رفتن به مطلب

درخواست لینک دانلود Devil May Cry 4

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود برهمگی دوستان شخصی لینک دانلود  ورژن  اصلی یعنی 2008 این بازی  رو  برای pc داره ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

درود برهمگی دوستان شخصی لینک دانلود  ورژن  اصلی یعنی 2008 این بازی  رو  برای pc داره ؟

سلام

حالا چرا ورژن اصلی؟

مگه این special edition مشکلی داره؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

سلام

حالا چرا ورژن اصلی؟

مگه این special edition مشکلی داره؟

مشکلش اینه که همه چی فوله ... یعنی orb  قرمز 300 هزار تا و آبی پر و خون پر جادو پر بقیه همه فول .... اول بازی 300 هزار تا ... یعنی شما فقط میری جلو بدون هیچ  مشکلی .... راحت دشمن کشته میشه ... میخام اول بازی مثل روال عادیش باشه ...

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

مشکلش اینه که همه چی فوله ... یعنی orb  قرمز 300 هزار تا و آبی پر و خون پر جادو پر بقیه همه فول .... اول بازی 300 هزار تا ... یعنی شما فقط میری جلو بدون هیچ  مشکلی .... راحت دشمن کشته میشه ... میخام اول بازی مثل روال عادیش باشه ...

اینو تو ردیت پیدا کردم:

finally managed to fix it, it was so damn simple, all you have to do is open steam_api.ini in your notepad and delete the following lines:

359492=1 Blue Orb
359493=2 Blue Orbs
359494=5 Blue Orbs
359496=Lady & Trish Costumes
359495=Proud Souls (200,000)
359497=Red Orbs (300,000)
359491=S.Nero/Dante/Vergil
359490=Unlock All Modes

میگه که این خط های دستور رو از فایل steam_api.ini حذف کن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

اینو تو ردیت پیدا کردم:

finally managed to fix it, it was so damn simple, all you have to do is open steam_api.ini in your notepad and delete the following lines:

359492=1 Blue Orb
359493=2 Blue Orbs
359494=5 Blue Orbs
359496=Lady & Trish Costumes
359491=S.Nero/Dante/Vergil
359490=Unlock All Modes

میگه که این خط های دستور رو از فایل steam_api.ini حذف کن

اینا رو حذف کنم .. مشکل حل میشه ؟ فقط او آر بی ها حذف میشه درسته یا شخصتبهام هم حذف میشه ؟

گریس 1  برای پی سی میشه ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، maysamsina گفته است :

اینا رو حذف کنم .. مشکل حل میشه ؟ فقط او آر بی ها حذف میشه درسته یا شخصتبهام هم حذف میشه ؟

گریس 1  برای پی سی میشه ؟

سعی کن اول یه کپی از این فایل بگیری بزاری یه جا دیگه ،بعد این فایلو اینجوری ویرایش کنو این چند خطو حذف کن ببین چی میشه

گریس۱ چیه؟ متوجه نشدم 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

سعی کن اول یه کپی از این فایل بگیری بزاری یه جا دیگه ،بعد این فایلو اینجوری ویرایش کنو این چند خطو حذف کن ببین چی میشه

گریس۱ چیه؟ متوجه نشدم 

gears of war 1

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

gears of war 1

https://www.dlfox.com/دانلود-نسخه-فشرده-بازی-gears-of-war-complete-pack-برای-pc/

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

دوس عزیز این ارو برا چیه ؟ دیول می کری 4  ....  عکس رو ببین وقتی میرم روی عکسیکه نرو دستشو گذاشته رو شمشیروایستاده رو کیلد میکنم داخل بازی میشه این ارور زیر میاد ولی وقتی اونجاکه وایستاده و دستش که پنجه آبی رنگه راحت داخل بازی میشه و اجرا میشه .. مشکلش نمیدونم چیه ...وقتی این کدها رو حذف کردم عکس دیگریم داشت که حالت روح آب رنک بود ..

