رفتن به مطلب

مشکل کارت گرافیک R9 280X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید من کارت گرافیک R9 280G Asus دارم حدود ۵ساله همه چی خوب بود تا چنروز ‍پیش که یکدفعه تو بازی گیر میکنه و صداشم کشیده میشه تو اسپیکر یعنی کامل فریز میکنه باید ریستارت کنم سیستم رو و وقتی ریستارت میکنم خط های تو هم رفته نشون میده یکم که میگذره دوباره خوب میشه تروخدا راهنمایی کنید دارم دیوونه میشم

ن امروز خمرشو عوض کردم باز اون خطوط هست گرچه خمیر خمیر معمولیه ممکنه تاثیر داشته باشه ؟ الانم با این نرم افزار تست کردم یهو دماش رفت بالا دوباره گیر کرد ریستارت کردم دوباره خطوط ابی اومد دارم دییونه میشم

دوباره خوب میشه دوباره تو بازی میرم اینجوری میشه کلا ممکنه مشکل از چی باشه ؟
برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید  نام: photo_2020-03-29_00-04-50.jpg مشاهده: 5 حجم: 105.9 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید  نام: photo_2020-03-29_00-04-52.jpg مشاهده: 7 حجم: 66.8 کیلو بایت

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mankan_rs گفته است :

کابل مورد داره تعویض کنی درست میشه

جناب دارند میگن سیستم کرش میکنه و فریز میشه! صدا کشیده میشه! اینا به کابل مانیتور ارتباط داره؟

در در 10 فروردین 1399 در 15:08، bardia2i2 گفته است :

سلام و خسته نباشید من کارت گرافیک R9 280G Asus دارم حدود ۵ساله همه چی خوب بود تا چنروز ‍پیش که یکدفعه تو بازی گیر میکنه و صداشم کشیده میشه تو اسپیکر یعنی کامل فریز میکنه باید ریستارت کنم سیستم رو و وقتی ریستارت میکنم خط های تو هم رفته نشون میده یکم که میگذره دوباره خوب میشه تروخدا راهنمایی کنید دارم دیوونه میشم

ن امروز خمرشو عوض کردم باز اون خطوط هست گرچه خمیر خمیر معمولیه ممکنه تاثیر داشته باشه ؟ الانم با این نرم افزار تست کردم یهو دماش رفت بالا دوباره گیر کرد ریستارت کردم دوباره خطوط ابی اومد دارم دییونه میشم

دوباره خوب میشه دوباره تو بازی میرم اینجوری میشه کلا ممکنه مشکل از چی باشه ؟
برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید  نام: photo_2020-03-29_00-04-50.jpg مشاهده: 5 حجم: 105.9 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید  نام: photo_2020-03-29_00-04-52.jpg مشاهده: 7 حجم: 66.8 کیلو بایت

شما خمیر رو با چی تعویض کردید؟ 

وقتی تعویض میکردید وضعیت خمیر قبلی چطور بود؟(خشک شده بود؟)

درضمن این شمل با تعویض خمیر ایجاد شده یا بعد ایجاد مشکل خمیر رو تعویض کردید؟

و اینکه پاور شما چی هست؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز احتمالا کارت نیاز به Reballing داره یعنی GPU کلا برداشته میشه دوباره سوار میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...