رفتن به مطلب

راه اندازی نخستین سامانه فروش اینترنتی سهام عدالت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

«سعدی» به‌عنوان نخستین سامانه فروش اینترنتی سهام عدالت در بورس ایران راه‌اندازی شد. در این سامانه امکانات لازم جهت فروش یا سرمایه‌گذاری مجدد سهام عدالت برای بیش از 49 میلیون ایرانی فراهم شده است.

فروش غیرحضوری سهام عدالت در سامانه سعدی

نخستین سامانه فروش اینترنتی سهام عدالت از شنبه دهم خرداد ماه در دسترس عموم قرار گرفته است. بر این اساس مشمولان سهام عدالت می‌توانند بدون مراجعه حضوری به بانک یا شرکت‌های کارگزاری بورس از طریق «سامانه سعدی» نسبت به فروش سهام عدالت یا مشاهده سهام‌شان اقدام کنند.

سامانه سعدی توسط کارگزاری فارابی ، تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار جهت ارائه خدمات مورد نیاز دارندگان سهام عدالت راه‌اندازی شده است. با راه‌اندازی این سامانه میلیون‌ها نفر از مشمولان سهام عدالت در سراسر کشور می‌توانند از طریق اینترنت، مدیریت سهام عدالت را در دست گرفته و نسبت به فروش سهام عدالتشان اقدام کنند.

مشمولان سهام عدالت که طی اعلام قبلی روش سهامداری مستقیم را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند با ورود به «سامانه سعدی» وضعیت سهم‌های موجود در سبد دارایی‌هایشان را مشاهده کرده و برای بهره‌مندی از منافع سهام عدالت تصمیم‌گیری کنند.

با آزادسازی سهام عدالت ،‌ افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند، سهام 36 شرکت در سیستم معاملاتی‌شان قرار می‌گیرد، اما افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده باشند، تنها یک شرکت سرمایه‌گذاری استانی در پرتفوی آن‌ها لحاظ می‌شود.

دریافت پول سهام عدالت در حساب بانکی

براساس این گزارش از طریق «سامانه سعدی» دارندگان سهام عدالت این امکان را دارند که پول حاصل از فروش سهام عدالت را در حساب بانکی خود دریافت کنند. این سامانه همچنین ابزارها و شرایط ویژه‌ای را جهت سرمایه‌گذاری در اختیار متقاضیان و علاقه‌مندان به بورس قرار می‌دهد.

از جمله امکانات در دست توسعه سامانه سعدی، امکان سرمایه‌گذاری مجدد دارایی‌های حاصل از فروش سهام عدالت است. از این طریق متقاضیان می‌توانند با بهره‌مندی از ابزارهای نوین سرمایه‌گذاری کارگزاری فارابی، گزینه «انتقال پول سهام عدالت به حساب بورسی» را انتخاب کرده و به سادگی دارایی‌هایشان را وارد بورس کنند.

در پایان لازم به ذکر است جهت استفاده از سامانه سعدی نیازی به مراجعه، احراز هویت حضوری و داشتن کد بورسی آن هم در شرایط فعلی و ضرورت حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی نیست. همه مشمولان سهام عدالت می‌توانند پس از انتخاب روش سهامداری مستقیم، به سادگی و بدون هرگونه محدودیتی از مزایای «سامانه سعدی» بهره‌مند شوند.

2020-05-31_004426.thumb.jpg.d29520885a4ca689f72f1081381a752a.jpg

ورود به سامانه سعدی

منبع

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

برا من میگه کد ملی شما سهام عدالت نداره😐😐

درود ، دوست عزیز . برای مطالعه :بالا هم اشاره ای شده ، همچنین بعد از ورود به سایت درمتن قرارداد : افرادی که روش سهامداری مستقیم رو انتخاب کردند میتوانند از این سامانه استفاده بکنند.بنابراین افرادی که غیر مستقیم انتخاب کردن فعلا براشون قابل استفاده نیست و احتمالا ارور (کد ملی مورد نظر فاقد سهام میباشد) رو دریافت میکنن .

ارور دوم : چنانچه برای همه اعضای خانواده با یک شماره همراه در سامانه سهام عدالت ثبت نام شده باشه هنگام ورود به این سامانه ارور شماره همراه مورد نظر نامعتبر هست نمایش داده میشه.(این ارور میتونه مربوط به باگ خود سامانه سعدی هم باشه)

2020-05-31_011701.thumb.jpg.ba3ad77e912d7751d9983b87355510ed.jpg

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

سلام 

من که هنوز نمیدونم روش مستقیم رو استفاده کنم یا بزارم همینجوری بمونه . کلا هیچ اطلاعاتی در موردش وجود نداره که بشه تصمیم گرفت . واقعا مسخره است 

به اندازه یه ارزن هم شفاف سازی نداره که بشه تصمیم درست گرفت . هر روزم یه حرفی میشنویم که نمیشه بهشون اتکا کرد . 

لینک به دیدگاه

داداش سالی 100 تومن میریزن  فوقش نریزن  بدبخت تر از الان میشیم بنظرت؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ahmadsa گفته است :

درود ، دوست عزیز . برای مطالعه :بالا هم اشاره ای شده ، همچنین بعد از ورود به سایت درمتن قرارداد : افرادی که روش سهامداری مستقیم رو انتخاب کردند میتوانند از این سامانه استفاده بکنند.بنابراین افرادی که غیر مستقیم انتخاب کردن فعلا براشون قابل استفاده نیست و احتمالا ارور (کد ملی مورد نظر فاقد سهام میباشد) رو دریافت میکنن .

2020-05-31_011701.thumb.jpg.ba3ad77e912d7751d9983b87355510ed.jpg

ارور دوم : چنانچه برای همه اعضای خانواده با یک شماره همراه در سامانه سهام عدالت ثبت نام شده باشه هنگام ورود به این سامانه ارور شماره همراه مورد نظر نامعتبر هست نمایش داده میشه .

من شماره م فقط برای خودم ثبت شده ولی همین ارور رو میده. تو اون سایتی که سهام رو به تفکیک نشون میده هم  ارور نامعتبر بودن شماره میزنه و اینکه برگردم تو سایت سامانه .  برای پدر و برادر ارور  موجود نبودن کاربر میده

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

من شماره م فقط برای خودم ثبت شده ولی همین ارور رو میده. تو اون سایتی که سهام رو به تفکیک نشون میده هم  ارور نامعتبر بودن شماره میزنه و اینکه برگردم تو سایت سامانه .  برای پدر و برادر ارور  موجود نبودن کاربر میده

برا منم هم از دیروز همین شده

پریروز برا خودم و پدر مادرم که روش مستقیم هستیم رو چک کردم راحت رفت تو همون سایت که به تفکیک نشون میده از دیروز نمیره و میگه شماره همراه نامعتبره

نمیدونم چرا اگه نامعتبره روز اول که این سایت باز شد رفت الان ولی نمیره

شماره هارو هم تو samanese دستکاری نکردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...