رفتن به مطلب

خرید کیس تا ٨ تومن

Recommended Posts

سلام دوستان من خیلی وقته از فضای قطعات کامپیوتر دور بودم الان قصد دارم یه کیس جمع کنم ممنون میشم شما اساتید راهنمایی کنید، کار خاصی هم قرار نیست انجام بده فقط مصرف روزمره و فیلم و سریال و اینترنت و نرم افزارهای آفیس و فوتوشاپ. 

فقط کیس باشه 

کارت گرافیک نمیخوام 

هارد هم نمیخوام یه ۵٠٠ گیگ دارم فقط یه SSD معرفی کنید هفتصد هشتصد گیگ کافیه برام

پردازنده AMD باشه، مادربورد هم asus یا گیگا. 

ویرایش شده توسط F3RYY
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، F3RYY گفته است :

سلام دوستان من خیلی وقته از فضای قطعات کامپیوتر دور بودم الان قصد دارم یه کیس جمع کنم ممنون میشم شما اساتید راهنمایی کنید، کار خاصی هم قرار نیست انجام بده فقط مصرف روزمره و فیلم و سریال و اینترنت و نرم افزارهای آفیس و فوتوشاپ. 

فقط کیس باشه 

کارت گرافیک نمیخوام 

هارد هم نمیخوام به ۵٠٠ گیگ دارم فقط یه SSD معرفی کنید هفتصد هشتصد گیگ کافیه برام

درود

دوست عزیز این لیست خیلی براتون مناسبه قطعات هم همه نو تهیه کنین منتها لیست با گرافیک و ssd لحاظ شده که قیمتش کسر میشه.پردازنده هم خواستین میتونین ضعیف تر اختیار کنین ولی در کل خوب هستش

https://pc.lioncomputer.com/products/office-pc/kartabl-amd-ryzen/config/313

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، F3RYY گفته است :

فقط کیس باشه 

کارت گرافیک نمیخوام 

هارد هم نمیخوام یه ۵٠٠ گیگ دارم فقط یه SSD معرفی کنید هفتصد هشتصد گیگ کافیه برام

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/114508-فروش-باندل-ryzen-3-مادربرد-asus-prime-و-رم-ddr4-و-کیس-جگوار-x2-به-قیمت-عالی/&tab=comments#comment-1297026

لینک به دیدگاه

سلام دوباره، اینا رو خودم انتخاب کردم نظرتون؟

asus prime A320M-K

ryzen 5 3400g

رم دو تا 8 گیگ حالا از هر برندی با باس 2400

کیس و پاور هم گرین 480 فک کنم کفایت کنه

گرافیک که نمیخوام هارد هم یه 500 گیگ دارم کافیه فقط برای ssd نمیدونم باید sata بگیرم یا pci اکسپرس؟ بعد یه سوال این ssd رو باید انداخت درایو c و ویندوز؟پارتیشن بندیش فرقی داره؟

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، F3RYY گفته است :

سلام دوباره، اینا رو خودم انتخاب کردم نظرتون؟

asus prime A320M-K

ryzen 5 3400g

رم دو تا 8 گیگ حالا از هر برندی با باس 2400

کیس و پاور هم گرین 480 فک کنم کفایت کنه

گرافیک که نمیخوام هارد هم یه 500 گیگ دارم کافیه فقط برای ssd نمیدونم باید sata بگیرم یا pci اکسپرس؟ بعد یه سوال این ssd رو باید انداخت درایو c و ویندوز؟پارتیشن بندیش فرقی داره؟

ترجیحا از مادربرد دیگه استفاده کنید بعدا شاید بخواید سیپیو رو ارتقا بدید و مشکل ساز بشه 

حداقل b350 بگیرید

ssd هم اگه بودجه دارید pci اگه ندارید ساتا 

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_ گفته است :

ترجیحا از مادربرد دیگه استفاده کنید بعدا شاید بخواید سیپیو رو ارتقا بدید و مشکل ساز بشه 

حداقل b350 بگیرید

ssd هم اگه بودجه دارید pci اگه ندارید ساتا 

ممنون بابت راهنمایی 

در مورد مادر برد راستش خودمم شک دارم اگه ممکن شما یه مدل پیشنهاد بدید تشکر

ویرایش شده توسط F3RYY
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...