رفتن به مطلب

مشکل در مادربوردهای Z68

Recommended Posts

سلام عزیزان

اون دسته از دوستانی که در مادربوردهای Z68 سه برند گیگا و ازراک و اسوس ، مشکلی واسشون پیش اومده لطفا اینجا بهم اطلاع بدن ( توضیح بدید)

سخت افزاری یا نرم افزاری بودن مشکل هم فرقی نداره هر چی شد.

میخوام که این سه برندو بهتر بشناسم و با مشکلاتی که واسه دارندگانشون پیش اومده آشنا بشم که در انتخاب موثرتر بشه

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

یعنی هیچ کدومتون مشکل نداشتین ؟ :mellow:

لینک به دیدگاه

دوست عزیز.

شما منظورتون این هست که این سری از مادر بردها چه مشکلاتی دارند یا اینکه به دنبال عیب خاصی می گردید؟ :blink:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا من دارم موقعی که بایوس مادر برد رو از ورژن 0805 به 3702 اپدیت کردم سیستم موقع روشن شدن هنگام استارت ویندوز یا خود به خود دوبار ریست میشه یا در همون ابتدای لوگوی ویندوز هنگ میکنه یا حتی در هنگام تعویض ویندوز موقع انجام مراحل نصب یک بار که ریست میشه فوری میره روی repair start up

مادر برد asus-p8z68-v le و دوستی دارم که مادربردش p8z68-v هست اونم همین مشکل رو داره

لینک به دیدگاه

آهان راستی

من اول که این مادربورد رو گرفتم اتفاقآ اومدم تو همین فروم هم مطرح کردم موقعی که رو حالت اسلیپ میذارم مانیتور به من صفحهای نشون نمیداد ولی سیستم روشن میشد و مجبور بودم ریست کنم

دوستان فرمودند ویندوز عوض کنم مشکلم حل میشه

از اونجایی که مطمئن بودم از ویندوز نیست رفتم بایوس رو آپدیت کردم به ورژن 3203 و مشکلم به طور کلی خدا رو شکر حل شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیزان

اون دسته از دوستانی که در مادربوردهای Z68 سه برند گیگا و ازراک و اسوس ، مشکلی واسشون پیش اومده لطفا اینجا بهم اطلاع بدن ( توضیح بدید)

سخت افزاری یا نرم افزاری بودن مشکل هم فرقی نداره هر چی شد.

دوست عزیز میشه بگی چه خبر بود من مشکلمو نوشتم با بایوس مینم مشکل دارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من مشکلم رو در فروم ایسوز مطرح کردم البته انگلیسی دست وپا شکسته و یه نفر این جوابو داد کسی از دوستان میتونه ترجمه کنه

I think I have read a number of posts about issues with these BIOS programs intended to support IveBridge.. but no solutions.... I would write to Asus and see if they can assist you.

لینک به دیدگاه

چرا من دارم موقعی که بایوس مادر برد رو از ورژن 0805 به 3702 اپدیت کردم سیستم موقع روشن شدن هنگام استارت ویندوز یا خود به خود دوبار ریست میشه یا در همون ابتدای لوگوی ویندوز هنگ میکنه یا حتی در هنگام تعویض ویندوز موقع انجام مراحل نصب یک بار که ریست میشه فوری میره روی repair start up

مادر برد asus-p8z68-v le و دوستی دارم که مادربردش p8z68-v هست اونم همین مشکل رو داره

خب واسه من که با repair start up حل شد :huh:

( همچین مشکلی واسه مین دوست منم پیش اومده بود و من حلش کردم )

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

من مشکلم رو در فروم ایسوز مطرح کردم البته انگلیسی دست وپا شکسته و یه نفر این جوابو داد کسی از دوستان میتونه ترجمه کنه

I think I have read a number of posts about issues with these BIOS programs intended to support IveBridge.. but no solutions.... I would write to Asus and see if they can assist you.

این یارو که خودش گیره . میخواسته ازیکی دیگه سوال کنه

واسه من که اینجوری برداشت شد ( دست و پا شکسته ) :

فکرکم یه تعداد پستی که مشکلی شبیه تو ( برنامه های بایوس که میخوان با آیوی بریج( :blink: ) ساپورت بشن ) رو خوندم ..اما مکانشون یادم نیست.... من قصد دارم این مشکلو به اسوس بگم ،ببینم اونا میتونن بهت کمک کنن.

ببخشید شاید دست و پا شکسته معنی کرده باشم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود همونجور که شما ترجمه کردین طرف پست ها و موضوعات زیادی رو در رابطه با این مشکل(آپدیت به ورژن جدید که برای ساپورت ایوری بریج هست) مطالعه کرده اما راه حلی پیدا نکرده ، حالام می خواد با خود شرکت مکاتبه کنه ببنیه اونا چه راه حلی پیش پاش میذارند!

من که به این ورژن آپدیت نکردم هنوز چون لازم ندیدم، تا اون سی پی یو ها رو بخرم البته شاید هم اصلا نخرم با این وضع بازار!

