رفتن به مطلب

دوتا هارد یه ترا یا یه هارد دوترا

AON-arf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من یه سوالی برام پیش اومده میخوام به اندازه دو ترا هارد بگیرم ولی دوتا هارد یه ترا بگیرم برای raid 0 یا یه هارد دو ترا برای ثبات بهتر ؟

نگهداری مصرف برق گرما قیمت(تا حدودی) از بین رفتن اطلاعات(برای ارشیو بازی و اجراشون میخوام) برام مهم نیست 

و ایا raid 0 کردن راحته ؟ (ظاهرا بایوس ام از raid 0 پشتیبانی میکنه) با ویندوز عوض کردن باید کار خاصی انجام بدم؟ در اینده میتونم حجم raid رو افزایش بدم؟  ایا با هارد هایی که الان روی سیستم دارم (یه اس اس دی و یه هارد معمولی) تداخل ایجاد میکنه؟ و به صورت کلی اگه نکته ای هست که مهم باشه و من یادم رفته هم یاداوری کنید ممنون میشم 

همچنین اگه هارد یه ترا یا دو ترای خوبی میشناسید که 7200rpm باشه با کش ترجیحا بالای 64MB معرفی میکنید؟

مشخصات سیستم

Z170 Pro Gaiming Asus

i5 6600

1050ti 4GB

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

من متخصص نیستم اما هر کدوم مزایا و معایب خودش رو میتونه داشته باشه اگه یه هارد بپره شما می دونی هنوز یه هارد 1 ترا دیگه داری که سالمه ولی اگه دوترا بپره خوب اونموقع همه چی رفته

از اونور مصرف برق برای دوتا هارد خوب بیشتر از یه هارده 

اما کش

حواست باشه وسترن یه هارد داره با کش 256 مگ که جنسش smr هست و مدلش هم به AZ ختم میشه چیزی که من ازش خوندم طول عمر بالایی نداره در مقایسه با هارد EZ با 64 مگ کش که جنسش cmr هست

اهالی فن اگر نظر کارشناسی دقیقتری بدند ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

شما باید اول بگید بودجتون چه مقدار هست؟ 

بعد میشه گفت که هارد ببندین بهتره یا ssd  اگر حتما میخواد هارد باشه خب باز نوع تا نوعش باهم ازلحاظ قیمت فرق میکنه ...اما درکل با مشخصات شما میشه به چند نمونه  اشاره کرد 1-وسترن بلک2- سیگیت باراکودا-3وسترن بلو 4-توشیبا(که آشغال هست

اینم تجربه خودم ازخرید 2ترا وسترن بلک

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

شما باید اول بگید بودجتون چه مقدار هست؟ 

بعد میشه گفت که هارد ببندین بهتره یا ssd  اگر حتما میخواد هارد باشه خب باز نوع تا نوعش باهم ازلحاظ قیمت فرق میکنه ...اما درکل با مشخصات شما میشه به چند نمونه  اشاره کرد 1-وسترن بلک2- سیگیت باراکودا-3وسترن بلو 4-توشیبا(که آشغال هست

اینم تجربه خودم ازخرید 2ترا وسترن بلک

توشیبا دارم خیلی وقته ردیفه مدل p300 

مثل ساعت کار میکنه بعد از تقریبا ۲ سال !

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Sbamin گفته است :

من از این وسترن دیجیتال ابی ها دارم، 2 عدد یک ترابایت  تقریبا 6 ساله دارن کار میکنند، بدون هیچ مشکلی، چند روز پیش هم هلث هر دوشون رو گرفتم صد در صد اکی بود، مگه میشه بعد از این همه سال؟😑 تازه فکر کنم بیشتر از 40 هزار ساعت هم روشن بودند...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Paradise Lost گفته است :

من از این وسترن دیجیتال ابی ها دارم، 2 عدد یک ترابایت  تقریبا 6 ساله دارن کار میکنند، بدون هیچ مشکلی، چند روز پیش هم هلث هر دوشون رو گرفتم صد در صد اکی بود، مگه میشه بعد از این همه سال؟😑 تازه فکر کنم بیشتر از 40 هزار ساعت هم روشن بودند...

هارد مکانیکی کلا چیز عجیبیه َ برا هر کی یه جوری کار میده :))

ایشالا تا ۱۰ سال دیگم برات کار کنه  ... هاردم داره میره چیز لاکچری بشه .. -.-

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sbamin گفته است :

دوست عزیز من از دیگران نقل میکنم که تجربشو دارن

فروم ایرانی هم اصلا درنظر نگیری یه مقدار تو فروم خارجی بررسی کنید همین نظر رودارن 

اما اینشا.. براتون دیسکش تا چندین سال بچرخه😁

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...