Problem signature:
  Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    DevilMayCry4SpecialEdition.exe
  Application Version:    1.0.0.0
  Application Timestamp:    556d7520
  Fault Module Name:    KERNELBASE.dll
  Fault Module Version:    6.1.7601.17514
  Fault Module Timestamp:    4ce7b8f0
  Exception Code:    00000879
  Exception Offset:    0000b760
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:    1065
  Additional Information 1:    0a9e
  Additional Information 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Additional Information 3:    0a9e
  Additional Information 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

21212121.JPG

534534ferererererer.JPG

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

اون خطی که شما کفتید پاک کردم این عکسا ش هس قبل و بعدش ولی باز 25 هزار قرمز داره و بقلش 1100 آبی رنگ روشنه .  شما نسخه اصلی 2008 رو بازی کردید اولش اینطوری بود یا صفر مطلق بود ؟

درجه سختشم کدومش خفنتره ... آخری او آر بی زرد میده .... قبل از پاک کردن عکس دیول هم براش میومد الان ن ...

6565yt5y5656.JPG

4343434343.JPG

nvbghgfy676756.JPG

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون خطی که شما کفتید پاک کردم این عکسا ش هس قبل و بعدش ولی باز 25 هزار قرمز داره و بقلش 1100 آبی رنگ روشنه .  شما نسخه اصلی 2008 رو بازی کردید اولش اینطوری بود یا صفر مطلق بود ؟

درجه سختشم کدومش خفنتره ... آخری او آر بی زرد میده .... قبل از پاک کردن عکس دیول هم براش میومد الان ن ...

سلام. داداشم، انقدر داری خودتو عذاب میدی، دوتا مرحله رد نکردی که بازی کنی، لذت ببری. اوب قرمزا تو DMC4 هیچ کارن و بیشتر به کار کسایی میاد که تو رد کردن بازی ضعیفن یا همچین سبکی ندیدن. مگه اینکه کسی بخواد بازیو تکمیل کنه (هفت هشت دفعه بازیو تموم کنه) یا تو درجات سختی بالاتر به مشکل بخوره. اون1100 سول هم پفک نمکی بهت نمیدن باهاش تو بازی. 50هزارتا برای هر کاراکتر نیازه تا بتونی همه حرکت ها و کمبو هاشو آزاد کنی. که این رقم فقط با دوبار وبیشتر بازیو تموم کردن بدست میاد.

حالا من به عنوان کسی که ادعام میشه تو این فرنچایز بهت میگم که اگه میخوای از بازی لذت ببری ترینری چیزی بزن و همه فنونن رو از اول باز کن و ترکیب کردنشون رو در طول بازی یاد بگیر، چون فلسفه DMC روی ترکیب این حرکاته. با اینکه سبکش Hack&Slash هست ولی نمونش کمه. مثلا بایونتا رو میشه گفت که خب اونم هنر کرده چون کارگردان DMC1 ساختش رو به عهده داشته.

از بحث دورنشیم. خلاصه اگه بخوای بشینی از اول به قول خودت با 0 مطلق شروع کنی، تازه آخر بازی 90 درصد فنون رو آنلاک کردی که دیگه کسی نیست روشون پیاده کنی. چرا. دو حالت وجود داره:

یا اینی که با درجه سختی بالاتر بازیو از اول شروع کنی که همه سلاحات که بدست آوردی بعلاوه همون فنونی که گفتم همراهته. که البته چون خیلی گیرا نیست این نسخه احتمالشو ضعیف میدونم.

یا حالت Bloody place که باز میشه رو بری که دیگه داستان اینا در کار نیست. رینگ بوکسه. دشمن میده شما میزنی کتلت میکنی.

ویرایش:

درمورد نسخه 2008 بگم که یه جورایی آشغاله و با وجود نسخه SP هیچ دلیلی وجود نداره شما بری اونو بازی کنی. مثل این میمونه سه گانه DMC که نسخه پی سیش (رسمی) همین چند سال پیش اومده رو ول کنی بری مثلا DMC2 رو با شبیه ساز PS2 بازی کنی. اصلا درست نیست خلاصه.

درجه سختی هم شما Son of sparda برو اگه میخوای سخت باشه ولی تاحالا دست به DMC نزدی. اگه با جو DMC آشنایی Dante must die رو برو ولی این درجه و سه تای بعدی یکم بیخوده و فقط دست و کنترلر خورد میکنه و هیچ فانی نداره.

