رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی در خرید تلوزیون

lordinvo1380
 اشتراک گذاری

سوال

با عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گل لیون.دوستان چند وقتی هست که ما میخوایم تلوزیون رو عوض کنیم و دنبال تلوزیون خوب میگردیم سامسونگ ال جی منتها اصلا نمیخوام g plus از این برندا و .. .خرید کنیم.میخواستم ازتون بپرسم که الان تو بازار سامسونگ ال جی پیدا میشه یانه؟و سوال دوم هم اینکه تو بانه تلوزیون هایی که میفروشن فیک هست یا اصله.کلا پایه رو بزارین رو اینکه هیچی از تلوزیون سر در نمیارم .خیلی ممنون 

لینک به دیدگاه

6 answers to this question

Recommended Posts

• 2

سلام عزیز

والا ما که رفتیم ایکس ویژن 55 فورکی خریدیم، دیدیم اصلا درست نیست خرید برند خارجی بدون گارانتی خوب

در مقایسه با سونی اسمارت هم، خیلی خوب ظاهر شد، چه از نظر پنل، چه فریمور، کلا خوب بود و راضی کننده

می ارزید به هزینش با توجه به دیگر برندها و مدلهاشون

لینک به دیدگاه

• 1
در 6 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

والا راستیتش آدم میترسه برا جنس چند میلیونی برند معروف خرید نکنه مخصوصا وقتی گیر ننه بابا باشه آدم میفهمین چی میگم.من میترسم ایرانی بگیریم اینا غر باقیش رو سر ما بزنن

برند های ایرانی مثل ایکس ویژن ابدا نمیتونن در حد تلویزیون های روز سایر برند ها ظاهر بشن

ولی در رنج قیمتی خودشون عملکرد خوبی دارن اینم در نظر بگیرین خرابی برای همه تلویزیون ها هست

خودم  چند سال پیش یه تلویزیون پرچمدار سامسونگ خریدم (مدل JSC990) که موقعی که خریدم بالاتری مدل ساخته شده توسط سامسونگ بود

به سه سال نکشید بکلایت مشکل پیدا کرد ، اسمارت کنترل خراب شد الان نیمه بالایی تلویزیون به شدت تاریکه و حاشیه ها به شدت نشت نور پیدا کردن

قطعا اگر همین تلویزیون ایکس ویژن بود خودم پشت دستمو داغ میکردم که سمت ایرانی نرم ولی خرابی برای همه هست

بنظرم یا تلویزیون اصل بگیرین ( مونتاژ کارخونه اصلی برند مثلا از آمازون بخرین یا اولد بگیرین که ایران توانایی مونتاژ نداشته باشه یا اگر قراره تلویزیون مونتاژ ایران بگیرین همون ایکس ویژن از همه بهتره)

لینک به دیدگاه

• 1
در 9 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

بله حرفتون کاملا درسته در مورد خرابی منتها وقتی میگیم خرابی منظورمون چیزیه که معمولا پیش میاد و خب در مورد برند های مطرح خیلی کمتره.الان تلوزیون 55 اینچ تا 10 میلیون چی پیشنهاد میدین؟

در مورد برند های مطرح مونتاژ واقعی بله کمتره ولی تلویزیون هایی که در داخل مونتاژ میشن بعید میدونم تفاوتی داشته باشن چون ایکس ویژن رو از نزدیک دیدم کیفیت ساختش واقعا خوب بود

برای زیر ده تومن الان با توجه به بازار افتضاح از اوضاع قیمت ها و موجودی راستش اطلاعی ندارم

ولی یه مدل داشت ایکسویژ« که 55 اینچ hdr بود و اسپیکرهاش هارمن کاردن بودن که خودم دیده بودمش خوب بود واقعا ولی بنظرم یه سر به نمایندگی بزنید ( هم سامسونگ و هم و هم ایکس ویژن تا با دید بازتری خرید کنین)

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام عزیز

والا ما که رفتیم ایکس ویژن 55 فورکی خریدیم، دیدیم اصلا درست نیست خرید برند خارجی بدون گارانتی خوب

در مقایسه با سونی اسمارت هم، خیلی خوب ظاهر شد، چه از نظر پنل، چه فریمور، کلا خوب بود و راضی کننده

می ارزید به هزینش با توجه به دیگر برندها و مدلهاشون

والا راستیتش آدم میترسه برا جنس چند میلیونی برند معروف خرید نکنه مخصوصا وقتی گیر ننه بابا باشه آدم میفهمین چی میگم.من میترسم ایرانی بگیریم اینا غر باقیش رو سر ما بزنن

لینک به دیدگاه

• 0
در 10 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

برند های ایرانی مثل ایکس ویژن ابدا نمیتونن در حد تلویزیون های روز سایر برند ها ظاهر بشن

ولی در رنج قیمتی خودشون عملکرد خوبی دارن اینم در نظر بگیرین خرابی برای همه تلویزیون ها هست

خودم  چند سال پیش یه تلویزیون پرچمدار سامسونگ خریدم (مدل JSC990) که موقعی که خریدم بالاتری مدل ساخته شده توسط سامسونگ بود

به سه سال نکشید بکلایت مشکل پیدا کرد ، اسمارت کنترل خراب شد الان نیمه بالایی تلویزیون به شدت تاریکه و حاشیه ها به شدت نشت نور پیدا کردن

قطعا اگر همین تلویزیون ایکس ویژن بود خودم پشت دستمو داغ میکردم که سمت ایرانی نرم ولی خرابی برای همه هست

بنظرم یا تلویزیون اصل بگیرین ( مونتاژ کارخونه اصلی برند مثلا از آمازون بخرین یا اولد بگیرین که ایران توانایی مونتاژ نداشته باشه یا اگر قراره تلویزیون مونتاژ ایران بگیرین همون ایکس ویژن از همه بهتره)

بله حرفتون کاملا درسته در مورد خرابی منتها وقتی میگیم خرابی منظورمون چیزیه که معمولا پیش میاد و خب در مورد برند های مطرح خیلی کمتره.الان تلوزیون 55 اینچ تا 10 میلیون چی پیشنهاد میدین؟در ضمن امکانات عجیب غریب فضایی نمیخوام در حد همون که بتونم کیس رو 4k درست درمون اجرا کنه و چشم نواز باشه پنل آخه نمیدونم چرا بعضی تلوزیون ها با این که رزولوشن بالا هم دارن ولی وقتی کنسول یا کیس رو متصل میکنی بهشون انگار تصویر پیکسل پیکسله و اصلا اون رزولوشن نیست.نمونه بارز که الان خاطرم هست این تلوزیون های 43 اینچ سامسونگ که تو کافه گیم ها پرن.روشون زده f hd 1080 ولی انگار سگا بازی میکنی

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

• 0

دوستان عزیز کسی اطلاعات داره کمک کنه خیلی ممنون میشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...