رفتن به مطلب

مشکل فنی کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید 

من ی کیسی داشتم مادر بوردش سوخت ی مادر بورد دیگه گذشتم روش ولی سسیتم هنگ میکنه خیلی دیر بالا میاد .

سوالم اینه که روشی هست که بشه اینو درستش کرد که مثل حالت قبلش بشه یا سرعتش بهتر بشه 

ممنون ازتون

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

مشخصات سیستم رو میفرمائید؟

پردازنده، رم، مادربورد قدیمی و جدید؟

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

با سلام خدمت دوستان و اساتید

بنده یه کیس گرین مدل x3+ viper دارم. اخیرا باندل (رم،مادربورد،پردازنده) رو آپگرید کردم. مشکلی که اخیرا کاملا یهویی پدید اومد اینه که وقتی کلید پاور کیس رو میزنم تو یه چشم به هم زدن برق وارد میشه و بعد قطع میشه. این مشکلی نیست که همیشه باشه گاهی اینطور میشه ولی به کرات!

مثلا از هر ده بار شش دفه اینطوری میشه حدودا. بعد وقتی هم که روشن میشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی چراغ هارد دیسک روی کیس (اون قرمزه) دائم چشمک میزنه به طور منظم. اینم بگم دور دکمه پاور نور سبز داره که یادمه قبلا روشن و خاموش میشد ولی اون ثابت سبزه.

به نظر شما اشکال از چی میتونه باشه؟ من شکم از خود کلید پاوره ولی نمیدونم چرا 🙄

ویرایش شده توسط omrani1055
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، omrani1055 گفته است :

با سلام خدمت دوستان و اساتید

بنده یه کیس گرین مدل x3+ viper دارم. اخیرا باندل (رم،مادربورد،پردازنده) رو آپگرید کردم. مشکلی که اخیرا کاملا یهویی پدید اومد اینه که وقتی کلید پاور کیس رو میزنم تو یه چشم به هم زدن برق وارد میشه و بعد قطع میشه. این مشکلی نیست که همیشه باشه گاهی اینطور میشه ولی به کرات!

مثلا از هر ده بار شش دفه اینطوری میشه حدودا. بعد وقتی هم که روشن میشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی چراغ هارد دیسک روی کیس (اون قرمزه) دائم چشمک میزنه به طور منظم. اینم بگم دور دکمه پاور نور سبز داره که یادمه قبلا روشن و خاموش میشد ولی اون ثابت سبزه.

به نظر شما اشکال از چی میتونه باشه؟ من شکم از خود کلید پاوره ولی نمیدونم چرا 🙄

درود

اولا اون چراغ هارد باید چشمک بزنه چون نشون دهنده عملکرد هارده مثلا وقتی دائم روشنه هارتون داره مدام کار میکنه مثلا انتقال فایل یا اسکن آنتی ویروس و کاملا طبیعیه

(چراغ هارد چشمک زنه و چراف کلید پاور ثابته )

این مدل کیس رو دارم هنوز دکمه ی پاورش کیفیت بالایی نداشت به عنوان مثال هنگام روشن کردن سیستم اگر به صورت عمودی روی کلید فشار نمی آوردی و از یه گوشش اون رو میزدی همون قسمت میرفت پایین و گیر میکرد و سیستم پشت سر هم روشن و خاموش میشد علاجشم راحت بود یا با دقت به شکل عمودی میزدیش یا اگر کج میزدی و گیر میکرد و بالا نمیومد از سمت دیگش یکم بهش فشار میاوردی برمیگشت !

ممکنه مشکل شمام همین باشه به هر حال اگر نمیتونید خودتون تشخیصش بدید این مورد رو می تونید از روی برد سوکت پاور  کلید کیس رو دربیارید و برای مدتی مثلا تعداد 20 بار سیستم رو دستی روشن کنید (اتصال دادن باعث روشن شدن سیستم میشه ) اگر مشکلی نبود صد در صد مشکل از کلید پاوه !

