رفتن به مطلب

کنترل کامپیوتر با گوشی (روشن کردن کامپیوتر)

Mr.King
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

دنبال یه نرم افزار خوب میگردم که بشه کامپیوتر رو از راه دور با گوشی کنترل کرد ( کنترل کامل )

سرچ زدم گزینه های زیادی بودن و یکی شون که بنظرم از بقیه بهتر میومد رو دانلود کردم و دیدم ویروسیه , نصب نکردم 

اسمش TeamViewer بود

گفتم اینجا تاپیک بزنم از تجربیات دوستان بهره بگیرم

یه نکته که یادم رفت بگم :

نرم افزاری هست که قابلیت روشن کردن کامپیوتر رو هم داشته باشه از راه دور ؟ 

ویرایش شده توسط Alexander.Mahone
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، XXXGAMERXXX گفته است :

anydesk

قابلیت اینکه کامپیوتر رو از راه دور روشن کنه رو هم داره ؟

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Alexander.Mahone گفته است :

قابلیت اینکه کامپیوتر رو از راه دور روشن کنه رو هم داره ؟

بله

حتی غذا هم می‌پزه

لینک به دیدگاه

team viewer خیلی وقته برای ایران کار نمیکنه اون امکانات زیادی داشت الان نرم افزار هایی مثل anydesk شده جایگزین البته اصلا به تیم ویور نمیرسه ولی کار راه اندازه

برای اینکه بتونید سیستم رو از راه دور روشن کنید باید قابلیت wake on lan رو از بایوس سیستم فعال کرده باشید و نرم افزار کنترل از راه دور هم این قابلیت رو داشته باشه که من این گزینه رو تو anydesk ندیدم

(یادش بخیر تو دانشگاه با سیستمای کلاس کامپیوتر دانلود میکردیم  ، گاهی وقتا سیستما چند روز مداوم مشغول دانلود بودن و با تیم ویور از خونه لینکای دانلود جدید رو به لیست دانلود اضافه میکردم ، بازی های زیادی رو اینجوری دانلود کردم 😎)

لینک به دیدگاه

یک عدد پریز برق هوشمند wi-fi بگیرین می‌تونین هر جا بودین سیستم رو روشن کنین

البته به شرطی که از Bios گزینه روشن کردن سیستم هنگام ورود برق رو فعال کرده باشین

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است :

team viewer خیلی وقته برای ایران کار نمیکنه اون امکانات زیادی داشت الان نرم افزار هایی مثل anydesk شده جایگزین البته اصلا به تیم ویور نمیرسه ولی کار راه اندازه

برای اینکه بتونید سیستم رو از راه دور روشن کنید باید قابلیت wake on lan رو از بایوس سیستم فعال کرده باشید و نرم افزار کنترل از راه دور هم این قابلیت رو داشته باشه که من این گزینه رو تو anydesk ندیدم

(یادش بخیر تو دانشگاه با سیستمای کلاس کامپیوتر دانلود میکردیم  ، گاهی وقتا سیستما چند روز مداوم مشغول دانلود بودن و با تیم ویور از خونه لینکای دانلود جدید رو به لیست دانلود اضافه میکردم ، بازی های زیادی رو اینجوری دانلود کردم 😎)

ممنون بابت راهنمایی مفیدتون

در 4 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

یک عدد پریز برق هوشمند wi-fi بگیرین می‌تونین هر جا بودین سیستم رو روشن کنین

البته به شرطی که از Bios گزینه روشن کردن سیستم هنگام ورود برق رو فعال کرده باشین

چه جالب , ایول

ممنون از راهنماییت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...