اصلا هم با این ورژن قبلی و حالاییم مشکلی نداشتم خدارو شکر... بازم از اطلاع رسانیتون متشکر که باعث شد فکر آپدیت بایوس بسرم نزنه حالا حالاها! :p

لینک به دیدگاه

باسلام

مادربرد من p8z68-vpro هست و گرافيك من msi gtx570 oc -power edition هر كاري كردم روي pcie x16 اصلا تصوير نميده ولي روي pcie x8 كار ميكنه.. هر كاري كردم درست نشد بايوس آپديت كردم ---cmos cleare هم كردم -- ويندوز همه چي نصب كردم --- درايور كارت گرافيك عوض كردم ولي درست نشد كه نشد حالا هم مجبورم روي اسلات دوم pcie x8 استفاده مي كنم به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟ سرعت x16 با x8 چقدر تفاوت دراه؟

post-9008-0-33983800-1332884280_thumb.jpg

ویرایش شده توسط abbasyk
لینک به دیدگاه

باسلام

مادربرد من p8z68-vpro هست و گرافيك من msi gtx570 oc -power edition هر كاري كردم روي pcie x16 اصلا تصوير نميده ولي روي pcie x8 كار ميكنه.. هر كاري كردم درست نشد بايوس آپديت كردم ---cmos cleare هم كردم -- ويندوز همه چي نصب كردم --- درايور كارت گرافيك عوض كردم ولي درست نشد كه نشد حالا هم مجبورم روي اسلات دوم pcie x8 استفاده مي كنم به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟ سرعت x16 با x8 چقدر تفاوت دراه؟

این مشکلی که گفتین بیشتر سخت افزاری هست!

یه کارت دیگه رو هم تست کنید اگه تصویر نده بهتره مین رو بفرستید گارانتی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود همونجور که شما ترجمه کردین طرف پست ها و موضوعات زیادی رو در رابطه با این مشکل(آپدیت به ورژن جدید که برای ساپورت ایوری بریج هست) مطالعه کرده اما راه حلی پیدا نکرده ، حالام می خواد با خود شرکت مکاتبه کنه ببنیه اونا چه راه حلی پیش پاش میذارند!

من که به این ورژن آپدیت نکردم هنوز چون لازم ندیدم، تا اون سی پی یو ها رو بخرم البته شاید هم اصلا نخرم با این وضع بازار!

اصلا هم با این ورژن قبلی و حالاییم مشکلی نداشتم خدارو شکر... بازم از اطلاع رسانیتون متشکر که باعث شد فکر آپدیت بایوس بسرم نزنه حالا حالاها! :p

سلام دوستان خیلی ممنون که ترجمه کردید پس احتمالا طرف با خود شرکت مکاتبه میکنه و به احتمال یا ورژن جدیدتر یا نسخه فیکس همین ورژن رو قرار میده

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز در مورد کیفیت این مادربورد اطلاعاتی دارید؟؟؟

INTEL DZ68DB CORE I7.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان خیلی ممنون که ترجمه کردید پس احتمالا طرف با خود شرکت مکاتبه میکنه و به احتمال یا ورژن جدیدتر یا نسخه فیکس همین ورژن رو قرار میده

انشاء ا...

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز در مورد کیفیت این مادربورد اطلاعاتی دارید؟؟؟

INTEL DZ68DB CORE I7.

سلام

ببین من خودم کارایی مادربوردای گیگا رو دیدم که وقعا حرف ندارن . این موضوع رو واسه این ایجاد کردم که ببینم دوستان با سه برند مشکل دارن یا نه

شما هم من خودم پیشنهاد میکنم گیگا بخر . به خاطر گارانتی نمیگم

لینک به دیدگاه

شما با Z68 v pro خودتون تا الان قطعاتتونو اور کردین ؟ کاراییش خوب هست ؟ :huh:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این مادربرد دوستمون اینتل هست نه گیگابایت!!!

از نظر کیفیت که فکر کنم خوب باشند و این مادربرد ها رو من شبیه رفرنس کارت گرافیک میدونم که تو مادربرد صورت گرفتن... دقت کنید گفتم شبیه رفرنس نه خود رفرنس!

در رابطه با مقایسه با کارایی دیگر مادربرد ها هم دیگر دوستان بیشتر اطلاع دارند!

------------

بله عالی کار میکنه و مشکلی نداشتم تا بحال!

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

میدونم عزیز

گفتم گیگا بخره بهتره :)

لینک به دیدگاه

با تشکر از شما دوستان عزیز enigmatic و نیما جان . ممنون از راهنمائیتون

لینک به دیدگاه

با تشکر از شما دوستان عزیز enigmatic و نیما جان . ممنون از راهنمائیتون

میتونی حسین صدام کنی ;)

ولی خداییش درصد خرابی اسوس از گیگا بیشتره .منم اسوس رو خیلی قبول دارم ولی چه کنیم دیگه به چشم دیدم چه دنگ و فنگایی داره.

وقتی همه چی چینی باشه باید بسوزیمو بسازیم :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گیگابایت خوب هست نه با این قیمت های اواژنگ و مخصوصا مشکلات اخیری که درست کردن و بحث شده و الان جای بحث نیست دیگه...!

لینک به دیدگاه

آره حق باشماست ^_^

ببین عزیز منم خودم قصد خرید یه مین Z68 اسوس دارم . ارزون ترین مدلی که PCI e 3 و قابلیتهای عمومی و تحمل اورکلاک رو داشته باشه ، قیمتشو لطف میکنی ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...