ویرایش شده توسط Devileytion
لینک به دیدگاه

دوس عزیز این ارو

والا من خودم رو xbox بازی کردم خیلی وقت پیشه یادم نیست

در مورد اون ارور که گفتید ،برای اینه که بین اون کد ها که حذف کردی لباسای اضافیشم حذف میشه و فقط اورجینالش میمونه در واقع این ماجرای اورب ها و لباسا مال یه dlc خاص هست که یه جورایی هم رنگ و روغن به بازی میده هم با دادن اورب اضافی ،آسونش میکنه

که دیگه اونو کرکش کردن به بازی اضافه کردن

ادیت:حالا میتونی یه کاری بکنی،بجا اینکه اون کل خط ها رو حذف کنی،فقط قسمت اورب ها و سول هارو حذف کن یعنی فقط اینا:

359492=1 Blue Orb
359493=2 Blue Orbs
359494=5 Blue Orbs

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

سلام. داداشم، انقدر داری خودتو عذاب میدی، دوتا مرحله رد نکردی که بازی کنی، لذت ببری. اوب قرمزا تو DMC4 هیچ کارن و بیشتر به کار کسایی میاد که تو رد کردن بازی ضعیفن یا همچین سبکی ندیدن. مگه اینکه کسی بخواد بازیو تکمیل کنه (هفت هشت دفعه بازیو تموم کنه) یا تو درجات سختی بالاتر به مشکل بخوره. اون1100 سول هم پفک نمکی بهت نمیدن باهاش تو بازی. 50هزارتا برای هر کاراکتر نیازه تا بتونی همه حرکت ها و کمبو هاشو آزاد کنی. که این رقم فقط با دوبار وبیشتر بازیو تموم کردن بدست میاد.

حالا من به عنوان کسی که ادعام میشه تو این فرنچایز بهت میگم که اگه میخوای از بازی لذت ببری ترینری چیزی بزن و همه فنونن رو از اول باز کن و ترکیب کردنشون رو در طول بازی یاد بگیر، چون فلسفه DMC روی ترکیب این حرکاته. با اینکه سبکش Hack&Slash هست ولی نمونش کمه. مثلا بایونتا رو میشه گفت که خب اونم هنر کرده چون کارگردان DMC1 ساختش رو به عهده داشته.

از بحث دورنشیم. خلاصه اگه بخوای بشینی از اول به قول خودت با 0 مطلق شروع کنی، تازه آخر بازی 90 درصد فنون رو آنلاک کردی که دیگه کسی نیست روشون پیاده کنی. چرا. دو حالت وجود داره:

یا اینی که با درجه سختی بالاتر بازیو از اول شروع کنی که همه سلاحات که بدست آوردی بعلاوه همون فنونی که گفتم همراهته. که البته چون خیلی گیرا نیست این نسخه احتمالشو ضعیف میدونم.

یا حالت Bloody place که باز میشه رو بری که دیگه داستان اینا در کار نیست. رینگ بوکسه. دشمن میده شما میزنی کتلت میکنی.

ویرایش:

درمورد نسخه 2008 بگم که یه جورایی آشغاله و با وجود نسخه SP هیچ دلیلی وجود نداره شما بری اونو بازی کنی. مثل این میمونه سه گانه DMC که نسخه پی سیش (رسمی) همین چند سال پیش اومده رو ول کنی بری مثلا DMC2 رو با شبیه ساز PS2 بازی کنی. اصلا درست نیست خلاصه.

درجه سختی هم شما Son of sparda برو اگه میخوای سخت باشه ولی تاحالا دست به DMC نزدی. اگه با جو DMC آشنایی Dante must die رو برو ولی این درجه و سه تای بعدی یکم بیخوده و فقط دست و کنترلر خورد میکنه و هیچ فانی نداره.

راستیتش بنده 15 سال پیش وقتی نسخه 3 اومدش رفتم برای پی سی نصب کردم حال نکردم باهاش .... الانم با آنبرد بازی میکنم یعنی اومدم نسخه 3 رو بعد از 15 سال دارم روی شبیه ساز ps2  بازی میکنم تازه متوجه شدم عجب بازی قشنگی رو قبلا بازی نکردم مثل خدای جنگ ... اولش رفتم رسیدم به باس اتشی که تو حالت خیلی سخت هل اند هل  یعنی اب زرد 3 تا بهت میده تا یه ضربه میخوره  نرو به فنا میره ...تو حالت فول خیلی حال میده تموم مهارتها خریده میشه و اصلا به دشمن اجازه حرکت نمیده اینقد سریع میشه .... اخه تو نسخه 3  اب قرمز باید بگیری تا بتونی ارتقا بدی بنده فکر کردم نسخه 4 هم مثل  3 هستش .... الان با سول ارتقا پیدا مکینه درسته ؟ الان کل حرکات نرو   فقط هموناست یا حرکات اضافیم با جلو رفتن مراحل بهش اضافه میشه ؟ کل حرکاتشو اول بازی خریدم آیا باز اضافه میشه یا هموناست ؟ مثل نسخه 3 سلاح جدید نمیده ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

درمورد نسخه 2008 بگم که یه جورایی آشغاله و با وجود نسخه SP هیچ دلیلی وجود نداره شما بری اونو بازی کنی.

