رفتن به مطلب

درخواست لینک دانلود Devil May Cry 4

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 6 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

رفیق بندهDevil May Cry 3: Dante's Awakening - Special Edition و دانلود کردم البته برای شبیه ساز ... چی کار کنم orb  999999   بشه ... خودش نوشته میشه

https://cdromance.com/ps2-iso/devil-may-cry-3-dantes-awakening-special-edition-usa/

نمیدونم والا

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

نمیدونم والا

1  ساعت دانلود کردم ... مثل نسخه قبلشه .. یه سرچ مرچ بکن ببین میتونی چیزی پیدا کنی ...

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

1  ساعت دانلود کردم ... مثل نسخه قبلشه .. یه سرچ مرچ بکن ببین میتونی چیزی پیدا کنی ...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry_3:_Dante's_Awakening

اونجوری که اینجا خوندم خبری از اورب و اینا نیست،فقط یه مرحله جدید داده که ۹۹۹۹دوره داره،شاید اینو با اورب اشتباه گرفتی

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry_3:_Dante's_Awakening

اونجوری که اینجا خوندم خبری از اورب و اینا نیست،فقط یه مرحله جدید داده که ۹۹۹۹دوره داره،شاید اینو با اورب اشتباه گرفتی

سرم کلاه رفت دیشب  1 ساعت خدا شاهده نشستم یا این سرعت نت داغون دانلودش کردم که چی که تکراری .... یه کلیپ دیدم زدم روی گلد و بعدش همه شده 99999 

https://www.youtube.com/watch?v=0DN3hYnbors

یه زحمت برام بکش بنده که سر در نمیارم ... ببین میتونی سیو بازی رو پیدا کنی که فول اور ب باشه ....

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

سرم کلاه رفت دیشب  1 ساعت خدا شاهده نشستم یا این سرعت نت داغون دانلودش کردم که چی که تکراری .... یه کلیپ دیدم زدم روی گلد و بعدش همه شده 99999 

https://www.youtube.com/watch?v=0DN3hYnbors

یه زحمت برام بکش بنده که سر در نمیارم ... ببین میتونی سیو بازی رو پیدا کنی که فول اور ب باشه ....

نسخه کامپیوتر special edition رو بگیر

این ترینترشه:

http://cloob-tools.ir/game-cheats/93-trainer-devil-may-cry-3.html

توضیحشو داده

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

نسخه کامپیوتر special edition رو بگیر

این ترینترشه:

http://cloob-tools.ir/game-cheats/93-trainer-devil-may-cry-3.html

توضیحشو داده

سپاس دمت گرم برا شبیه سار پیدا نمیشه ؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

سپاس دمت گرم برا شبیه سار پیدا نمیشه ؟

نه اصلن ،اون سیوشم پیدا نمیشه

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

نه اصلن ،اون سیوشم پیدا نمیشه

الان لول 15 یعنی مرحله 15 هستم ... کلا بیخالش میشم تا اخر بازی میرم تا داستانش تموم بشه باز دمت گرم .  بیشتر میخاستم حرکاتش باز بشه چون باید تا 99999   پر بشه اونم تازه فقط برای یه اکشنش .....

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

در در 28 فروردین 1399 در 19:30، lordinvo1380 گفته است :

من هنوز به خاطر دست نرو هم ک شده dmc 4 میزنم یه وقتایی
اصن داره گریم میگیره😭😭

در در 28 فروردین 1399 در 16:45، Devileytion گفته است :

درمقابل نسخه SE گفتم ( به اشتباه تو اون پست نوشتم SP ) دوست عزیز. وگرنه پایه و اساس 4 خیلی هم خوبه. الان شما خودت میری نسخه پی سی DMC3 که 15 سال پیش اومد رو بازی میکنی یا این نسخه ای که همراه سه گانه اومد؟ من خودمم با اینکه شخصیت ورجیل رو از همه بیشتر دوست دارم هنو باورم نمیشه چرا انقدر از DMC4 خوشم اومد و اصلا جای خالی ورجیل رو احساس نکردم. داستان یکم آبکی بود و مراحل تکراری و سه مرتبه هر باس فایت رو باید میرفتی (+ کمی هم خنجر از پشت به دانته و میراثش) ولی در زمان خودش خیلی هم خوب بود. منم درک نمیکنم مردم چرا انقدر با این نسخه لج هستن؟ اتفاقا من موتقدم انقدری که DMC4 در زمان خودش خوب بود، DMC1 در زمان خودش نبود (با این حجم از ستایش و پرستشی که از نسخه اول میشه).

بله اصل ارتقا و اضافه شدن توانایی ها با سول هست. نرو همه هرکت هاش همون اول برای خرید بازه و حتی میشه بعضی حرکت هارو پس بدی و فن جدید جاش بخری و باز دوباره پس بدی. سلاح جدید ایشالله مراحلی که با دانته بازی میکنی.

