رفتن به مطلب

خاموش شدن لپتاپ

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام . بنده یه لپتاپی دارم که جدیدا خود به خود به صورت رندوم شات داون میشه (هر 2ساعت یکبار به صورت میانگین).  نمیدونم مشکلش چیه . یک بار ویندوز رو از ستاپ روش نصب کردم که ارور ها و مشکلات قبلی رو اگر مربوط به ویندوزه رفع کنه ولی همچنان مشکل پابرجاست.

سیستم خنک کننده فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه هرچند دماش بالا میره ولی خب این خاموش شدن صرفا موقع زیر لود بودن نیس که ربطش بدم به دما هرچند که فکر میکنم دمای سیپیو تا 80 برسه تو لود یا حتی کمی بیشتر. خمیرش حدود 2 سال که عوض کردم.

درایور ها هم به روز هستن تقریبا.

اگر راه حل خاصی درمورد نحوه عیب یابی . تست دما کارت و سیپیو . رم دستگاه یا حتی ویروس یابی سیستم  به ذهنتون میرسه بفرمایید.

ویندوز رو به صورت clean  به دلیل  بد قلقی gpt  و mbr هنوز نتونستم نصب کنم چون اطلاعات خیلی حساس دارم رو لپتاپ (فلش بوتیبل رو به هر صورتی کانفیگ کردم ارور داد)

مدل لپتاپ :

asus n551jq

سیپیو 4710hq

گرافیک 845 2 گیگ

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Tereysi گفته است :

سلام گرامی.

باطری چک کنید و روی هرگز قرار بدهید.

7872A5D6-2C54-4933-9184-0B64C834DA1C.jpeg

عکس خیلی ریزه . الان چک کردم دیدم اصلا پاور پلن نداره لپتاپ. یدونه همون بالانس بود. نرم افزار بهینه ساز asc نصب کردم یدونه خودش میسازه که حکم همون های پرفورمنس رو داره گمونم.  راستی باطری لپتاپ کلا تعطیله  . دقیقا چی رو بایددرمورد این پاور پلن تغییر بدم ؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...