رفتن به مطلب

مشاوره برای صدا کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

مشاوره میخاستم برای صدای فن ها کیس معمولی دارم که میخام برای اینترنت و دانلود شبانه استفاده کنم میخام تا اونجا که میشه بی صدا باشه و هر چی کم هزینه تر بهتر

قسمتی از صدا برای فن همین هست cpu i5 4440

هارد 5 عدد که نمیدونم روشی بجز فن برای خنک نگه داشتنشون هست یا نه؟

و فقط برای اینترنت استفاده میشه

دوستان به مینی کیسو اینام فکر کردم که از اون فقط برای دانلود شبانه استفاده کنم به نظرتون جواب میده مثلا در حدود 400 500 چیزی گیر بیاد؟

ویرایش شده توسط ehsan17
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ehsan17 گفته است :

با سلام خدمت دوستان

مشاوره میخاستم برای صدای فن ها کیس معمولی دارم که میخام برای اینترنت و دانلود شبانه استفاده کنم میخام تا اونجا که میشه بی صدا باشه و هر چی کم هزینه تر بهتر

قسمتی از صدا برای فن همین هست cpu i5 4440

هارد 5 عدد که نمیدونم روشی بجز فن برای خنک نگه داشتنشون هست یا نه؟

و فقط برای اینترنت استفاده میشه

دوستان به مینی کیسو اینام فکر کردم که از اون فقط برای دانلود شبانه استفاده کنم به نظرتون جواب میده مثلا در حدود 400 500 چیزی گیر بیاد؟

احتمال میدم بیشتر صدایی که میاد مربوط به فن پردازنده باشه (البته اگه استوک هست)

ولی دو تا سوال:

اول اینکه چند تا فن روی سیستم دارید؟

دوم هارد ها چ ظرفیتی دارند؟ یکی از منابع صدا همین خود هارد ها هستند! اگه مثلا حجم کمی دارند، میتونید همش رو بدید بره و یک هارد ظرفیت بالا بگیرید.

درضمن از کنترلر فن هم میتونید استفاده کنید!

خودم ی مدتی از DeepCool ROCK MASTER V3.0 استفاده میکردم  و خیلی کمک میکرد (البته الان چون کیسم دیگه جا نداره، توی کمد بلا استفاده مونده😑

01.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، babak1388 گفته است :

ولی دو تا سوال:

دوم هارد ها چ ظرفیتی دارند؟ یکی از منابع صدا همین خود هارد ها هستند! اگه مثلا حجم کمی دارند، میتونید همش رو بدید بره و یک هارد ظرفیت بالا بگیرید.

خودم ی مدتی از DeepCool ROCK MASTER V3.0 استفاده میکردم  و خیلی کمک میکرد (البته الان چون کیسم دیگه جا نداره، توی کمد بلا استفاده مونده😑

01.jpg

ممنون بابت پاسختون

خدوم احساس میکنم حدودا نصف صدا برای همون فن cpu هست فن استوکه و چند سال کار کرده ولی بازم نمیدونم چطور میشه مطمعا شد

ارزونترین فن سی پی یو که هم سایلنت باشه و هم گرون نباشه چی پیشنهاد میدید

کلا بجز فن cpu دوتا فن 12 بود که یکی رو فعلا غیر فعال کردم روی کم کردن صدا یکم تاثیر داشت زیادم دما بالا نرفت

برای کنترل فن  روی کیس داشت ازش استفاده میکنم ولی بازم اینجوری نیست بگی تایر روی صدا میزاره شاید بخاطر اینه صدای فن cpu خیلی بالا رفته

یه سوال از دوستان با تجربه به نظرتون کیسو تو کمد بزارم دما خیلی بالا نمیره یا توجه به فشاری روش نیست فقط چون محیط بسته هست میشه روزا درب باز باشه شبا در ببندم فقط چون باید کابل hdmi بلند بگیرم مترسم جواب نده هزینه کابل اضافه باشه

هارد همشون 3 تراست فقط هارد ویندوز 250 هست

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، ehsan17 گفته است :

تا جایی که من متوجه شدم، منبع صدای شما یکی هارد ها هست یکی فن استوک CPU!

تقریبا اکثر فن های پردازنده، ساکت تر از استوک هست!

Deep Cool Gammaxx 200T

Green NOTOUS 200-PWM

اینا رو تست کردم و خیلی ساکت تر از استوک هستند.

برای هارد دو کار میتونید انجام بدید:

با هارد های حجم بالاتر تعویض کنید تا مثلا بجای 5 تا ، 2 تا هارد داشته باشید!

از هاید اکسترنال هم میتونید استفاده کنید! مثلا Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 10TB

4 تا از هارد هارو بفروش! بجاش اینو بگیر، شب ها هم راحت خاموشش کن و فقط یه هارد روی سیستم باشه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، babak1388 گفته است :

تا جایی که من متوجه شدم، منبع صدای شما یکی هارد ها هست یکی فن استوک CPU!

تقریبا اکثر فن های پردازنده، ساکت تر از استوک هست!

Deep Cool Gammaxx 200T

Green NOTOUS 200-PWM

اینا رو تست کردم و خیلی ساکت تر از استوک هستند.

برای هارد دو کار میتونید انجام بدید:

با هارد های حجم بالاتر تعویض کنید تا مثلا بجای 5 تا ، 2 تا هارد داشته باشید!

از هاید اکسترنال هم میتونید استفاده کنید! مثلا Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 10TB

4 تا از هارد هارو بفروش! بجاش اینو بگیر، شب ها هم راحت خاموشش کن و فقط یه هارد روی سیستم باشه.

در 6 ساعت قبل، babak1388 گفته است :

ولی دو تا سوال:

01.jpg

ممنون بابت پاسختون

خدوم احساس میکنم حدودا نصف صدا برای همون فن cpu هست فن استوکه و چند سال کار کرده ولی بازم نمیدونم چطور میشه مطمعا شد

ارزونترین فن سی پی یو که هم سایلنت باشه و هم گرون نباشه چی پیشنهاد میدید

کلا بجز فن cpu دوتا فن 12 بود که یکی رو فعلا غیر فعال کردم روی کم کردن صدا یکم تاثیر داشت زیادم دما بالا نرفت

برای کنترل فن  روی کیس داشت ازش استفاده میکنم ولی بازم اینجوری نیست بگی تایر روی صدا میزاره شاید بخاطر اینه صدای فن cpu خیلی بالا رفته

یه سوال از دوستان با تجربه به نظرتون کیسو تو کمد بزارم دما خیلی بالا نمیره یا توجه به فشاری روش نیست فقط چون محیط بسته هست میشه روزا درب باز باشه شبا در ببندم فقط چون باید کابل hdmi بلند بگیرم مترسم جواب نده هزینه کابل اضافه باشه

هارد همشون 3 تراست فقط هارد ویندوز 250 هست

ممنون از راهنمایتون فعلا فن cpu رو تعویض کنم ببینم خدا چی قسمت میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...