دوستان تا اون قورباغه رفتم که باس اه ... ولی هیچ سلاح جدید نداد .... بعدش 2 تا مرحله باری سنگ ابی داره باید چی کنم نمیشه .... فوت فنش چیه ...

لینک به دیدگاه

دوستان این بازی تو لول    6   هنگ میکنه مشکل از کجاست ؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

دوستان این بازی تو لول    6   هنگ میکنه مشکل از کجاست ؟

دیگه این یکیو واقعا تا حالا ندیده بودم !!!!!

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

مرحله 6  وقتی میپرم پایین و وارد در میشم و مبارزه مکینم  و تموم میشه در بعدی باز میشه و وقتی در و باز مکینم و بازی میخاد لود بشه یدفعه هنگ میکنه .... چه دردی داره ...

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: DevilMayCry4SpecialEdition.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 556d7520
Fault Module Name: KERNELBASE.dll
Fault Module Version: 6.1.7601.17514
Fault Module Timestamp: 4ce7b8f0
Exception Code: 00000879
Exception Offset: 0000b760
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
Windows 7 Privacy Statement

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

لینک به دیدگاه

در در 2 اردیبهشت 1399 در 01:02، lordinvo1380 گفته است :

سلام gears of war 1  رو چطور نصب کنم میکه اکیس لیو میخاد ....

https://www.dlfox.com/دانلود-نسخه-فشرده-بازی-gears-of-war-complete-pack-برای-pc/

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 2 اردیبهشت 1399 در 01:02، lordinvo1380 گفته است :

سلام بنده رسیدم به دانته ,  ولی نمیدونم چرا بقیه فهنهاشو نمیده یعنی فنهای استیل ؟ فقط سرعتش میره ... همش اپدیت کردمم

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

درود یه سوال در مورد devil arms devil may 3cry ... نمیدوم چرا بضعی حراکتش شطرنجیه باز نمیشه

888.PNG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 23 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

درود یه سوال در مورد devil arms devil may 3cry ... نمیدوم چرا بضعی حراکتش شطرنجیه باز نمیشه

888.PNG

گرید این صفحه 3×3 هست. وقتی عددش مضرب سه نباشه جاش خالی میمونه. شطرنجی به معنی خالی بودنشه نه قفل بودنش. البته حرکات مخفی وجود داره تو بازی که توضیحی از سمت گیم پلی براشون نیومده (مثل تریگر انفجاری، لگد بدون داشتن بیوولف، فرود اومدن آهسته) ولی شامل این شطرنجی ها نمیشه.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

گرید این صفحه 3×3 هست. وقتی عددش مضرب سه نباشه جاش خالی میمونه. شطرنجی به معنی خالی بودنشه نه قفل بودنش. البته حرکات مخفی وجود داره تو بازی که توضیحی از سمت گیم پلی براشون نیومده (مثل تریگر انفجاری، لگد بدون داشتن بیوولف، فرود اومدن آهسته) ولی شامل این شطرنجی ها نمیشه.

گرید 3*3 یعنی چی ؟  مضرب ؟ 

چطور باید  این حرکات مخفی رو انجام بدم ؟

شطرنجی ها  طبیعی اه تو بازی  ؟ یعنی حرکت خاصی نیس درسته ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 24 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

گرید 3*3 یعنی چی ؟  مضرب ؟ 

چطور باید  این حرکات مخفی رو انجام بدم ؟

شطرنجی ها  طبیعی اه تو بازی  ؟ یعنی حرکت خاصی نیس درسته ؟

ببین مثلا با شمشیر اول بازی که اسمش ربلیون هست 10 تا حرکت داری. تو این عکسی که دادی 7 تاشو نشون داده، 3 تاشم که ردیف اول بوده از تصویر خارجه، میشه 10 تا. حالا خونه های 11 و 12 چون حرکتی نداره شطرنجیه یعنی خالیه.

اون حرکتارو باید یوتیوب بری ببینی ولی مهم نیستن. خیلی باید حرفه ای باشی بدونی کی و کجا انجامشون بدی.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

ببین مثلا با شمشیر اول بازی که اسمش ربلیون هست 10 تا حرکت داری. تو این عکسی که دادی 7 تاشو نشون داده، 3 تاشم که ردیف اول بوده از تصویر خارجه، میشه 10 تا. حالا خونه های 11 و 12 چون حرکتی نداره شطرنجیه یعنی خالیه.

اون حرکتارو باید یوتیوب بری ببینی ولی مهم نیستن. خیلی باید حرفه ای باشی بدونی کی و کجا انجامشون بدی.

قدرتشون بالاس اون جرکات ؟ ارزش داره ؟

باید چی تایپ کنم تو گوگل برای حرکات ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...