رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید صندلی آرکانو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

همونطوری که از عنوان تاپیک پیداست، بنده قصد خرید یک صندلی برای استفاده گیمینگ، تماشای فیلم و ... در حد متعارف دارم (یعنی نه خیلی سنگین و طولانی مدت). فعلا هم بودجه بسیار محدود هست و طی بررسی‌هایی که کردم، گویا صندلی‌های آرکانو قیمتشون به کارایی‌شون می‌ارزه.

بیشتر هم چنین موردی مدنظرم هست:

صندلی اداری آرکانو کد SP320K

حالا خواستم نظر دوستان رو هم جویا بشم اگر از این برند چیزی می‌دونن یا گزینه‌های نزدیک و بهتر پیشنهادی دارند.

ضممنا شما خرید صندلی از دیجی کالا رو توصیه می‌کنید؟

لینک به دیدگاه

مدل 550 رو دارم و راضیم ازش

به نسبت هم قیمت های خودش خیلی خوبه

البته یکی دوتا ایراد داره که شخصا هیچ صندلی با این رنج قیمت ندیدم اون ایرادات رو نداشته باشه

در کل توصیه میکنم

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

البته یکی دوتا ایراد داره

ممنون از نظرت

ایراداتش چیه؟ میشه بگی؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Divine گفته است :

ممنون

علتش رو هم می‌فرمایید؟ مثلا استفاده کردید قبلا؟

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، Sandor گفته است :

ممنون از نظرت

ایراداتش چیه؟ میشه بگی؟

صندلی های گرون قیمت پشتی صندلی جدا از نشینمنگاه امکان خم شدن دارن ولی اینجا نشیمنگاه و پشتی بهم متصل هستن و خم میشن

از سایر موارد مثل ارگونومی و نرمی پوشش و مقاوت کاملا عالیه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sandor گفته است :

ممنون

علتش رو هم می‌فرمایید؟ مثلا استفاده کردید قبلا؟

مدل اولی و دومی رو دیدم خیلی خوبن 

لینک به دیدگاه

سلام.

مدلی که خودتون انتخاب کردین بنظر راحت میاد (و خنک برای تابستان برخلاف نمونه های چرم مصنوعی یا پلاستیکی که موجب تعریق زیاد میشن) اما پیشنهاد میکنم اگر امکان تست دارین به هیچ عنوان صندلی رو آنلاین خرید نکنین تا زمانی که خودتون با حوصله تستش نکردین و از راحتی و سازگاری با فرم بدنتون و قدتون اطمینان پیدا نکردین.

مدل هایی که دوست عزیزمون پیشنهاد دادن دقیقا شبیهش رو داشتم از برند ایرانی دیگه(اگه اشتباه نکنم نوین) با عنوان صندلی "طبی" و "ارگونومیک" و تست کوتاهی که در مغازه داشتم بنظر راحت بود اما در استفاده بلند مدت دچار ناراحتی کمر میشد بخاطر انحنای زیادی که در قسمت کمر داره . بنابراین پیشنهاد میکنم حتما صندلی مورد نظرتون رو درصورت امکان تست کنین به میزان کافی و خجالت هم نکشین چون بیشتر صندلی فروش ها عادت دارن به این مساله و برخورد مناسبی دارن. صندلی مورد نظرتون حتی اگر عنوان "طبی" و "ارگونومیک" داره باید مناسب فرم و سایز بدنتون باشه ، در غیر اینصورت موجب ناراحتی و حتی آسیب دیدن میشه.درکل پیشنهاد میکنم صندلی هایی که انحنای زیادی دارن استفاده نکنین و درصورت لزوم انحنای مورد نظر رو با بالشتک های مخصوص(حتما از جنس مموری فوم) ایجاد کنین .

در آخر هم پیشنهاد میکنم حتما حداقل هر یک ساعت یک لحظه از صندلی بلند شین و یکم قدم بزنین برای جلوگیری از کمر درد و شکم بدفرم و خیلی چیزهای دیگه.حتما هم بصورت صحیح روی صندلی بشینین و پاهاتون روی زمین بصورت 90 درجه باشه و از خم شدن و قوز کردن پرهیز کنین.