خدایی همون اول نسخه 2008 اومد هم همینو میگفتی.انصافا شاهکاره 

آشغال رو نمیدونم چرا میگی

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

درحال بازی کردن نسخه 3 هستم ولی نسخه 4 خیلی سریعهههه انگار مثل موشک درو میکنه میره جلو .... شما وقتی بازی میکردی L2  یا  L1   میزدی یه شی نوری آبی مثل اویل بیرون نمیومد مثل عکس زیر ؟ یا فقط تو ادیشن میاد ؟

YTYTRY65656567676.JPG

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

درحال بازی کردن نسخه 3 هستم ولی نسخه 4 خیلی سریعهههه انگار مثل موشک درو میکنه میره جلو .... شما وقتی بازی میکردی L2  یا  L1   میزدی یه شی نوری آبی مثل اویل بیرون نمیومد مثل عکس زیر ؟ یا فقط تو ادیشن میاد ؟

YTYTRY65656567676.JPG

این حالت دویل تریگر نرو هست که بعد از بدست آوردن یاماتو فعال میشه.همونطور که دوستمون هم گفتن احتمالا موقع کرک این چیز ها رو هم از اول آنلاک کردن برا بازی چون نسخه se هم نباید از اول همه چ باز باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، lordinvo1380 گفته است :

درمقابل نسخه SE گفتم ( به اشتباه تو اون پست نوشتم SP ) دوست عزیز. وگرنه پایه و اساس 4 خیلی هم خوبه. الان شما خودت میری نسخه پی سی DMC3 که 15 سال پیش اومد رو بازی میکنی یا این نسخه ای که همراه سه گانه اومد؟ من خودمم با اینکه شخصیت ورجیل رو از همه بیشتر دوست دارم هنو باورم نمیشه چرا انقدر از DMC4 خوشم اومد و اصلا جای خالی ورجیل رو احساس نکردم. داستان یکم آبکی بود و مراحل تکراری و سه مرتبه هر باس فایت رو باید میرفتی (+ کمی هم خنجر از پشت به دانته و میراثش) ولی در زمان خودش خیلی هم خوب بود. منم درک نمیکنم مردم چرا انقدر با این نسخه لج هستن؟ اتفاقا من موتقدم انقدری که DMC4 در زمان خودش خوب بود، DMC1 در زمان خودش نبود (با این حجم از ستایش و پرستشی که از نسخه اول میشه).

راستیتش بنده 15 سال پیش وقتی نسخه 3 اومدش رفتم برای پی سی نصب کردم حال نکردم باهاش .... الانم با آنبرد بازی میکنم یعنی اومدم نسخه 3 رو بعد از 15 سال دارم روی شبیه ساز ps2  بازی میکنم تازه متوجه شدم عجب بازی قشنگی رو قبلا بازی نکردم مثل خدای جنگ ... اولش رفتم رسیدم به باس اتشی که تو حالت خیلی سخت هل اند هل  یعنی اب زرد 3 تا بهت میده تا یه ضربه میخوره  نرو به فنا میره ...تو حالت فول خیلی حال میده تموم مهارتها خریده میشه و اصلا به دشمن اجازه حرکت نمیده اینقد سریع میشه .... اخه تو نسخه 3  اب قرمز باید بگیری تا بتونی ارتقا بدی بنده فکر کردم نسخه 4 هم مثل  3 هستش .... الان با سول ارتقا پیدا مکینه درسته ؟ الان کل حرکات نرو   فقط هموناست یا حرکات اضافیم با جلو رفتن مراحل بهش اضافه میشه ؟ کل حرکاتشو اول بازی خریدم آیا باز اضافه میشه یا هموناست ؟ مثل نسخه 3 سلاح جدید نمیده ؟

بله اصل ارتقا و اضافه شدن توانایی ها با سول هست. نرو همه هرکت هاش همون اول برای خرید بازه و حتی میشه بعضی حرکت هارو پس بدی و فن جدید جاش بخری و باز دوباره پس بدی. سلاح جدید ایشالله مراحلی که با دانته بازی میکنی.

