رفتن به مطلب

انتخاب هارد ssd m2

Recommended Posts

سلام دوستان-من یه هارد samsung 860 evo 250gb دارم که میخوام ارتقاش بدم به 500 گیگ از مدل m2-حداکثر بوجه 1/500/000

میخوام بدونم تفاوت هاد m2 با هارد خودم تو سرعتش واسه کارهای معماری خیلی زیاده؟و اصلا سرعتش کجاها تاثیر داره

و اینکه چه هاردی پیشنهاد میدید که هم سرعتش خیلی خوب باشه و هم اینکه از نظر قیمتی بهینه باشه؟البته 500 گیگ

شرکت مازستا اکثرا هارد m2 استفاده میکنه از نوع سامسونگ ولی مدلش نمیدونم چیه اما از شکلش معلومه که 970 evo نیست

تنوع هاردها زیاده-اونهایی که مثلا سرعت خوندنشون 3000 به بالا هستن همشون خوبه؟

ممنونم از دوستانی که راهنمایی میکنن

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

سلام دوستان-من یه هارد samsung 860 evo 250gb دارم که میخوام ارتقاش بدم به 500 گیگ از مدل m2-حداکثر بوجه 1/500/000

میخوام بدونم تفاوت هاد m2 با هارد خودم تو سرعتش واسه کارهای معماری خیلی زیاده؟و اصلا سرعتش کجاها تاثیر داره

و اینکه چه هاردی پیشنهاد میدید که هم سرعتش خیلی خوب باشه و هم اینکه از نظر قیمتی بهینه باشه؟البته 500 گیگ

شرکت مازستا اکثرا هارد m2 استفاده میکنه از نوع سامسونگ ولی مدلش نمیدونم چیه اما از شکلش معلومه که 970 evo نیست

تنوع هاردها زیاده-اونهایی که مثلا سرعت خوندنشون 3000 به بالا هستن همشون خوبه؟

ممنونم از دوستانی که راهنمایی میکنن

علی الظاهر شما X470 دارید. بهترین مدلی که میتونید تهیه کنید منتها Samsung 970 Evo Plus مدل 500 گیگش خیلی گرون شده، گمونم 2.5 باشه.

به حداکثر بودجه اتون 150 دیگه اضافه بفرمایید میتونید این مدل سامسونگ رو تهیه کنید: اس اس دی سامسونگ PM981a M.2 512GB

البته این مدل ها OEM هستند و آپدیتشون سخته. ولی خوب از نظر قیمتی بهتره.

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

علی الظاهر شما X470 دارید. بهترین مدلی که میتونید تهیه کنید منتها Samsung 970 Evo Plus مدل 500 گیگش خیلی گرون شده، گمونم 2.5 باشه.

به حداکثر بودجه اتون 150 دیگه اضافه بفرمایید میتونید این مدل سامسونگ رو تهیه کنید: اس اس دی سامسونگ PM981a M.2 512GB

البته این مدل ها OEM هستند و آپدیتشون سخته. ولی خوب از نظر قیمتی بهتره.

دستتون درد نکنه آرمین جان-همین یه مدل رو پیشنهاد میدید؟

مثلا adata

اگه باقی سوالاتمو هم جواب بدید و راهنماییم کنین ممنون میشم

سرعتش نسبت به هارد فعلی خودم 

و سرعتش تو رندرینگ معماری چقدر تاثیر داره؟

کلا تو چه کارهایی سرعتش تاثیر گذاره؟

لومیون-ویری کرونا

لینک به دیدگاه

سلام شما دقیق معلوم نکردید الان می خواین حجم اضافه کنید یا سرعت رندر تونو افزایش بدید؟

تغییر از sata  به m.2 سرعت لوده برنامه هارو زیاده می کنه ولی تا جایی که من با وی ری رو 3d مکس کار کردم حافظه خیلی عامل کم اثریه هرچی قدرت سیستم بیشتر باشه (cpu) اثرشو بیشتر می بینید !

