رفتن به مطلب

مشکل شبیه ساز اندروید روی کامپیوتر NOX

komeil.19
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من شبیه ساز NOX رو نصب کردم تا روش انواع برنامه و بازی اندرویدی نصب کنم اما برنامه مشکلات زیادی داشت . برنامه های خیلی ساده رو راحت اجرا می کرد و تقریبا مشکلی نبود . بعد با نصب بازی انگری بردز استار وارز مشکل داشت . نصب شد اما خیلی کند اجرا میشد و لگ زیاد داشت و تا حدی کند میشد که از بازی بیرون انداخته میشدم . و قابل استفاده نبود . بازی های دیگر هم همینطور بود . خاستم با استفاده از تنظیمات برنامه قدرت سخت افزاری بیشتری بدم اما نشد . فقط می توانستم 1 هسته پردازنده و نهایتا هم 3 گیگ رم بدهم . در حالی که سیستم 8 گیگ رم و CPU I3 7100 داشت . پردازنده من هسته زیادی نداره اما رم کمی استفاده میشد . شاید هم کم نبود اما برنامه خوب کار نمیکرد و فریم پایینی برای بازی ها میداد .چه کنم ؟

لینک به دیدگاه

شبیه ساز memu نصب کن قابلیت های خیلی بیشتری داره . رزولوشن و مقدار رم و هسته رو کاملا میتونی تعریف کنی واسش

لینک به دیدگاه

دقت کن حتما قابلیت virtualization سیستم از بایوس فعال باشه

لینک به دیدگاه

با این مشخصات سیستم قطعا مشکل از شبیه ساز هستش 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

دقت کن حتما قابلیت virtualization سیستم از بایوس فعال باشه

این قابلیت چیست و چگونه فعال میشه من از بایوس سر در نمیارم اما انگار این واسه شبیه ساز ها لازمه . راستی این قابلیت عوارضی چیزی نداره واسه سیستم 

در 27 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

با این مشخصات سیستم قطعا مشکل از شبیه ساز هستش 

دقیقا

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، komeil.19 گفته است :

این قابلیت چیست و چگونه فعال میشه من از بایوس سر در نمیارم اما انگار این واسه شبیه ساز ها لازمه . راستی این قابلیت عوارضی چیزی نداره واسه سیستم 

وارد بایوس سیستم بشی دقیقا یه گزینه به همین اسم داره که فعالش میکنید. عوارض که نداره . اتفاقا خیلی هم بدرد بخوره.

لینک به دیدگاه

سلام دستتون درد نکنه من شبیه ساز memu رو نصب کردم و اون قابلیت رو هم از بایوس فعال کردم و تونستم مقدار رم و cpu رو براش راحت تعریف کردم و کاملا روون بود دمتون گرم اما زبانش چینیه چطوری انگلیسی کنم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...