رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید ایر کولر cpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقتتون بخیر

برای سی پی یو i9 9900k چه کولری پیشنهاد میکنین ؟

میدونم که noctua nh d15 و be quiet dark rock pro 4 بهترین هسنتد ولی هیچ جا گیر نمیاد. 

بنظرتون از کجا میتونم یکی از موارد بالا رو بخرم ؟! یا کولر دیگه ای رو میشه پیشنهاد بدین که گیر بیاد ؟ 

با تشکر.

لینک به دیدگاه

راستش کولرهای لیکویید وبادی زیادی رو تست کردم 

از مواردی هم که خودتون گفتید نوکتوا رو روی 4790k چند روزی مورد استفاده داشتم

ولی بهترین دما ها و پایداری رو به جرات میتونم بگم رو termal right silver arrow sbe تجربه کردم و به راحتی سی پی یو 140 واتی من رو که اگه اورکلاک انجام میدادم 190 تا 200 وات گرما تولید میکرد از 70 درجه نذاشت رد بشه در حالی که برای مثال h110i gtکورسیر که خیلی هم سرشناسه یا Cooler Master MasterAir Maker 8  خیلی جوابگویی کمتر داشتن

فک کنم این مدل رو اخرین باری که چک کردم تو ایران موجود بود فقط بخاطر ارتفاع زیاد تاور توی هرکیسی جا نمیشه 

واسه همینم هست که خیلی از وسایل سیستم گیمینگم رو فروختم ولی این یکی رو هنوز دلم نیومده به کسی بدم 

ویرایش شده توسط amirarsalan76
لینک به دیدگاه

سلام. کیستون چی هست تا بر اون اساس پیشنهاد بدیم؟ همچنین بودجه رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، amirarsalan76 گفته است :

راستش کولرهای لیکویید وبادی زیادی رو تست کردم 

از مواردی هم که خودتون گفتید نوکتوا رو روی 4790k چند روزی مورد استفاده داشتم

ولی بهترین دما ها و پایداری رو به جرات میتونم بگم رو termal right silver arrow sbe تجربه کردم و به راحتی سی پی یو 140 واتی من رو که اگه اورکلاک انجام میدادم 190 تا 200 وات گرما تولید میکرد از 70 درجه نذاشت رد بشه در حالی که برای مثال h110i gtکورسیر که خیلی هم سرشناسه یا Cooler Master MasterAir Maker 8  خیلی جوابگویی کمتر داشتن

فک کنم این مدل رو اخرین باری که چک کردم تو ایران موجود بود فقط بخاطر ارتفاع زیاد تاور توی هرکیسی جا نمیشه 

واسه همینم هست که خیلی از وسایل سیستم گیمینگم رو فروختم ولی این یکی رو هنوز دلم نیومده به کسی بدم 

مرسی از جوابتون عکساشو دیدم خیلی جالبه معماریش تقریبا مثل nhd 15 بود ولی متاسفانه هرچی گشتم پیدا نکردم (البته آنلاین) 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام. کیستون چی هست تا بر اون اساس پیشنهاد بدیم؟ همچنین بودجه رو بفرمایید

سلام ممنون از جوابتون.

کیسم h500p mesh هست که تو مشخصاتش نوشته 190 میلی متر ارتفاع واسه ایر کولر جا داره. واسه بودجه هم نمیدونم والا تا سقف سه تومن شاید.

حقیقتا الان یک کولر aio 360mm بستم (silverstone) ولی میترسم نشت کنه (هرچند میدونم احتمالش خیلی کمه ولی من از بدو تولد بدشانس بودم :| ) بخاطر همین میخوام اینو بفروشم و ایر کولر بگیرم. 

ویرایش شده توسط nabitak
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، nabitak گفته است :

بخاطر همین میخوام اینو بفروشم و ایر کولر بگیرم. 

اگر راندمان خوبی داره و شما هم مرتب کیس رو جابجا نمی‌کنین و قطعات رو (خصوصا مادربرد و پردازنده) در نمیارین و نصب کنین درگیر نباشین، همین کافیه

اما اگر واقعا دارین از لحاظ روانی اذیت میشین به جای موردی که فرمودین "NH-D15S" رو بگیرین، چون از لحاظ موقعیت قرارگیری رم‌ها و ... بهینه تر شده (البته اگر پیدا کنین)

اگر هم پیدا نکردین که ThermalRight Le GRAND Macho رو تهیه کنین

البته بازم عرض میکنم، این پردازنده‌ی داغی هست و نیازمند تهویه خوبی هست که بهتره اگر اورکلاک می‌کنین یا اورکلاک خودکارش رو فعال می‌کنین همین واترکولر رو نگه‌دارین

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

اگر راندمان خوبی داره و شما هم مرتب کیس رو جابجا نمی‌کنین و قطعات رو (خصوصا مادربرد و پردازنده) در نمیارین و نصب کنین درگیر نباشین، همین کافیه

اما اگر واقعا دارین از لحاظ روانی اذیت میشین به جای موردی که فرمودین "NH-D15S" رو بگیرین، چون از لحاظ موقعیت قرارگیری رم‌ها و ... بهینه تر شده (البته اگر پیدا کنین)

اگر هم پیدا نکردین که ThermalRight Le GRAND Macho رو تهیه کنین

البته بازم عرض میکنم، این پردازنده‌ی داغی هست و نیازمند تهویه خوبی هست که بهتره اگر اورکلاک می‌کنین یا اورکلاک خودکارش رو فعال می‌کنین همین واترکولر رو نگه‌دارین

والا دارم دیوونه میشم همش واتر بلاکو نگاه میکنم احساس میکنم میخواد نشت کنه :| یه لحظا خواستم کیسو از پهلو بزارم رو میز :دی 

نوکتوا که کلا گیر نمیاد.

ترمالرایت le grand macho هم تو سایتی به اسم جیبانو هست به نظرتون سایت معتبریه ؟! 

یه سوال دیگه هم داشتم . میشه فن های aio رو از رادیاتور دراورد و به عنوان فن کیس استفاده کرد ؟!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، nabitak گفته است :

به نظرتون سایت معتبریه ؟! 

اطلاع ندارم. از بازار تهیه کنید

در 2 ساعت قبل، nabitak گفته است :

یه سوال دیگه هم داشتم . میشه فن های aio رو از رادیاتور دراورد و به عنوان فن کیس استفاده کرد ؟!

بستگی به نوع فن‌شون داره، اگر قاب یا فریم فن‌ها مناسب باشه معمولا میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...