رفتن به مطلب

تعویض EVGA 560 Ti SOC با AMD 6950

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ویرایش: کارت 560 فروخته شد و جایگزین(6950 خریداری شد. ختم تاپیک :D

سلام...

همون طور که از عنوان تاپیک معلومه قصد تعویض یک کارت EVGA GTX 560 Ti superoverclocked جهت مشاهده لینک کارت کلیک کنید با گارانتی فارس تا 92.03.04

رو با یک کارت مشابه از سری AMD 6950 دارم. (با توجه به نوع کارت شما مبلغ تفاوت کارت ها رو توافق میکنیم)

کارت اصلا فروخته نمیشه و فقط تعویض میشه.

کارت حدود 2 ماه کار کرده و تمام لوازم جانبی همراهش هست.

81655433983119764944.jpg

12803753611044383103.jpg

عکس های خود کارت:

97346728716811863261.jpg

14423977670784349405.jpg

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

اقا اگه برای انلاک کردن 6950 میخای تعویض کنی کاملا شانس هست ممکنه انلاک نشه

لینک به دیدگاه

اتفاقا غیر انلاک شو میخوام!

چون آنلاک کردن ولتاژ ها رو هم تغییر میده و یه سری کارای دیگه که فاز های تغذیه رو تحت فشار میذارن! که به مرور زمان باعث افت کارایی و عمر کارت میشه.

این حرفو افرادی هم که آنلاک کردن تایید میکنن

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

اتفاقا غیر انلاک شو میخوام!

چون آنلاک کردن ولتاژ ها رو هم تغییر میده و یه سری کارای دیگه که فاز های تغذیه رو تحت فشار میذارن! که به مرور زمان باعث افت کارایی و عمر کارت میشه.

این حرفو افرادی هم که آنلاک کردن تایید میکنن

ببخشید اسپم میدم ولی چه کاریه!قدرتش بالاتر نباشه کمتر نیس علاوه بر فیزکس تازه برند evga هم که هست

لینک به دیدگاه

مسئله قوی تر بودن نیست!

قیمت EVGA 560 tı ظاهرا به 530 رسیده!!

به هر حال به خاطر علاقه ای که به کارت های ATI-AMD دارم میخوام کارت رو عوض کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم حرف دوستمون آرش رو کاملا تایید میکنم.یکی از دوستان با کارت 6950 تو بازی اساسین رولوشن توی دور زدن کاراکتر بازی لگ داشت که من با کارت خودم تست کردم که همین کارت شما هست تو نیم ساعت فقط دوتا لگ کوچیک که فقط به چشم بعضیا میاد داشت و من واقعا راضی هستم.نمیگم 6950 بده تازه به قول دوستان شانس آنلاک کردن هم داره ولی مطمئنا این کارت جلوی 6950 حریف پروپا قرصی هست.باتوجه به فیزیکس .کودا و اینکه اکثر بازی ها با انویدیا رفیقتر هستند و دگیه اینکه این کارت اور شده ی کارخونه هست من به 6950 ترجیح میدم.

اینو گفتم که اگر دیدگاهتون اینه که این کارت، کارت ضعیفی هست در مقابل 6950 الکی خدایی نکرده زیان نکنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

من که CUDA خیلی به کارم می آد. برای تبدیل فرمت تصویری و دکود کردن خیلی کاررو سریعتر می کنه. فیزیکس هم برای بازی هایی که ساپورت می کنن موثر هست. مخصوصا metro جدیده

لینک به دیدگاه

این کارت شما از 6950 قویتره حیف نیست میخوای تعویض کنی .تو اکثر تستها و بازی ها از 6950 سرتره.من خودم دقیقا همین مدلو دارم خیلی ازش راضیم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...