رفتن به مطلب

ریبال کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان

من یه کارت گرافیک یه مدت هست مشکل داره به یه تعمیرکار نشون دادم میگه که با ریبال درست میشه

حالا من سوالی که برام پیش اومده دوستانی که تجربه ریبال شدن کارت گرافیک شون رو داشتن بعدش چجووری بوده؟ مثل قبل شده یا نه؟ 

و اینکه میگه که همون مقداری که کار کرده تا الن بعد ریبال هم همون قدر کار میکنه (من الان دو سال هست این کارت رو دارم) تو تجربه شما چقدر تعمیر دووم اورد؟

من فقط میخام حدودا یکسالی کار کنه چون تا اخر امسال کارت گرافیک جدید میخرم

کارت هم MSI R7 370 4 GB هست

خیلی ممنون از دوستانی که نظرشون رو مینویسن

ویرایش شده توسط 6636
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، 6636 گفته است :

با سلام دوستان

من یه کارت گرافیک یه مدت هست مشکل داره به یه تعمیرکار نشون دادم میگه که با ریبال درست میشه

حالا من سوالی که برام پیش اومده دوستانی که تجربه ریبال شدن کارت گرافیک شون رو داشتن بعدش چجووری بوده؟ مثل قبل شده یا نه؟ 

و اینکه میگه که همون مقداری که کار کرده تا الن بعد ریبال هم همون قدر کار میکنه (من الان دو سال هست این کارت رو دارم) تو تجربه شما چقدر تعمیر دووم اورد؟

من فقط میخام حدودا یکسالی کار کنه چون تا اخر امسال کارت گرافیک جدید میخرم

کارت هم MSI R7 370 4 GB هست

خیلی ممنون از دوستانی که نظرشون رو مینویسن

دوست عزیز این تعمیر کارها میگن ریبال ولی اول میان به کارت اصطلاحا هیت میدن و بعدش تستش میکنن اگر درست شد میگن ریبال کردیم پول ریبال هم میگیرن ازت.

برای 280x من این اتفاق افتاد گفت ریبال میخاد. یک مقدار هیت داد بش درست شد. تا الان هم داره کار میکنه(2 الی 3 سال پیش) .

ری بال 50-50 هست احتمالا اینو بهتون میگه.

این عبارت رو گوگل کنید :

hit graphic card oven bake

مطمعن باشید اولی کاری که تعمیر کار میکنه همینه.

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، saeed0c گفته است :

دوست عزیز این تعمیر کارها میگن ریبال ولی اول میان به کارت اصطلاحا هیت میدن و بعدش تستش میکنن اگر درست شد میگن ریبال کردیم پول ریبال هم میگیرن ازت.

برای 280x من این اتفاق افتاد گفت ریبال میخاد. یک مقدار هیت داد بش درست شد. تا الان هم داره کار میکنه(2 الی 3 سال پیش) .

این عبارت رو گوگل کنید :

خیلی ممنون از راهنمایی تون

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 20 اردیبهشت 1399 در 13:38، saeed0c گفته است :

این عبارت رو گوگل کنید :

سلام وقت بخیر عزیز میشه ی ادرس یا شماره از کسی که کارتتون رو دریت کرده بهم بدین اون زمان هزینش چقد شد؟ 

کارت من هم 280x گفتن ریبال میخواد ممنون میشم کمکم کنید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

ممنون ولی ایشون تو شهر مشهد هستن تو تهران کسی رو نمیشناسید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...