ویرایش شده توسط Devileytion
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

منم درک نمیکنم مردم چرا انقدر با این نسخه لج هستن؟ اتفاقا

منم عاشق نسخه 4 ام.منتها نسخه ریبوت ک 2013اومد واقعا یه چیز دیگه بود.مخصوصا dlc که برای ورژیل دادن تبدیلش کرد به شاهکار

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

هنو باورم نمیشه چرا انقدر از DMC4 خوشم اومد

احتمالا بخاطر نرو بوده منم با این که ورژیل رو خیلی بیشتر از دانته دوست داشتم ولی این لامصب یه کشش خاصی تو شخصیتش هست.وقتی هم تو نسخه 5 قیافش عوض شد خیلی خورد تو ذوقم.وقتی هم دست آهنی مسخره اومد جای arm قبلیش دیگه اصلا انگار رفته بودم رو مین😒

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، lordinvo1380 گفته است :

احتمالا بخاطر نرو بوده منم با این که ورژیل رو خیلی بیشتر از دانته دوست داشتم ولی این لامصب یه کشش خاصی تو شخصیتش هست.وقتی هم تو نسخه 5 قیافش عوض شد خیلی خورد تو ذوقم.وقتی هم دست آهنی مسخره اومد جای arm قبلیش دیگه اصلا انگار رفته بودم رو مین1f612.png

بدتر از همه این بود که (اسپویل) دستش سالم شد آخر سر. من خودم اون زمان که DMC4 مطرح بود، بازی Dark sector رو به خاطر اینکه دستش در آخر بازی خوب میشد مسخره میکردم و میگفتم پشم DMC هم نیست. نمیدونستم خدا 10 سال بعد میزنه تو کمرم و همین بالا سر این فرنچایز محبوب میاد.

پارسال که روز انتشار DMC5 با دوستم  نشستیم تو همین لیون TV استریم رفتیم، بعد از اتمام برنامه نشستیم جمع بندی کردیم و دیدیم ورجیل کل سرو ته DMC5 رو هم آورد و جمع کرد وگرنه این فرنچایزم میسوخت میرفت پی کارش. حالا بشین تا ده سال دیگه DMC6 بیاد و خدا خدا کنی ادامه DmC نباشه. DmC 2013 هم مثل تامب رایدر ریبوت موفقی بود و ممکنه بلایی که سر DMC2 اومد سر DmC2 بیاد و با نتونستن در ربط دادن داستان ها به هم گند بزنن توش. خلاصه که امثال ما که آبمون با ساخته های استدیو های ژآپنی تو یه جوب میره به خوبی، همش حس راه رفتن رو یه نخ رو داریم (حداقل من به شخصه) که مبادا به فرنچایز محبوبمون گند نزنن. ولی خب بگیر نگیر داره دیگه.

منم با اینکه قیافه هاشون از روی آدم های واقعی بود حال نکردم. مخصوا که دیدم دانته و ورجیل شبیه هم نیستن. شخصیت پردازی هم نامناسب. یکی بگه اگه لیدی و تریش حذف میشدن چند درصد از محتوای بازی کم میشد. زیر یک درصد. موریس شده بود سیاه پوس که دل یه عده ای شاد بشه. یک وضعی آقا. اگه V به بازی اضافه نمیشد که همه بهش به جای DMC5 ، میگفتن DMC4 Remaster داستان داریم خلاصه ما با کرپ کام.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

بدتر از همه این بود که (اسپویل) دستش سالم شد آخر سر. من خودم اون زمان که DMC4 مطرح بود، بازی Dark sector رو به خاطر اینکه دستش در آخر بازی خوب میشد مسخره میکردم و میگفتم پشم DMC هم نیست. نمیدونستم خدا 10 سال بعد میزنه تو کمرم و همین بالا سر این فرنچایز محبوب میاد.