بهترین چیزی که m.2 به شما میده سرعت روشن شدن سیستم زباد میشه 

سرعت باز شدنه برنامه ها افزایش پیدا می کنه و کلا هرچیزی که ربط داشته باشه به خوندن از رو هارد سریع تر میشه 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، m.daneshyab گفته است :

سلام شما دقیق معلوم نکردید الان می خواین حجم اضافه کنید یا سرعت رندر تونو افزایش بدید؟

تغییر از sata  به m.2 سرعت لوده برنامه هارو زیاده می کنه ولی تا جایی که من با وی ری رو 3d مکس کار کردم حافظه خیلی عامل کم اثریه هرچی قدرت سیستم بیشتر باشه (cpu) اثرشو بیشتر می بینید !

بهترین چیزی که m.2 به شما میده سرعت روشن شدن سیستم زباد میشه 

سرعت باز شدنه برنامه ها افزایش پیدا می کنه و کلا هرچیزی که ربط داشته باشه به خوندن از رو هارد سریع تر میشه 

من حجم میخوام افزایش بدم به 500 گیگ-ولی در عین حال میخوام سرعتشم خوب باشه

یعنی تنها تفاوت ssd m2  با هارد خودم تو سرعت لود برنامه هاست؟تاثیری تو نرم افرارهایی که گفتم نداره؟

همون ssd معمولی بگیرم با حجم بالا؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

من حجم میخوام افزایش بدم به 500 گیگ-ولی در عین حال میخوام سرعتشم خوب باشه

یعنی تنها تفاوت ssd m2  با هارد خودم تو سرعت لود برنامه هاست؟تاثیری تو نرم افرارهایی که گفتم نداره؟

همون ssd معمولی بگیرم با حجم بالا؟

من با لومیون کار نکردم نظر اساتیدی که کار کردنباید ببینیم

نظر شخصیه بنده خرید m.2 بهتره برا من سرعت لوده برنامه ها و ویندوز ارجعیت داره

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، m.daneshyab گفته است :

من با لومیون کار نکردم نظر اساتیدی که کار کردنباید ببینیم

نظر شخصیه بنده خرید m.2 بهتره برا من سرعت لوده برنامه ها و ویندوز ارجعیت داره

آخه تو یکی از تاپیکهای لیون دیدم زده بود که نزدیک به 30درصد سرعت رندر افزایش میده

چون من درکل اطلاعی ندارم از تفاوت ssd با m2

ولی باز تازه تو یکی از سایتها خوندم-میگه رو سرعت رندر کلا تاثیر نداره

عجیبه 

سؤال: آیا مقدار کارت SSD می‌تواند در سرعت رندر تأثیر داشته باشد؟ خیر.

هارد در‌واقع اولین محل ذخیره‌سازی اطلاعات می‌باشد و پردازنده آخرین مرحله پردازش خواهد بود همیشه یادتان باشد زمانی که پردازنده یا سی‌پی‌یو مشغول

رندر گرفتن یک اتاق خواب و نمایش نورها و انعکاس شیشه‌ها و یا کاغذ‌های دیواری است ،آن‌ها را مستقیم از روی هارد فراخوانی نمی‌کند .

در‌واقع چند دقیقه قبل از این‌‌که به این مرحله برسد ،این دستور را از طریق مادربرد به رم انتقال داده و رم سیستم شما آن را از هارد فراخوانی کرده است .

رم آن‌قدر این مقدار یا دیتا را در خودش نگه می‌دارد تا درخواست از طرف سی‌پی‌یو انجام شود و بگوید ،حالا وقتش است ،بفرست ، در همین لحظه RAM 

اطلاعات ذخیره شده را ارسال می‌کند.

فرق نمی‌کند هارد از چه نوع باشد ،اطلاعات را قبلش جای دیگر مانند RAM ذخیره کرده است نگران نباشید.

سرعت SSD برای زمانی که می‌خواهید ویندوزرا نصب کنید ، یا نصب برنامه‌های اصلی مانند مکس- افترافکت-رویت می‌تواند باعث شود که مراحل باز شدن برنامه بسیار سریع انجام شود یا فراخوانی و باز شدن فایل‌ها 

https://3dkhani.ir/articles/Factors-affecting-the-speed-of-rendering-of-3d-projects

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

دستتون درد نکنه آرمین جان-همین یه مدل رو پیشنهاد میدید؟

مثلا adata

اگه باقی سوالاتمو هم جواب بدید و راهنماییم کنین ممنون میشم

سرعتش نسبت به هارد فعلی خودم 

و سرعتش تو رندرینگ معماری چقدر تاثیر داره؟

کلا تو چه کارهایی سرعتش تاثیر گذاره؟

لومیون-ویری کرونا

من اس اس دی های Adata رو پیشنهاد نمیدم، خرابیش بسیار بالاست و مشکلاتش زیاد. بنابراین با مسئولیت خودتون تهیه بفرمایید.

