رفتن به مطلب

نوار rgb 5050

Recommended Posts

با سلام

دوستان چجوری میشه به نوار rgb 5050 توسط پاور برق داد؟ منظورم نوارهای led متری...بدون کنترل،مستقیم با پاور برق داد تا روشن بشه،، امکانش هست؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir m گفته است :

با سلام

دوستان چجوری میشه به نوار rgb 5050 توسط پاور برق داد؟ منظورم نوارهای led متری...بدون کنترل،مستقیم با پاور برق داد تا روشن بشه،، امکانش هست؟

اگر اشتباه نکنم از برق 12 ولت پاور میتونید استفاده کنید

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز میخواید 5050 رو مستقیم کنترل کنید دیگه، درسته؟

اول باید ببینید که نوارهاتون مثبت مشترک هستن یا منفی مشترک؟

این رو میتونید از نوشته روی نوار بفهمید که آیا روی یکی از پایه ها زده +12 یا -12

بعدش بسته به مدل پاورتون. اگه برق مولکس همینجوری داشته باشه که دیاگرام مولکس رو از اینترنت ببینید که از کدوم سیم ها برق بگیرید

و اگه پاورتون برق ساتا داره، یه تبدیل برق ساتا به مولکس تهیه کنید و داستان بالا رو تکرار کنید

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام

عزیز میخواید 5050 رو مستقیم کنترل کنید دیگه، درسته؟

اول باید ببینید که نوارهاتون مثبت مشترک هستن یا منفی مشترک؟

این رو میتونید از نوشته روی نوار بفهمید که آیا روی یکی از پایه ها زده +12 یا -12

بعدش بسته به مدل پاورتون. اگه برق مولکس همینجوری داشته باشه که دیاگرام مولکس رو از اینترنت ببینید که از کدوم سیم ها برق بگیرید

و اگه پاورتون برق ساتا داره، یه تبدیل برق ساتا به مولکس تهیه کنید و داستان بالا رو تکرار کنید

پاور گرین

هم مولکس هم ساتا ازاد داره، مولکس از 4تا سیم دوتاش یکی + یکی -، طبق همین به نوار وصل کنم اوکیه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir m گفته است :

پاور گرین

هم مولکس هم ساتا ازاد داره، مولکس از 4تا سیم دوتاش یکی + یکی -، طبق همین به نوار وصل کنم اوکیه؟

اونطوری رنگ لامپ شما سفید میشه. چرا از کنترلر فراری هستید عزیز؟

ولی شیوه همینه، بله. +12 و -12 مولکس رو میگیرید، بسته به اون +12 یا -12 که روی پین چهارم نوار نوشته، اتصال مثبت یا منفی رو تامین میکنید، و الباقی رو هم با اون یکی سیم، تغذیه میکنید.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

اونطوری رنگ لامپ شما سفید میشه. چرا از کنترلر فراری هستید عزیز؟

ولی شیوه همینه، بله. +12 و -12 مولکس رو میگیرید، بسته به اون +12 یا -12 که روی پین چهارم نوار نوشته، اتصال مثبت یا منفی رو تامین میکنید، و الباقی رو هم با اون یکی سیم، تغذیه میکنید.

اگه تک رنگ ابی باشه بدون کنترل ابی میشه دیگه؟

کنترلی که مستقیم به مولکس وصل بشه پیدا نکردم، شما چیزی مدنظر داری معرفی کنی؟

و اینکه از 4تا سیم مولکس بسته به + یا - بودن نوار یکیشو بهش وصل کنم،سیم دوم کدومو وصل کنم؟ از اون 2تای مولکس که باقی مونده

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، amir m گفته است :

اگه تک رنگ ابی باشه بدون کنترل ابی میشه دیگه؟

کنترلی که مستقیم به مولکس وصل بشه پیدا نکردم، شما چیزی مدنظر داری معرفی کنی؟

و اینکه از 4تا سیم مولکس بسته به + یا - بودن نوار یکیشو بهش وصل کنم،سیم دوم کدومو وصل کنم؟ از اون 2تای مولکس که باقی مونده

اگه نوار تک رنگ باشه اصلا کنترل نمیخواد (کلا یه + و یه - داره). مستقیم از پاور براش برق بگیرید

سیم زرد که +12 هست، سیم قرمز +5، اون دوتا سیم مشکی هم، جفتشون منفی (زمین) هستن و فرقی نمیکنه کدومشو وصل میکنید.

در مورد داستان کنترلر مستقیم با مولکس، خیر نداریم. ولی خلق الله چیکار میکنن؟ شما یه تبدیل مولکس به ساتا رو بگیرید (نه حتما مولکس به ساتا، فقط حتما نری مولکس داشته باشه یه سر) و نری مولکس رو نگه دارید، اون ور رو قطع کنید. یه فیش نری آداپتور بخرید، سیم قرمزش رو بزنید به زرد مولکس و مشکی رو به مشکی. حالا بدون مشکل میتونید اون فیش نری آداپتور رو بزنید پشت اغلب کنترلرهای معمولی بازار.

عزیز فیش مولکس رو قطع نکنید ها، توصیه میکنم از تبدیل استفاده کنید.

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

اگه نوار تک رنگ باشه اصلا کنترل نمیخواد (کلا یه + و یه - داره). مستقیم از پاور براش برق بگیرید

سیم زرد که +12 هست، سیم قرمز +5، اون دوتا سیم مشکی هم، جفتشون منفی (زمین) هستن و فرقی نمیکنه کدومشو وصل میکنید.

در مورد داستان کنترلر مستقیم با مولکس، خیر نداریم. ولی خلق الله چیکار میکنن؟ شما یه تبدیل مولکس به ساتا رو بگیرید (نه حتما مولکس به ساتا، فقط حتما نری مولکس داشته باشه یه سر) و نری مولکس رو نگه دارید، اون ور رو قطع کنید. یه فیش نری آداپتور بخرید، سیم قرمزش رو بزنید به زرد مولکس و مشکی رو به مشکی. حالا بدون مشکل میتونید اون فیش نری آداپتور رو بزنید پشت اغلب کنترلرهای معمولی بازار.

عزیز فیش مولکس رو قطع نکنید ها، توصیه میکنم از تبدیل استفاده کنید.

ممنون از راهنمایی دوست عزیز🙏🌹

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...