رفتن به مطلب

فروش سی پی یو athlon II X4 635

babak_11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من این سی پی یو رو دارم و میخوام اگه بشه سیستم رو ارتقاء بدم یه سی پی یوphenom II x4 گیرم اومده که اگر اینو به قیمت بفروشم اون رو بخرم

دوستان قیمتهای خودشون رو اعلام کنن اگه به قیمت مدنظرم برسه میفروشم

قیمت پایه هم میزارم 100

بالاترین پیشنهاد ملاک بنده قرار میگیره . لطفا قیمتهارو همین جا اعلام کنید نه تو خصوصی که عادلانه باشه

مقدار گارانتی هم باید نگاه بندازم بهتون خبر میدم و عکسم به زودی میزارم دوستان

ویرایش شده توسط babak_11
لینک به دیدگاه

سلام بابک جان پایه خریدارم

سلام نوید جان شما رو چشم ما جاداری عزیز . فقط بگو کادو پیچ کنم واستون بفرستم به عنوان هدیه عزیز

لینک به دیدگاه

دوستان گارانتی تا تاریخ 2013 / jan / 16 هست با فن کاملا سالم

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من امروز بازار بودم یه قیمتهایی بهم دادن که دارم شاخ در میارم

قیمت phenom II 555 و 560 به ترتیب 197 و 210 تومان بود .کل بازار رضا و ایران و پاییتخت رو گشتیم و حتی یک مورد phenom II X4 یا X6 پیدا نکردیم . اشتباهی که کردم این بود که با همون آشنامون رفتیم واسه خرید که ایشون x6 بخره و اون x4 رو به من بده که گیرمون نیومد و متاسفانه ایشون از فروش x4 پشیمون شدن . تنها یک جا مونده که احتمال داره داشته باشه که شنبه مشخص میشه .

ولی اگر به این صورت باشه بنده میرم سمت اینتل که در این صورت مادربردمم میزارم برای فروش

مادربرد هم ASROCK 870 EXTREME 3 هست که خداییش مین خوبی هستش

دوستان تا شنبه شب بهم فرصت بدین یا هر دو رو باهم میزارم برای فروش یا متاسفانه فروش کنسل میشه . خداییش حق بدین اوضاع واقعا خرابی شده . فکر نمیکردم قیمتها اینجوری شده باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله عزیزم این وضعیت بازار چندتا دلیل منطقی داره :

1-افزایش قیمتها به دلیل افزایش بهای د.لار

2-روزهای پایانی سال و بستن حسابها توسط شرکت ها و کسبه محترم و نفروختن کالای موجودی انبار

3-نسل 45 نانومتری پردازنده های AMD تقریبا داره از تو بازار جمع میشه و متاسفانه نسل 32نانومتری جایگزین خوبی براش نیست.(البته AMD تا حد خیلی زیادی داره رو کاهش قیمتهاو هزینه تولیدش کار میکنه که بوسیله قیمت بلکه بتونه با اینتل رقابت کنه.اینو در حالی میگم که AMD پردازنده سری FX4100 خودش رو داره به قیمت G860 اینتل نزدیک میکنه تا بلکه مطلوبیت خریدش از دیدگاه کاربرا بیشتر بشه.دو پردازنده مذکور هم اکنون قیمتی معادل 100 د.لار دارند.)

4-بعد از افزایش قیمت د.لار خیلی از واردکننده ها سعی کردند که خرید نکنند تا اوضاع بهتر بشه که این امر اتفاق نیافتاد و انبارها خالی از پردازنده شدند.

5-با کاهش موجودی پردازنده های AMD کالای جایگزین یعنی پردازنده های اینتل نیز دچار شک قیمتی و کمبود موجودی شدند.

نزدیک به 6 سال که کار سخت افزار انجام میدم ولی تاحالا بازار رو اینقدر خراب ندیده بودم.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

لینک به دیدگاه

سلام

قیمت phenom II 555 و 560 به ترتیب 197 و 210 تومان بود .کل بازار رضا و ایران و پاییتخت رو گشتیم و حتی یک مورد phenom II X4 یا X6 پیدا نکردیم . اشتباهی که کردم این بود که با همون آشنامون رفتیم واسه خرید که ایشون x6 بخره و اون x4 رو به من بده که گیرمون نیومد و متاسفانه ایشون از فروش x4 پشیمون شدن . تنها یک جا مونده که احتمال داره داشته باشه که شنبه مشخص میشه .

ولی اگر به این صورت باشه بنده میرم سمت اینتل که در این صورت مادربردمم میزارم برای فروش

دوستان تا شنبه شب بهم فرصت بدین یا هر دو رو باهم میزارم برای فروش یا متاسفانه فروش کنسل میشه . خداییش حق بدین اوضاع واقعا خرابی شده . فکر نمیکردم قیمتها اینجوری شده باشه

سلام

آقا اگه دنبال سی پی یو های مدل phenom II X2 555 و یا 955 X2 بودین، آکشو به قیمت 180 و 230 تومن من از تبریز می تونم براتون تهیه کنم. البته اگه خریدش براتون خیلی ضروری باشه، و گرنه به این قیمت ها اصلا نمی صرفه و همون بهتر اینه که بریم سراغ اینتل.واقعا نمی دونم این وضعیت تا کی می خواد ادامه پیدا کنه. من خودم اول مادربورد رو خریدم و فکر می کردم سی پی یو رو هم راحت می تونم گیر بیارم ولی الان هر موردی که می بینم یا بدون مادربورد فروخته نمی شه و یا کلا قسمت نمی شه بخرم.

در هر حال امیدوارم هم شما بتونین سی پی یو دلخواهتون رو تهیه کنین.

لینک به دیدگاه

اگر تعویض پلتفورم قصد باشد، الان سوکت FM1 گزینه خوبی است چون معماری پردازنده های آن بیشتر شبیه AM3 است تا بولدوزر. قیمت هم مناسب است

مثلاً Athlon II X4 631 حدود 140 تومن موجوه. اما چهار هسته ای و شش هسته ای های AM3 تقریباً در بازار نایاب است.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام

سلام دوست عزیز

مینتو اگه میفروشی من خریدارم من مینم سوخته

لطفا قیمتشو بهم بگو

باتشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...