موفق و سلامت باشید.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، abidi گفته است :

درود

اولا اون چراغ هارد باید چشمک بزنه چون نشون دهنده عملکرد هارده مثلا وقتی دائم روشنه هارتون داره مدام کار میکنه مثلا انتقال فایل یا اسکن آنتی ویروس و کاملا طبیعیه

(چراغ هارد چشمک زنه و چراف کلید پاور ثابته )

این مدل کیس رو دارم هنوز دکمه ی پاورش کیفیت بالایی نداشت به عنوان مثال هنگام روشن کردن سیستم اگر به صورت عمودی روی کلید فشار نمی آوردی و از یه گوشش اون رو میزدی همون قسمت میرفت پایین و گیر میکرد و سیستم پشت سر هم روشن و خاموش میشد علاجشم راحت بود یا با دقت به شکل عمودی میزدیش یا اگر کج میزدی و گیر میکرد و بالا نمیومد از سمت دیگش یکم بهش فشار میاوردی برمیگشت !

ممکنه مشکل شمام همین باشه به هر حال اگر نمیتونید خودتون تشخیصش بدید این مورد رو می تونید از روی برد سوکت پاور  کلید کیس رو دربیارید و برای مدتی مثلا تعداد 20 بار سیستم رو دستی روشن کنید (اتصال دادن باعث روشن شدن سیستم میشه ) اگر مشکلی نبود صد در صد مشکل از کلید پاوه !

موفق و سلامت باشید.

سلام دوست من

متشکرم از پاسختون

من هم دقیقا مشکل عمودی فشار دادن پاور رو دارم اگه از کنار فشار بدم گیر میکنه و اصلا اتفاقای عجیبی میوفته.... یجورایی قلقش طی سالها دستم اومد چجوری روشن کنم. 

چجوری میتونم از روی برد سوکت پاور کلید کیس رو دربیارم؟ منظورتون از دستی روشن کردن سیستم چیه؟ یکم بیشتر میشه توضیح بدید؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، omrani1055 گفته است :

چجوری میتونم از روی برد سوکت پاور کلید کیس رو دربیارم؟ منظورتون از دستی روشن کردن سیستم چیه؟ یکم بیشتر میشه توضیح بدید؟

روی مادربردتون رو نگاه کنید، یک یا چند کلید فشاری باید وجود داشته باشه.

از کاتالوگ چک کنید و ببینید کدومشه، اتصالات مربوط به پنل کیس رو کلا جدا کنید و سیستم رو چند بار با استفاده از اون کلید فشاری خاموش روشن کنید

اگه درست بود، اتصالات پنل کیس به مادربرد رو مجددا برقرار کنید. اگه بازم مشکل پابرجا بود، سوییچ روشن کردن سیستم روی کیس نیاز به تعویض داره

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

روی مادربردتون رو نگاه کنید، یک یا چند کلید فشاری باید وجود داشته باشه.

از کاتالوگ چک کنید و ببینید کدومشه، اتصالات مربوط به پنل کیس رو کلا جدا کنید و سیستم رو چند بار با استفاده از اون کلید فشاری خاموش روشن کنید

اگه درست بود، اتصالات پنل کیس به مادربرد رو مجددا برقرار کنید. اگه بازم مشکل پابرجا بود، سوییچ روشن کردن سیستم روی کیس نیاز به تعویض داره

مادربوردم asus prime b450 plus هستش که کلیدی روی مادربورد برای روشن کردن سیستم نداره !

چه باید کرد؟ 😕

این مورد خطری برای سیستم داره؟ از این نظر که واقعا یه لحظه برق میاد تو مینبورد..

ویرایش شده توسط omrani1055
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، omrani1055 گفته است :

مادربوردم asus prime b450 plus هستش که کلیدی روی مادربورد برای روشن کردن سیستم نداره !

چه باید کرد؟ 😕

خب... یه خورده باید دستی تر این کار رو انجام داد!

اون جفت سیم سوییچ استارت رو دنبال کنید، میرسید به دو تا پین. اگه با یه چیز رسانا مثل سکه یا کلید، اون دوتا پین رو به هم متصل کنید، سیستم روشن میشه. در حقیقت کاری که کلید روشن کردن انجام میده، اتصال اون دوتا پین به همدیگس

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، omrani1055 گفته است :

چه باید کرد؟ 😕

پایه های power sw یه لحضه با پیچ گوشتی اتصال میدی

Screenshot (51).png

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، omrani1055 گفته است :

یا خدا 😅

این کار امنیه؟ سویچی چیزی تو بازار نیست براش بخرم؟

اگه درست انجامش بدید، چرا امن نباشه؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

اگه درست انجامش بدید، چرا امن نباشه؟

نمی‌دونم خب حالتیه دیگه

ولی انجام میدم ببینم چجوریه.