سرعت اون مدل اس اس دی سامسونگ در بعضی سناریو ها تا 6 برابر سریعتر از اس اس دی معمولی ساتا است. اما اینکه من به شما بگم این 6 برابر سریعتر بودن براتون محسوس خواهد بود، خیر، اون تفاوتی که از ارتقا هارد به اس اس دی مشاهده می کنید خیلی محسوس تره تا زمانی که از اس اس دی ساتا به NVMe ارتقا میدید.

بنابراین افزایش سرعت، هرچند واقعی اتفاق میفته اما احتمالا حسش نکنید مگر در زمانی که روی اس اس دی فایلی جابه جا می کنید یا موقع نصب ویندوز یا در زمان رندر گرفتن موقع Save کردن پروژه ها و یا خوانش پروژه ها و یا زمان هایی که برنامه هاتون از Page File روی اس اس دی استفاده می کنند. در این زمانها از سرعت بیشتر اس اس دی بهرمند می شوید.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

من اس اس دی های Adata رو پیشنهاد نمیدم، خرابیش بسیار بالاست و مشکلاتش زیاد. بنابراین با مسئولیت خودتون تهیه بفرمایید.

سرعت اون مدل اس اس دی سامسونگ در بعضی سناریو ها تا 6 برابر سریعتر از اس اس دی معمولی ساتا است. اما اینکه من به شما بگم این 6 برابر سریعتر بودن براتون محسوس خواهد بود، خیر، اون تفاوتی که از ارتقا هارد به اس اس دی مشاهده می کنید خیلی محسوس تره تا زمانی که از اس اس دی ساتا به NVMe ارتقا میدید.

بنابراین افزایش سرعت، هرچند واقعی اتفاق میفته اما احتمالا حسش نکنید مگر در زمانی که روی اس اس دی فایلی جابه جا می کنید یا موقع نصب ویندوز یا در زمان رندر گرفتن موقع Save کردن پروژه ها و یا خوانش پروژه ها و یا زمان هایی که برنامه هاتون از Page File روی اس اس دی استفاده می کنند. در این زمانها از سرعت بیشتر اس اس دی بهرمند می شوید.

کاملا درسته

پس باز اختلاف سرعت ssd m2که پیشنهاد دادید با ssd m2 970 evo شاید خیلی محسوس نباشه نسبت به اختلاف قیمتش درسته؟

Samsung 970 Evo Plus و اس اس دی سامسونگ PM981a M.2 512GB

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

سؤال: آیا مقدار کارت SSD می‌تواند در سرعت رندر تأثیر داشته باشد؟ خیر.

هارد در‌واقع اولین محل ذخیره‌سازی اطلاعات می‌باشد و پردازنده آخرین مرحله پردازش خواهد بود همیشه یادتان باشد زمانی که پردازنده یا سی‌پی‌یو مشغول

رندر گرفتن یک اتاق خواب و نمایش نورها و انعکاس شیشه‌ها و یا کاغذ‌های دیواری است ،آن‌ها را مستقیم از روی هارد فراخوانی نمی‌کند .

در‌واقع چند دقیقه قبل از این‌‌که به این مرحله برسد ،این دستور را از طریق مادربرد به رم انتقال داده و رم سیستم شما آن را از هارد فراخوانی کرده است .

رم آن‌قدر این مقدار یا دیتا را در خودش نگه می‌دارد تا درخواست از طرف سی‌پی‌یو انجام شود و بگوید ،حالا وقتش است ،بفرست ، در همین لحظه RAM 

اطلاعات ذخیره شده را ارسال می‌کند.

فرق نمی‌کند هارد از چه نوع باشد ،اطلاعات را قبلش جای دیگر مانند RAM ذخیره کرده است نگران نباشید.

