رفتن به مطلب

Coil whine

Primus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام قا من یه سیستم 2 ماه هست که جمع کردم با مشخصات

Gpu:  2060 s rog

Cpu: core i7 9700k

Motherboard: z390 f gaming  rog

پریشب متوجه شدم که سیستم یه صدایی میده وقتی وارد بازی ای میشم نویزی شروع می کنه به صدا در اومدن که صدای کمی داره و وقتی از بازی میام بیرون قطع میشه  فهمیدم از کارت گرافیک هست که از همین سایت خریداری کردم با کمی جستجو فهمیدم که coil whine هست (البته به احتمال زیاد) من یه جا خوندم برای تست اینکه بفهمیم این صدا همین coil whine هست توی یه بازی برای مثال rainbow six sige با تغییر vsync و محدود کردن fps بازی روی شصت این صدا قطع شد 

حالا سوالم این که ایا این coil whine به کارت گرافیک در دراز مدت اسیبی میزنه یا نه و ایا گارانتی شاملش میشه و اصلا چه اتفاقی میوفته که coil whine به وجود میاد؟

خیلی ممنون اگر هم تونستید به ایمیلم بفرستید 

axe7491@gmail.com

ویرایش شده توسط Primus
غلط املائی
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Primus گفته است :

پریشب متوجه شدم که سیستم یه صدایی میده وقتی وارد بازی ای میشم نویزی شروع می کنه به صدا در اومدن که صدای کمی داره و وقتی از بازی میام بیرون قطع میشه  فهمیدم از کارت گرافیک هست که از همین سایت خریداری کردم با کمی جستجو فهمیدم که coil whine هست (البته به احتمال زیاد) من یه جا خوندم برای تست اینکه بفهمیم این صدا همین coil whine هست توی یه بازی برای مثال rainbow six sige با تغییر vsync و محدود کردن fps بازی روی شصت این صدا قطع شد 

حالا سوالم این که ایا این coil whine به کارت گرافیک در دراز مدت اسیبی میزنه یا نه و ایا گارانتی شاملش میشه و اصلا چه اتفاقی میوفته که coil whine به وجود میاد؟

خیلی ممنون اگر هم تونستید به ایمیلم بفرستید 

axe7491@gmail.com

کویل واین فقط یه صداست و چیزی رو خراب نمیکنه،درواقع این صدا بخاطر کیفیت پایین قطعات استفاده شده در کارته 

کارتی هم که بعد یه مدت صدا میده برای اینه که قطعاتش قدیمی شدن

لینک به دیدگاه

سلام و درود

لینک زیر رو مطالعه کنین کامل توضیح داده شده:

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/23255-coil-whine-explained-how-to-get-rid

لینک به دیدگاه

خیر آسیب نمیزنه

خیر جز گارانتی محسوب نمیشه چون اصلا مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

اضافه کنم‌ که به خاطر لرزش چوکها هست که تو لود الکترون بیشتری ازشون رد میشه ‌. گارانتی ها مثل آواژنگ ممکنه اگه ببری یه چسبی بزنن به چوک ها که نلرزن باید بپرسی

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

سلام ، فقط وقتی واسه کارت بده که صداش بیش از حد بلند باشه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

درواقع این صدا بخاطر کیفیت پایین قطعات استفاده شده در کارته

:-)))))))))))))))))))))

ربطی به کیفیت قطعات نداره (حالا کدوم قطعات منظور شماست مشخص بشه بهتره)

لرزش چوک امر عادی در حوزه الکترونیک و برق به حساب میاد 

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، M_R گفته است :

:-)))))))))))))))))))))

ربطی به کیفیت قطعات نداره (حالا کدوم قطعات منظور شماست مشخص بشه بهتره)

لرزش چوک امر عادی در حوزه الکترونیک و برق به حساب میاد 

نمیدونم والا خخخ

یجا تو سایتا خارجی خوندم ،شاید طرف اشتباه میکرده،شایدم من اشتباه خوندم

لینک به دیدگاه

چوکی که نلرزه و صدا نده چوک سوخته هست. این کویل واین ایراد نیست، ویژگی این قطعه الکترونیکه. 