این حالتی که برام بوجود اومده برا سیستم خطری داره؟

لینک به دیدگاه

اگه مشکل خرابی کلید پاور هست خیر

شما میتونی سوکت reset رو به پایه های power sw وصل کنی ببینی با کلید ریست سیستم روشن میشه یا نه

لینک به دیدگاه

یه خورده (به مقدار خیلی کم یک دو قطره) روغن به قسمت پلاستیک دکمه کیس بزن تا دکمه پاور گیر نکنه.

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

با سلام و عرض احترام خدمت همه دوستان و اساتید محترم 

بعد از مدتها که از مسافرت کاری برگشتم دوباره رفتم سروقت کیس و همانطوری که دوستان توصیه کرده بودن پایه reset رو به power اتصال کوتاه دادم تا ببینم چه اتفاقی میوفته. در کمال ناباوری مشکل پابرجا بوده. یعنی همچنان گهگاهی یه لحظه برق وارد کیس میشه ولی زود قطع میشه(همه چراغ های کیس یه لحظه روشن و خاموش میشه). بنابراین تا حد زیادی میشه با اطمینان گفت ایراد از دکمه کیس نیست!!

اشکال دیگه از کجاها میتونه باشه؟

اگه یاری کننده ای مرا یاری کنه ممانگار میشما 😕

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، omrani1055 گفته است :

با سلام و عرض احترام خدمت همه دوستان و اساتید محترم 

بعد از مدتها که از مسافرت کاری برگشتم دوباره رفتم سروقت کیس و همانطوری که دوستان توصیه کرده بودن پایه reset رو به power اتصال کوتاه دادم 

دوستان منظورشون این بود که جای کانکتور ریست با پاور عوض کنی نه اتصال کوتا کنی. یعنی دوتا کانکتور ریست و پاور در بیار بعد کانکتور ریست بزن به جای پاور و دکمه ریست بزن ببین سیستم روشن میشه یا نه

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

دوستان منظورشون این بود که جای کانکتور ریست با پاور عوض کنی نه اتصال کوتا کنی. یعنی دوتا کانکتور ریست و پاور در بیار بعد کانکتور ریست بزن به جای پاور و دکمه ریست بزن ببین سیستم روشن میشه یا نه

ولی مشکل این نبود که سیستم روشن میشه یا نه

مشکل اینه که گاهی (فقط گاهی) برق یه لحظه میاد تو کیس و قطع میشه. این همیشگی نیست. گاهی پیش میاد اینطوری میشه. 

دلیل اینکه  کانکتور ریست و پاور رو عوض کنم چیه؟

لینک به دیدگاه

طبق تصویری که دوستان گذاستن ، من همون تصویر برات مشخص کردم(الیته نمیدونم این کاتالوگ مادر برد شما هست یا نه . این چک کنید)

این دوتا پایه پاورباید  یک لحظه اتصال کوتا کنید بعد رها کنید تا سیستم روشن بشه

در 2 دقیقه قبل، omrani1055 گفته است :

ولی مشکل این نبود که سیستم روشن میشه یا نه

مشکل اینه که گاهی (فقط گاهی) برق یه لحظه میاد تو کیس و قطع میشه. این همیشگی نیست. گاهی پیش میاد اینطوری میشه. 

دلیل اینکه  کانکتور ریست و پاور رو عوض کنم چیه؟

دلیلش اینه که اکه اتصال کوتا شده باشه سیستم هی خاموش روشن میشه

1590355929_Screenshot(51).png.6e3a8389d0b293bb0c2bc9b86b75f1bf.png

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

طبق تصویری که دوستان گذاستن ، من همون تصویر برات مشخص کردم(الیته نمیدونم این کاتالوگ مادر برد شما هست یا نه . این چک کنید)

این دوتا پایه پاورباید  یک لحظه اتصال کوتا کنید بعد رها کنید تا سیستم روشن بشه

دلیلش اینه که اکه اتصال کوتا شده باشه سیستم هی خاموش روشن میشه

ممنون که حوصله به خرج میدید

اشکال کار این نیست که سیستم هی خاموش روشن میشه. سیستم وقتی روشن میشه مثله همین حالا که دارم پیام میزارم درست کار میکنه. اشکال درست در لحظه فشردن دکمه پاور کیس هستش. گاهی پیش میاد که مجبورم چند باری دکمه  رو باید بزنم (هر نوبت با مکث چند ثانیه ای بخاطر  psu) تا دیگه روشن بشه و به قولی راه بیوفته.

