رفتن به مطلب

تبدیل فیلمهای دانلود شده از نما وا

Mr.King
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتید عزیز

همونطور که میدونید فیلمهایی که از نما وا دانلود میکنیم رو نمیشه با پلیر کامپیوتر نگاه کرد و نمیشه روی فلش ریخت و توی تلویزیون دید و فقط با پلیر خود نماوا قابل پخش هست

کسی هست که نرم افزاری سراغ داشته باشه که بشه فیلمهای دانلودی از نما وا رو convert کرد که هم توی تی وی نشون داده بشه و هم بشه با پلیر خود کامپیوتر نگاه کرد

ویرایش شده توسط Alexander.Mahone
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alexander.Mahone گفته است :

همونطور که میدونید فیلمهایی که از نما وا دانلود میکنیم رو نمیشه با پلیر کامپیوتر نگاه کرد و نمیشه روی فلش ریخت و توی تلویزیون دید و فقط با پلیر خود نماوا قابل پخش هست

کسی هست که نرم افزاری سراغ داشته باشه که بشه فیلمهای دانلودی از نما وا رو convert کرد که هم توی تی وی نشون داده بشه و هم بشه با پلیر خود کامپیوتر نگاه کرد

سلام

فرمتشون چیه؟

لینک به دیدگاه

فیلم ها رمزگذاری میشن و قابل پخش نیستن

شما هم این همه سایت رو بیخیال شدین رفتین نماوا آخه

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

من که راحت دانلود میکنم هیچگونه رمزنگاری هم نداره

لینک به دیدگاه

عزیز جان من قبلا از فیلیمو که دانلود میکردم هم همین مشکل رو داشتم.یه نرم افزار به اسم digital video repair بود کار من رو راه انداخت احتمالا برای شما هم کارساز باشه.آموزشش تو نت هست سرچ کنین راحته چیز خاصی نداره

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

سلام

فرمتشون چیه؟

فرمتشون Mp4 هست ولی همونطور که دوستان گفتن رمزگذاری شده ست و با هر مبدلی نمیشه convert کرد

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

فیلم ها رمزگذاری میشن و قابل پخش نیستن

شما هم این همه سایت رو بیخیال شدین رفتین نماوا آخه

به دو دلیل :

1 _ بعضی فیلمهاشو میخوام سانسور شده بگیرم تا با خانواده ببینیم و سایتهایی هم که میزارن سانسور شده نمیزارن معمولا
2 _ دوبله های حرفه ای داره

اگه سایت یا چنلی سراغ دارین که سانسور شده هم میزاره ممنون میشم برام آدرسشو بفرستین

ویرایش شده توسط Alexander.Mahone
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

من که راحت دانلود میکنم هیچگونه رمزنگاری هم نداره

شما احتمالا با پلیر خود نما وا نگاه میکنید درسته ؟

چون با هیچ پلیر دیگه ای باز نمیشه
اگه راه حلی پیدا کردی ممنون میشم به منم اطلاع بدی

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، lordinvo1380 گفته است :

عزیز جان من قبلا از فیلیمو که دانلود میکردم هم همین مشکل رو داشتم.یه نرم افزار به اسم digital video repair بود کار من رو راه انداخت احتمالا برای شما هم کارساز باشه.آموزشش تو نت هست سرچ کنین راحته چیز خاصی نداره

ممنون
این نرم افزار برای فیلیمو جواب میده و برای نماوا جواب نمیده
convert میشه ولی سینک صدا و تصویر بهم میریزه و چندین ثانیه از اول فیلم هم تصویر ثابت میمونه بعد از convert شدن

به هر حال ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...