رفتن به مطلب

مشكل با نصب هارد ديسك

rajabi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به تمامي اساتيد

دو تا سوال از دو ستان محترم داشتم كه اگر ممكنه جوابمو بديد.

1. در setup كامپيوتر در قسمت تنظيمات SATA سه حالت قابل تعريف براي ارتباط پورت SATA وجود دارد مي خواستم بدانم با توجه به اينكه من يك هارد 500GB 16MB CASH دارم كداميك از حالت هاي زير بهترين سرعت و كارايي را به من ميده و نحوه عملكردش چيه:

as IDE

AHCI

RAID

البته مطمئناً حالت RAID را كه براي بيش از يك هارد هست نمي توانم استفاده كنم و IDE هم فكر كنم براي حالت عادي استفاده از هارديسك است اما در حقيقت من اطلاعي در مورد قابليتها و امكان استفاده حالت AHCI براي سيستم خودم ندارم البته من دو تا DVD/RW هم با درگاه SATA نيز دارم آنها را بايد بر روي چه چيزي تنظيم كنم.

2. كار من طراحي بردهاي الكترونيك است و بازي هم ميكنم اما درايوي جداگانه براي نصب بازي ها اختصاص خواهم داد مي خواستم بدونم براي نصب و كار كردن در بهترين شرايط ويندوز 64 ويستا چقدر فضا نياز است چون شنيدم كه بزرگ بودن بيش از نياز درايو سيستم عامل باعث كاهش سرعت سيستم ميشه آيا اين درسته يا نه، و اگر درسته فضاي خالي ايده آل در درايو سيستم عامل چقدر است؟

با تشكر

لینک به دیدگاه

كار من طراحي بردهاي الكترونيك است

با سلام

دوست من میتونید یه برد یا مدار برام طراحی کنی . میخوام از 12 ولت یه کنترل بگیرم که بتونم سرعت فن رو خودم کنترل کنم یعنی از 0 تا 12 ولت بهش بدم میشه این کار رو کرد

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من میتونید یه برد یا مدار برام طراحی کنی . میخوام از 12 ولت یه کنترل بگیرم که بتونم سرعت فن رو خودم کنترل کنم یعنی از 0 تا 12 ولت بهش بدم میشه این کار رو کرد

با سلام

البته كه ميشه البته از آنجا كه پاور هاي كامپيوتر از نوع سوئچينگ است گمان يه كم موضوع متفاوت باشه اين كاري كه شما ميخواهيد بكنيد در كيس هاي Galaxy , Swish انجام شده البته با فقط سه دور مختلف و گمان كنم بيشتر از اين نياز نباشه. مدار ساده اي هم داره و همچنين كولر تونيك گرين هم فول كنترل را داره از آنجا كه من يزد هستم يك كم مشكله كه با هم ارتباط داشته باشيم با آقاي مهندس عمراني در شركت آينده سيما يه تماس بگير ببين يدكش را دارند اگر نداشتند ميتونم برات برد يدكش را بزنم در ضمن اگر حتماً ميخواي تمام كنترل باشه شدني هست ولي كمي هزينه بر و فكر كنم بشه در بازار (كوچه كنار پاساژ امجد نماينده گي نيوكيت اگر اشتباه نكرده باشم تهيه كرد و يا مشهد كيت كه آدرس تهرانش را ندارم)

در ضمن من بيشتر كارم طراحي PCB از روي نقشه هاي شماتيك است!!!؟

با تشكر و موفقييت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...