سرعت SSD برای زمانی که می‌خواهید ویندوزرا نصب کنید ، یا نصب برنامه‌های اصلی مانند مکس- افترافکت-رویت می‌تواند باعث شود که مراحل باز شدن برنامه بسیار سریع انجام شود یا فراخوانی و باز شدن فایل‌ها 

https://3dkhani.ir/articles/Factors-affecting-the-speed-of-rendering-of-3d-projects

این سایت ناقص توضیح داده به همین دلیل نتیجه گیری اشتباهی کرده. چند نکته رو این سایت باید اضافه می کرد، از جمله:

1. فراخوانی اطلاعات از هارد دیسک به داخل رم به یکباره انجام نمی شه و بستگی به میزان حجم اطلاعات مربوطه داره که هر برنامه نسبت به برنامه دیگه متفاوته. هرچه میزان حجم اطلاعات فراخوانده شده بیشتر باشه، مدت زمان فراخوانی اطلاعات به همون میزان طولانی تره و به دلیل سرعت پایین هارد دیسک با تاخیر بیشتری صورت می پذیره. بنابراین اینجا اولین محدودیت یا به اصطلاح گلوگاهی که وجود داره سرعت هارد دیسکه، و به لطف استفاده از اس اس دی، شما این گلوگاه رو برطرف می کنید. چون سرعت اس اس دی ده ها، بلکه صد ها برابر هارد دیسکه، محدودیت سرعت در این بخش ابتدایی از پروسه پردازش، به لطف اس اس دی از بین میره.

2. دومین مطلبی که این سایت بهش نپرداخته، محدودیت حجم رم سیستمه، بله درسته که رم دیتا رو درون خودش نگه می داره تا پردازنده درخواست بده، اما آیا رم می تونه همه ی دیتا رو درون خودش نگه داره؟ احتمالا در اغلب موارد نه، به دلیل وجود محدودیتی به اسم حجم رم، هرچی رم سیستم شما حجمش کمتر باشه، در رندرینگ به همون میزان محدودیت بیشتری برای نگهداری اطلاعات درون خودش داره. اینجاست که بحث Page File وسط کشیده میشه. بالاخره هر سیستمی یه محدودیت برای حجم رم داره، و اونجاست که رم میاد اولویت بندی می کنه، و دیتای مورد نیاز اولیه پردازنده رو درون خودش نگه میداره و مابقی اطلاعاتی رو که سیستم بهش نیاز داره در مراحل پردازش، در بخشی از درایو ذخیره سازی به اسم Page File موقتا ذخیره می کنه. حالا اگر شما هارد دیسک داشته باشید، اون Page File درون هارد دیسک ذخیره میشه و سرعت پردازش شما به همون اندازه سرعت هارد دیسک کند خواهد شد. پس استفاده از اس اس دی، به جای هارد دیسک، در این بخش هم بسیار مهم و حیاتی است و چون می تونه گلوگاه هارد دیسک را برطرف کنه و با توجه به سرعت بیشتری که داره، در حین پردازش به کمک رم می یاد و اطلاعات رو سریعتر به رمها  می رسونه. اتفاقا به همین دلیل هست که موقع ارتقا سیستم، ارتقا از هارد دیسک به اس اس دی اولویت داره نسبت به ارتقا افزایش حجم رم. متاسفانه اون سایت به این موضوع هم نپرداخته.

3. مورد سوم و آخری که بهش پرداخته نشده، بحث ذخیره سازی اطلاعات پردازش شده است. بله اطلاعات ابتدا از هارد فراخوانده شد به رم رفت، و توسط پردازنده پردازش می شود، حالا پس از پردازش کجا باید اطلاعات پردازش شده ذخیره سازی شود؟ مجددا هارد دیسک! و اینجاست که سرعت ذخیره سازی به اندازه سرعت هارد دیسک خواهد بود. مجددا شما با گلوگاهی به اسم هارد دیسک در انتهای پروسه پردازش روبه رو هستید. بنابراین ایجا هم به اهمیت وجود اس اس دی در سیستم های رندرینگ باید توجه کرد.

بنابراین وقتی در ابتدای پروسه پردازش، در حین انجام پروسه پردازش، و در انتهای پروسه پردازش، شما به سرعت بالا در درایو ذخیره سازی نیاز دارید، و فقط به لطف وجود اس اس دی می توانید رندرینگ را سریعتر انجام دهید، پس اون سایت که گفته برای رندر فرقی نمی کنه هارد از چه نوع باشد، زر مفت زده.

