رفتن به مطلب

هدست razer kraken خفن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود خدمت دوستان عزیز
هدست گیمینگ ریزر KRAKEN Pro V2 Oval Edition White موجوده کمتر از یکماه کارکرد بسیار تمیز در حد نو
از خارج برام کادو اوردن ولی میخوام بفروشمش به علت نیاز مالی فوری
بدون خط و خش و پارگی چرم خلاصه در حد نو
باکس و ایناش هست کامل
گارانتی نداره به علت اینکه از خارج اوردن برام
لینک کالا در لیون https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/headset-&-headphone/razer/razer-kraken-pro-v2-white-oval-edition-gaming-headset-15032.html
قیمت نوش 3 تومنه
قیمت رو توافقی میزنم و با مشتری واقعی راه میام
با هیچ کالایی معاوضه ندارم فقط پول نقد میخوام
هزینه ارسال هم با خریداره
اول واریز سپس ارسال دارم فقط(درگاه پرداخت هم دارم جهت اعتماد سازی)
عکس های محصول

photo_2020-04-09_23-39-01.jpg

photo_2020-04-09_23-38-56.jpg

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Matin007 گفته است :

خارج از فروم فروخته شد
ختم تاپیک

این الان 17 ساعت پیش فروش رفته بنده همین الان داشتم سر معامله این محصول بحث میکردم؟؟؟؟؟؟

image.thumb.png.e7fd2c44ef2de6a049538719b8bfe6d5.png

ببینید بنده از شنبه به ایشون پیام دادم واسه همین هدفون و تو تلگرام پیام دادن ایشون گفتن صبر کن یک مشتری هست کنسل شد واسه شما این تاپیک هم وجود نداشت و یا به من چیزی نگفتن خلاصه بعد از بحث و تخفیف و این حرفا ایشون برگشتن میگن اول پول رو به حساب بزن بعد ارسال میکنم؟؟؟ نه ایسام و نه لیون انتظار دارن من همینطوری پولو واریز کنم مهلت تست هم هیچی و منتظر ارسال بشم؟؟!! این حرف بیشر شبیه کلاهبرداری!

بعدشم که میگن دیگه وقت مارو نگیر و بحث نکن وتو خریدار نیستی از این حرفا

سوالم اینه اخه اقای محترم شما که این شرایط عجیب قریب رو واسه فروش محصول کار کرده خودتون میزارید باید همون اول بگید تا بنده اینقدر معطل نشم و الان هدفونی که چند روز پیش میتونستم بخرم به خاطر گفتگو با شما گرونتر شده و بنده متضرر شدم 

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، hosseingamer گفته است :

این الان 17 ساعت پیش فروش رفته بنده همین الان داشتم سر معامله این محصول بحث میکردم؟؟؟؟؟؟

ببینید بنده از شنبه به ایشون پیام دادم واسه همین هدفون و تو تلگرام پیام دادن ایشون گفتن صبر کن یک مشتری هست کنسل شد واسه شما این تاپیک هم وجود نداشت و یا به من چیزی نگفتن خلاصه بعد از بحث و تخفیف و این حرفا ایشون برگشتن میگن اول پول رو به حساب بزن بعد ارسال میکنم؟؟؟ نه ایسام و نه لیون انتظار دارن من همینطوری پولو واریز کنم مهلت تست هم هیچی و منتظر ارسال بشم؟؟!! این حرف بیشر شبیه کلاهبرداری!

سوالم اینه اخه اقای محترم شما که این شرایط عجیب قریب رو واسه فروش محصول کار کرده خودتون میزارید باید همون اول بگید تا بنده اینقدر معطل نشم و الان هدفونی که چند روز پیش میتونستم بخرم به خاطر گفتگو با شما گرونتر شده و بنده متضرر شدم 

الان قضیه چیه؟ :/

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، hosseingamer گفته است :

نمیدونم قضیه چیه هر چی مطلب رو میخونم نمی فهمم
فقط بهتون میگم مراقب کلاهبردارا باشید این روزا به کسی اعتماد نکنید
یا از واسطه لیون و ایسام استفاده کنید یا حضوری بخرید
بنده کسی رو تایید نمیکنم و مسئول هم نیستم
تنها اکانت بنده تو لیون هم همین متین 007 هست چیز دیگری نیست

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...