رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب خنک کننده پردازنده Threadripper

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من قصد اسمبل یک سیستم x399 با پردازنده 1900x دارم. ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات دارند در مورد مناسب ترین و کم هزینه ترین خنک کننده که میشه تهیه کنم ، راهنمایی کنند.

من خودم واتر کولر 240 گرین دارم ایا مبدلی داره که همین رو به سیستم x399 متصل کنم و اگر داره از کجا میشه تهیه کرد @GREEN Support ( از دوستان اگر کسی برای فروش داره خریدارم).

البته من مبدل واترکولرهای کولر مستر رو دارم👇(فقط خود مبدل رو دارم) ایا میتونم این مبدل رو با واترکولر گرین استفاده کنم؟

https://meghdadit.com/product/69723/cooler-master-rl-tr4b-mlls-r1-tr4-mounting-kit/کیت-نصب-کولرمستر-مدل-rl-tr4b-mlls-r1/

با تشکر از راهنماییتون

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، maximal10 گفته است :

سلام

دوستان من قصد اسمبل یک سیستم x399 با پردازنده 1900x دارم. ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات دارند در مورد مناسب ترین و کم هزینه ترین خنک کننده که میشه تهیه کنم ، راهنمایی کنند.

من خودم واتر کولر 240 گرین دارم ایا مبدلی داره که همین رو به سیستم x399 متصل کنم و اگر داره از کجا میشه تهیه کرد @GREEN Support ( از دوستان اگر کسی برای فروش داره خریدارم).

البته من مبدل واترکولرهای کولر مستر رو دارم1f447.png(فقط خود مبدل رو دارم) ایا میتونم این مبدل رو با واترکولر گرین استفاده کنم؟

https://meghdadit.com/product/69723/cooler-master-rl-tr4b-mlls-r1-tr4-mounting-kit/کیت-نصب-کولرمستر-مدل-rl-tr4b-mlls-r1/

با تشکر از راهنماییتون

سلام. بله براکت مخصوص سوکت sTR4 برای خنک کننده های آبی گرین موجوده. البته از حدود 1 سال پیش این  براکت به صورت رایگان درون پکیج تمامی خنک کننده های آبی گرین گنجانده شده.

برای تهیه براکت پس از پایان تعطیلات با شماره 02188170017 و داخلی 1130 تماس بگیرید. همکاران بنده راهنمایتون می کنند.

نقل قول

البته من مبدل واترکولرهای کولر مستر رو دارم1f447.png(فقط خود مبدل رو دارم) ایا میتونم این مبدل رو با واترکولر گرین استفاده کنم؟

خیر. امکان پذیر نیست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GREEN Support گفته است :

سلام. بله براکت مخصوص سوکت sTR4 برای خنک کننده های آبی گرین موجوده. البته از حدود 1 سال پیش این  براکت به صورت رایگان درون پکیج تمامی خنک کننده های آبی گرین گنجانده شده.

برای تهیه براکت پس از پایان تعطیلات با شماره 02188170017 و داخلی 1130 تماس بگیرید. همکاران بنده راهنمایتون می کنند.

سلام و عرض ادب. خیلی ممنون بابت راهنماییتون . فقط یک سوال دیگه واتر کولر من از نوع نسل اول گرین هست (glacier) براکت با این مدل هم سازگاره ؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

سلام و عرض ادب. خیلی ممنون بابت راهنماییتون . فقط یک سوال دیگه واتر کولر من از نوع نسل اول گرین هست (glacier) براکت با این مدل هم سازگاره ؟

بله. مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، GREEN Support گفته است :

بله. مشکلی نداره.

بسیار ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...