رفتن به مطلب

مشکل کم شدن قدرت کارت گرافیک بدون افت فرکانس

km.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ببخشید من به تازگی یک مشکل جدید پیدا کردم که شاید اینجا حل بشه . من یه کارت گرافیک radeon rx470 4G گرفتم که خیلی ازش راضی بودم و باهاش راحت GTA V رو می شد روی بالا ترین تنظیمات 60 فریم گرفت البته با vsync  شصت فریم می گرفت و بدون اون تا 65 الی 70 هم ممکن بود بره البته توی جاهای خلوت . فرکانس اون هم همیشه روی 1250 مگاهرتز بود روی لودینگ 100% ... همه چیز خوب بود تا اینکه بازی تمدن شش رو نصب کردم و بازی میکردم تا اینکه توی بازی خیلی شلوغ شد و من متوجه کندی شدم نه هر کندی کندی زمانی که نوبت تمدن های دیگه می شد و بازی شلوغ می شد  . من فکر کردم این بازی اینطوریه و یه بازی جدید شروع کردم ببینم بهتر میشه و خیلی خوب شد . خیالم راحت شد . تا اینکه رفتم GTA V و دیدم افت فریم داره و جای خلوت 60تا رو میده اما جای شلوغ هنگام رانندگی حتی به 25فریم هم می رسه ....   این کارت گرافیک با همون فرکانس یک ماه قبل (1250مگاهرتز) و دمای قبل (زیر 70درجه سانتی گراد) این نوع افت فریم رو داره و من واقعا به مشکل خوردم . مشخصات سیستم . 

ویندوز 10 آپدیت 2019

پردازنده : i3 7100 3.9Gh.z چهار هسته ای

رم : 8G فرکانس 2000mh.z

مادر برد : H 110 فکر کنم 

پاور : 380w green

امید وارم مشکلش نرم افزاری باشه چون پول تعمیر کارت گرافیک رو ندارم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...