تاکید میکنم گاهی این اشکال پیش میاد.

کانکتورها رو مطابق با منوال مادربوردم وصل کردم.

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، omrani1055 گفته است :

ممنون که حوصله به خرج میدید

اشکال کار این نیست که سیستم هی خاموش روشن میشه. سیستم وقتی روشن میشه مثله همین حالا که دارم پیام میزارم درست کار میکنه. اشکال درست در لحظه فشردن دکمه پاور کیس هستش. گاهی پیش میاد که مجبورم چند باری دکمه  رو باید بزنم (هر نوبت با مکث چند ثانیه ای بخاطر  psu) تا دیگه روشن بشه و به قولی راه بیوفته.

تاکید میکنم گاهی این اشکال پیش میاد.

کانکتورها رو مطابق با منوال مادربوردم وصل کردم.

اوکی. 

من همون اول منظورت فهمیدم.

برا همین میگم: اولین مرحله تست عیب یابی اینه : یه مدت ، سیمهای پاور و ریست قطع کن و بدون این کلید ها سیستم بصورتی دستی روشن کن یعنی با اتصال دادن اون دوتا پایه پاور که قبلا گفته شد.

یه مدت اینجوری سر کن ببین ایا بازم مشکل وجود داره یا نه. اگه بازم بود که از مرجله عیب یابی  کلیدهای کیس خارج میشی میری مرحله بعد.

لینک به دیدگاه

اینکه گفتم سوکت کلید های  پاور و ریست عوض کنی برای این بود که اکه دکمه ی پاور اتصالی داشته باشه نشون بده

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

اوکی. 

من همون اول منظورت فهمیدم.

برا همین میگم: اولین مرحله تست عیب یابی اینه : یه مدت ، سیمهای پاور و ریست قطع کن و بدون این کلید ها سیستم بصورتی دستی روشن کن یعنی با اتصال دادن اون دوتا پایه پاور که قبلا گفته شد.

یه مدت اینجوری سر کن ببین ایا بازم مشکل وجود داره یا نه. اگه بازم بود که از مرجله عیب یابی  کلیدهای کیس خارج میشی میری مرحله بعد.

خب من هم همینکارو کردم

دو تا پایه رو بهم اتصال دادم. مشکل پابرجا بوده. روشن میشه سیستم. گاهی هم اونطوری که خودتون میدونید...

لینک به دیدگاه

قطعات روی میز اسمبل کنید اگر  سی پی یو گرافیک داخلی داره گرافیک مجزا وصل نکنید  هیچ کابل یا سخت افزار دیگه ای وصل نکنید...پایه های روشن کردن سیستم رو اتصال بدید چند بار تست کنید مشکل نبود تو اسمبل یا قطعات دیگه مشکل هست...مشکل پابرجا بود پاور  بعد مادربرد رو تست کنید(میتونید ببرید بیرون براتون تست کنن

لینک به دیدگاه

در در 13 آبان 1399 در 16:28، Sabertooth گفته است :

قطعات روی میز اسمبل کنید اگر  سی پی یو گرافیک داخلی داره گرافیک مجزا وصل نکنید  هیچ کابل یا سخت افزار دیگه ای وصل نکنید...پایه های روشن کردن سیستم رو اتصال بدید چند بار تست کنید مشکل نبود تو اسمبل یا قطعات دیگه مشکل هست...مشکل پابرجا بود پاور  بعد مادربرد رو تست کنید(میتونید ببرید بیرون براتون تست کنن

سی پی یو گرافیک داخلی نداره.

منظورتون از هیچ کابل و یا سخت افزار دیگه ای چیه؟ 

اتصال اون ایه ها رو عرض کردم... مشکل پابرجاست

فیلم گرفتم امروز.

شانسی بود. چون دفه بعد روشن شد کلا.

Vid 20201105 103402-1.mkv

لینک به دیدگاه

شما کاری که گفتم انجام بده  ببینیم مشکل از اتصالات نباشه..ممکنه usb های پنل جلو مشکل داشته باشه یا کابلی سوکتی اتصالی داشته باشه

مادربرد بزار رو یه کتابی کارتنی چیزی که چند سانت از میز فاصله داشته باشه گرافیک نصب کن روش ..هیچ هارد یا کابل usb وصل نکن...حالا پینهای power sw رو اتصال بده مشکل پابرجا بود میمونه پاور

برای خنده نظر نمیدیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...