پارسال که روز انتشار DMC5 با دوستم  نشستیم تو همین لیون TV استریم رفتیم، بعد از اتمام برنامه نشستیم جمع بندی کردیم و دیدیم ورجیل کل سرو ته DMC5 رو هم آورد و جمع کرد وگرنه این فرنچایزم میسوخت میرفت پی کارش. حالا بشین تا ده سال دیگه DMC6 بیاد و خدا خدا کنی ادامه DmC نباشه. DmC 2013 هم مثل تامب رایدر ریبوت موفقی بود و ممکنه بلایی که سر DMC2 اومد سر DmC2 بیاد و با نتونستن در ربط دادن داستان ها به هم گند بزنن توش. خلاصه که امثال ما که آبمون با ساخته های استدیو های ژآپنی تو یه جوب میره به خوبی، همش حس راه رفتن رو یه نخ رو داریم (حداقل من به شخصه) که مبادا به فرنچایز محبوبمون گند نزنن. ولی خب بگیر نگیر داره دیگه.

منم با اینکه قیافه هاشون از روی آدم های واقعی بود حال نکردم. مخصوا که دیدم دانته و ورجیل شبیه هم نیستن. شخصیت پردازی هم نامناسب. یکی بگه اگه لیدی و تریش حذف میشدن چند درصد از محتوای بازی کم میشد. زیر یک درصد. موریس شده بود سیاه پوس که دل یه عده ای شاد بشه. یک وضعی آقا. اگه V به بازی اضافه نمیشد که همه بهش به جای DMC5 ، میگفتن DMC4 Remaster داستان داریم خلاصه ما با کرپ کام.

من هنوز به خاطر دست نرو هم ک شده dmc 4 میزنم یه وقتایی
اصن داره گریم میگیره😭😭

لینک به دیدگاه

این ورجیل خیلی خفنه ... من یخره باهاش بازی کردم واقعا آدمو به وج میاره ...چه سرعتی داره ...

در 2 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

درمقابل نسخه SE گفتم ( به اشتباه تو اون پست نوشتم SP ) دوست عزیز. وگرنه پایه و اساس 4 خیلی هم خوبه. الان شما خودت میری نسخه پی سی DMC3 که 15 سال پیش اومد رو بازی میکنی یا این نسخه ای که همراه سه گانه اومد؟ من خودمم با اینکه شخصیت ورجیل رو از همه بیشتر دوست دارم هنو باورم نمیشه چرا انقدر از DMC4 خوشم اومد و اصلا جای خالی ورجیل رو احساس نکردم. داستان یکم آبکی بود و مراحل تکراری و سه مرتبه هر باس فایت رو باید میرفتی (+ کمی هم خنجر از پشت به دانته و میراثش) ولی در زمان خودش خیلی هم خوب بود. منم درک نمیکنم مردم چرا انقدر با این نسخه لج هستن؟ اتفاقا من موتقدم انقدری که DMC4 در زمان خودش خوب بود، DMC1 در زمان خودش نبود (با این حجم از ستایش و پرستشی که از نسخه اول میشه).

بله اصل ارتقا و اضافه شدن توانایی ها با سول هست. نرو همه هرکت هاش همون اول برای خرید بازه و حتی میشه بعضی حرکت هارو پس بدی و فن جدید جاش بخری و باز دوباره پس بدی. سلاح جدید ایشالله مراحلی که با دانته بازی میکنی.

فن های جدید شمشیرو  رو در مراحل بعدی میده یا فقط هموناست که تو نسخه ادیشن میشه راحت ارتقا داد .... با سلاح جدید حرکات جدیدم میده درسته ؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

والا من خودم رو xbox بازی کردم خیلی وقت پیشه یادم نیست

در مورد اون ارور که گفتید ،برای اینه که بین اون کد ها که حذف کردی لباسای اضافیشم حذف میشه و فقط اورجینالش میمونه در واقع این ماجرای اورب ها و لباسا مال یه dlc خاص هست که یه جورایی هم رنگ و روغن به بازی میده هم با دادن اورب اضافی ،آسونش میکنه

که دیگه اونو کرکش کردن به بازی اضافه کردن

ادیت:حالا میتونی یه کاری بکنی،بجا اینکه اون کل خط ها رو حذف کنی،فقط قسمت اورب ها و سول هارو حذف کن یعنی فقط اینا:

359492=1 Blue Orb
359493=2 Blue Orbs
359494=5 Blue Orbs

رفیق بندهDevil May Cry 3: Dante's Awakening - Special Edition و دانلود کردم البته برای شبیه ساز ... چی کار کنم orb  999999   بشه ... خودش نوشته میشه

https://cdromance.com/ps2-iso/devil-may-cry-3-dantes-awakening-special-edition-usa/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...