در 26 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

کاملا درسته

پس باز اختلاف سرعت ssd m2که پیشنهاد دادید با ssd m2 970 evo شاید خیلی محسوس نباشه نسبت به اختلاف قیمتش درسته؟

Samsung 970 Evo Plus و اس اس دی سامسونگ PM981a M.2 512GB

نه محسوس نیست و هر دو بسیار قدرتمند هستند.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

این سایت ناقص توضیح داده به همین دلیل نتیجه گیری اشتباهی کرده. چند نکته رو این سایت باید اضافه می کرد، از جمله:

1. فراخوانی اطلاعات از هارد دیسک به داخل رم به یکباره انجام نمی شه و بستگی به میزان حجم اطلاعاته مربوطه داره که هر برنامه نسبت به برنامه دیگه متفاوته. هرچه حجم میزان اطلاعات فراخوانده شده بیشتر باشه، مدت زمان فراخوانی اطلاعات به همون میزان طولانی تره و با تاخیر بیشتری صورت می پذیره. بنابراین اینجا اولین محدودیتی یا به اصطلاح گلوگاهی که وجود داره سرعت هارد دیسکه، و به لطف استفاده از اس اس دی، شما این گلوگاه رو برطرف می کنید. چون سرعت اس اس دی ده ها، بلکه صد ها برابر هارد دیسکه، محدودیت سرعت در این بخش ابتدایی از پروسه پردازش، به لطف اس اس دی از بین میره.

2. دومین مطلبی که این سایت بهش نپرداخته، محدودیت حجم رم سیستمه، بله درسته که رم Data رو درون خودش نگه می داره تا پردازنده درخواست بده، اما آیا رم می تونه همه ی دیتا رو درون خودش نگه داره؟ نه، به دلیل وجود محدودیتی به اسم حجم رم، هرچی رم سیستم شما حجمش کمتر باشه، رم به همون میزان محدودیت بیشتری برای نگهداری اطلاعات درون خودش داره. اینجاست که بحث Page File وسط کشیده میشه. بالاخره هر سیستمی یه محدودیت برای حجم رم داره، و اونجاست که رم میاد اولویت بندی می کنه، و دیتای مورد نیاز اولیه پردازنده رو درون خودش نگه میداره و مابقی اطلاعاتی رو که سیستم بهش نیاز داره در مراحل پردازش، در بخشی از درایو ذخیره سازی به اسم Page File موقتا ذخیره می کنه. حالا اگر شما هارد دیسک داشته باشید، اون Page File درون هارد دیسک ذخیره میشه و سرعت پردازش شما به همون اندازه سرعت هارد دیسک کند خواهد بود. پس استفاده از اس اس دی، به جای هارد دیسک، در این بخش هم بسیار مهم و حیاتی است و چون می تونه گلوگاه هارد دیسک را برطرف کنه و با توجه به سرعت بیشتری که داره، در پردازش به کمک رم می یاد و اطلاعات رو سریعتر به رمها  می رسونه. اتفاقا به همین دلیل هست که موقع ارتقا سیستم، ارتقا از هارد دیسک به اس اس دی اولویت داره نسبت به ارتقا افزایش حجم رم. متاسفانه اون سایت به این موضوع هم نپرداخته.

3. مورد سوم و آخری که بهش پرداخته نشده، بحث ذخیره سازی اطلاعات پردازش شده است! بله اطلاعات ابتدا از هارد فراخوانده شد به رم رفت، و توسط پردازنده پردازش می شد، حالا کجا باید اطلاعات پردازش شده ذخیره سازی شود؟ مجددا هارد دیسک! و سرعت ذخیره سازی به اندازه سرعت هارد دیسک خواهد بود. مجددا شما با گلوگاهی به اسم هارد دیسک در پروسه پردازش روبه رو هستید. بنابراین ایجا هم به اهمیت وجود اس اس دی در سیستم های رندرینگ باید توجه کرد.

بنابراین اون سایت که گفته برای رندر فرقی نمی کند هارد از چه نوع باشد، زر مفت زده است.

نه محسوس نیست و هر دو بسیار قدرتمند هستند.

دستتون درد نکنه آرمین جان لطف کردید

لینک به دیدگاه

موفق باشید. 🥰

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...