لینک به دیدگاه

ببین اگر فریم رو لاک کنی بهتر نمیشه؟ مثلا وی سینک روشن کنی یا داخل تنظیمات بازی فریم کپ کنید روی مقدار ثابتی. گرافیک 280X  داشتم این طور بود. فریم بالا داخل منو بازی ها کویل واین شدیدی میداد.

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان توضیحات لازم رو دادن درمورد موارد فنی و فیزیکی ، قبلا هم تاپیک های زیادی در اینم مورد ایجاد شده.

اما برای خلاصی بدون دردسر و یا محدود کردنش تا جایی که موجب آزارتون نشه چند راه دارین : اولینش فاصله ی بیشتر کیس یا پایین قرار دادنش هست یا حتی چرخاندن روی شیشه ایش ،چون فرکانس بالا (high pitch) هست ممکنه از محدوده ی شنواییتون خارج بشه با توجه به سلامت گوشتون، بهترین کار برای جلوگیری محدود کردن فریم ریت بازیتون هست به نرخ بروزرسانی مانیتورتون که ممکنه البته در بعضی بازی های قدیمی مثل cod mw1 روی ریکویل و حتی ارتفاع جامپتون تاثیر بزاره که در بازی های جدید همچین مواردی نیست عموما . بنابراین میتونین برای مانیتور مثلا 144hz نرخ فریم ریت رو به 144 محدود کنین که مشکل به مراتب کاهش پیدا میکنه یا برای مانیتور 60هرتز روی 60 فریم. چند روش وجود داره، اولیش vsync هست که باعث تاخیر ورودی یا به اصطلاح Input lag شما میشه که اصلا پیشنهاد نمیکنم،روش دوم gsync یا freesync هست که تا حدود زیادی مشکل تاخیر ورودی (زمانی که ماوس رو تکان میدین و حرکتی داخل مانیتور به نمایش میاد) کاهش پیدا میکنه و راه حلی که برای همه در دسترس هست محدود کردن فریم ریت بازیتون از داخل تنظیمات اصلی یا دستورات داخل کنسول هست یا از نرم افزارهایی مثل riva tuner یا msi afterburner که این نرم افزارو درونی ساپورت میکنن استفاده کنین و نرخ فریم ریت رو تا حد لازم کاهش بدین، قطعا بازی های قدیمی تر که fps بالای 200 باشه موجب کویل واین بیشتری میشن.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Primus گفته است :

اگه بلدی یه ذره کارتت رو اندرولت کن 

یا یه ذره کلاک هسته رو کم کن و به کلاک مموری اضافه کن 

به هر حال وجود کول واین در کارت های بخصوص بالارده عادی هست و اصلا ایراد حساب نمیاد 

لینک به دیدگاه

بهترین راه قفل کردن فریم هست.

بنده یه gtx980 داشتم که کول واین داشت

تووی ویندوز هیچ صدای بلندی نداشت 

تووی بازی ها صدای سوت گرافیک ضعیف بود.

اما تووی مووی های اول بازی (یا مووی وسط بازی که بعضی اوقات با بالای هزار فریم هم اجرا میشن) گرافیک قشنگ سوت میکشید و صداش آزاردهنده میشد.

بهترین کار اینکه فریم ریت رو روی ۶۰ قفل کنید.

لینک به دیدگاه

توی menu  بازی مشکلی ندارم فقط توی gameplay صداش در میاد دقت کردم حتی افت فریم هم نداره

در 15 ساعت قبل، M_R گفته است :

اگه بلدی یه ذره کارتت رو اندرولت کن 

یا یه ذره کلاک هسته رو کم کن و به کلاک مموری اضافه کن 

به هر حال وجود کول واین در کارت های بخصوص بالارده عادی هست و اصلا ایراد حساب نمیاد 

ممنون 

در 22 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

خیر آسیب نمیزنه

خیر جز گارانتی محسوب نمیشه چون اصلا مشکلی نیست.

ممنون خیالم راحت شد

در 17 ساعت قبل، saeed0c گفته است :

ببین اگر فریم رو لاک کنی بهتر نمیشه؟ مثلا وی سینک روشن کنی یا داخل تنظیمات بازی فریم کپ کنید روی مقدار ثابتی. گرافیک 280X  داشتم این طور بود. فریم بالا داخل منو بازی ها کویل واین شدیدی میداد.

وقتی lock  می کنم قطع میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...