رفتن به مطلب

نظرسنجی و مشاوره درباره ریسینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه داداشای گل گیمر.آقا ما که دیدیم پولمون نمیرسه pc رو ارتقاء درست حسابی بدیم تصمیم گرفتیم بریم سراغ کنسول.حالا ی سوالی از حضور گل تون داشتم که میخوام بپرسم.

من ب شدت دنبال سبک ریسینگ ام و به همین دلیل موندم برم ps4 بگیرم بخاطر درایو کلاب و گرن توریسمو یا ایکس باکس بخاطر فورزا.حالا میخوام نظر شمارو درباره این بازیا بدونم اگر بازی کردین.بیشتر منظورم درایو کلاب هست فورزا ک اکثرا پلی دادین ماشالا.

اینم بگم که رئال بودن بازی ب خصوص تو گرافیک خیلی برام مهمه و به نظرم درایو کلاب خیلی از فورزا تو این مسئله سر تر باشه حالاشما ها هم نظرتون بگین خیلی لطف میکنین.

سوال آخر هم اینکه آیا درایو کلاب رو ب صورت کپی بریزم میشه تمام مراحل رو بازی کرد.آخه تو هر جایی ما دیدیم گیم نت و.... چن تا مرحله بیش تر باز نبود و انگار باید با ps plus بازی میکردی متاسفانه اطلاعاتم زیاد نیست راهنمایی کنین

سپاس

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. دقیقا رو مساله ای دست گذاشتید که فقط پی سی توش حرف برای گفتن داره. سمت ماکروسافت بازی ها سرگرم کننده ترن. سمت پلی استیشن سعی شده واقع گریانه باشه. اما شما اگر دنبال سیملیتور هستید پروجک کارز و استا یه سرو گردن بالاتر از گرن توریزمو و فورزا موتور اسپرت هستن. بنده خودم گرن توریزمورو اسپرت رو پلات دارم، درایو کلاب رو همونسخه وی آرشو دارم. هر دو جوکی بیش نیستن با ابنکه خودم خیلی گرن رو قبول دارم تو بین بازی های سبک ریس ولی نه سیمولیتور. گرن که باید همیشه آنلاین باشی تا بهت سیو بده ولی از طرفی پشتیبانی وی آر هم مطرحه. پس اگه قراره ۱۰ میل هزینه کنید برای فرمون و هدست وی آر پلی۴ بد نیست اما در لبه ی عوض شدن نسل هستیم پس پیشنهاد نمیشه.  درایو کلاب دیگه پشتیبانی نمیشه و تروفی های آنلاینش لاک هست. چون من کپی شو تجربه نکردم نمیدونم که کپیش بهتون چه امکاناتی میده ولی نسخه ارجینالش حرفی از لزوم پلاس ندیدم بزنه.

بنظرم با پیسی کنار بیاید چون هم فورزا کپی روش هست هم ارزش نداره تو این گرونی کنسول ایکس باکس بخرید فقط برای یه فورزا چون کنسولیه که تو ایران خواهان نداره و رد کردنش به آسونی پلی۴ نیست. سه ماهپیش که ایکسش۳ ۴ میلیون بود ارزش داشت ولی الان ۷ میل نمی ارزه آدم پلی۴ ول کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...