رفتن به مطلب

خریدار فـــــــــــــوری Hyper 212 Plus

rezidentevilone
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دست دومش به کارت نمیاد ؟

چقدر خمیر داره ؟

چقدر کار کرده ؟

چقدر می دی ؟

ویرایش شده توسط rezidentevilone
لینک به دیدگاه

4 تا نو پلمپ دارم. قیمت از شما.

عزیز من عجله دارم... اگه ممکنه قیمت آخرتون رو بفرمایید تا واریز کنم ارسال کنید

فن کیس حرفه ای تو جنساتون ندارید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیز لیونی

در مورد صحبتی که در مورد ییغام خصوصی شد منم حق رو به جناب سینا میدم شما فرض کنید که وقتی یه تایپیکی میاد بالا شاید 10 یا 15 نفر توجهشون جلب میشه و بدنبال قیمت وارد اون تایپیک میشن و دوستانی که میبینن قمتی اعلام نشده یجوری میخورن به دیوار و اینگار که تو یه جمعی اون دو طرف دارن درگوشی صحبت میکنن خب این یکمی سخته برای بقیه افراد .

به نظر من جمع لیون جمع صمیمی و دوستانه ای بهتر این جمع رو همینطوری حفظش کنیم مطمئن باشید دوستان اگر قیمت رو هم عمومی اعلام کنن و کسی تهمت گرون فروشی به شخصی بزنه با برخورد افراد آگاه مواجه میشه و دیگه اون حرکت رو تکرار نمیکنه .من خودم که فروم های لیون رو خیلی قبول دارم هم از لحاظ شخصیت کاربرا هم از لحاظ درستکاریشون امیدوارم که جمع دوستان لیون هر روز صمیمانه تر ودوستانه تر بشه

:wub:

@};-

کاملا موافقم با حرفاتون و فقط دیدم دوستان از کوره در رفتن دارن بد صحبت میکنن گفتم باعذر خواهی من ختم قائله بشه که بالا نگیره

لینک به دیدگاه

به نظر من این واقعا بی احترامی هست به سایر اعضاء

راستی طبق معمول پست من حذف شده ! :wub: فکر کنم تو لیون رکورد حذف پست مال خودم باشه :D از هر 3 پست حداقل یک پست حذف :excl:

لینک به دیدگاه

دست دوم بدون فن 25

با فن Enermax Magma 40 تومن

با تمام تجهیزات(قوطی و گیره فن و ....)

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

درود دوستان گلم

این دوستمون خریداره و اگر کسی داره بهش قیمت بده و اگر ندارید این بحثهای بیهوده نمیدونم چیه بعد پستها پاک میشه و ناراحت میشید . سعی کنیم وقتمون رو برای کارهای مفیدتر بگذاریم دوستان گلم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...