لینک به دیدگاه

در در 9 فروردین 1399 در 17:28، Hirad گفته است :

سلام ،

و 1ترا هارد 

سلام عزیزان.

یکی از دوستان من قصد خرید همچین سیستمی رو داره. برای کیس چی رو پیشنهاد میدید؟

لینک به دیدگاه

در در 10 فروردین 1399 در 16:16، Sandor گفته است :

سلام

ممنون از پیشنهادتون،

بله رم رو به مدل Crusial 16GB Balistix Sport LT 3000MHz CL15 Gray تغییر دادم و پاور رو هم اپگرید کردم :)

در در 10 فروردین 1399 در 20:02، PCG گفته است :

بله دوستمون درست میگن و تو بازی شاید این ۱۰ درصد به چشم نیاد اگه بودجتون محدود نیست همین کار رو انجام بدید و سریrtx از سری های جدیده که موقع فروش هم بهتر از gtx هستش و ray tracing داره که میتونه کیفیت کلی رو بهبود ببخشه. بودجتون رو تا یه تومن افزایش بدید(حدودا)و همین کار رو بکنید که خیالتون تا چند سال از گرافیک مطمئن باشه.

در ضمن رم crucial ballistix 3000mhz cl15 قیمت خوبی داره و شما میتونید باس رو روی 2666 و تاخیر رو روی ۱۴ قرار بدید که عالی میشه

مرسی!

همین مدل رو به عنوان رمم انتخاب کردم اما خب کارت گرافیک رو شاید چند ماه دیگه تغییر بدم

در 15 ساعت قبل، PCG گفته است :

سلام عزیزان.

یکی از دوستان من قصد خرید همچین سیستمی رو داره. برای کیس چی رو پیشنهاد میدید؟

من خودم کیس Z5 یا Z6 گرین رو مدنظر دارم🤔

ویرایش شده توسط Hirad
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...