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز من این مدل صندلی رو دارم.

https://www.digikala.com/product/dkp-737932/صندلی-اداری-آرکانو-کد-b750t2-چرمی

که احتمال زیاد دقیقا مشابه همون مدل خودتون هست. نمی تونم بهتون بگم که صندلی خوبیه یا بدیه. چون راحت بودن تو صندلی به فرم بدن هر شخص بستگی داره. مشکلی که من با این صندلی دارم قسمت جلویی نشینمنگاهش هست. همون جایی که ران پا روش قرار می گیره. این قسمت یک شیب به سمت پایین داره که باعث میشه پاهاتون خیلی خوب روی صندلی قرار نگیره یا بهتر بگم کمی احساس سر بودن به سمت جلو و اویزون بودن پا بهتون دست بده. همین برند مدل هایی رو داره که قسمت جلویی شون یکم تپل تر هست و باعث میشه که ران پاتون یکم بیاد بالاتر و بهتر تو صندلی جا بیفتید مثل این.( البته من این مدل رو تست نکردم روی مشابهش نشستم)

https://www.digikala.com/product/dkp-572390/صندلی-اداری-آرکانو-کد-b380tf-چرمی

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohsen.dehvari گفته است :

در استفاده بلند مدت دچار ناراحتی کمر میشد بخاطر انحنای زیادی که در قسمت کمر داره

راستش من خودم به صورت دیفالت گودی کمر دارم ولی اینی که شما گفتی رو باید بیشتر بهش دقت بکنم. یعنی تست به صورت حضوری

ممنون

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، maximal10 گفته است :

سلام. دوست عزیز من این مدل صندلی رو دارم.

که احتمال زیاد دقیقا مشابه همون مدل خودتون هست. نمی تونم بهتون بگم که صندلی خوبیه یا بدیه. چون راحت بودن تو صندلی به فرم بدن هر شخص بستگی داره. مشکلی که من با این صندلی دارم قسمت جلویی نشینمنگاهش هست. همون جایی که ران پا روش قرار می گیره. این قسمت یک شیب به سمت پایین داره که باعث میشه پاهاتون خیلی خوب روی صندلی قرار نگیره یا بهتر بگم کمی احساس سر بودن به سمت جلو و اویزون بودن پا بهتون دست بده. همین برند مدل هایی رو داره که قسمت جلویی شون یکم تپل تر هست و باعث میشه که ران پاتون یکم بیاد بالاتر و بهتر تو صندلی جا بیفتید مثل این.( البته من این مدل رو تست نکردم روی مشابهش نشستم)

https://www.digikala.com/product/dkp-572390/صندلی-اداری-آرکانو-کد-b380tf-چرمی

بالا بودن قسمت زانو باعث فشار مضاعف به زانو میشه و اندام های اون قسمت رو تحت فشار قرار میده

لینک به دیدگاه

بنده هم این مدل رو دارم بد نیست و تا الان راضی بودم ازش.کمر دردم هم برطرف شده.رنگ قرمزش هم یه جورایی شبیه گیمینگ میزنه 

ویرایش شده توسط Rorschach
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

بنده هم این مدل رو دارم بد نیست و تا الان راضی بودم ازش.کمر دردم هم برطرف شده.رنگ قرمزش هم یه جورایی شبیه گیمینگ میزنه 

ممنون

پس اینطور که پیداست نسبت به قیمت انتخاب مناسبیه برای استفاده نرمال

لینک به دیدگاه

من تایید نمی کنم چون کیفیت پایه ها و همچنین دوخت و الیاف به کار برده شده جالب نیست

این رو حتی تو عکس های دیجی کالا هم میتونید مشاهده کنید

فعلا  هیچ برندی رو جز نیلپر و لیو توصیه نمی کنم

لیو هم فقط رده بالاهاش

ولی نیلپر از صندلی پلاستیکی 300 تومنیش تا صندلی چند میلیونیش همه از دم با کیفیت هستن

البته مجبورید یکم مبلغ بیشتری  بابت برند بپردازید

ویرایش شده توسط Goorani
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...