رفتن به مطلب

یکی کمک کنه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

چنتا مشکل بود

یکی تبدیل شدن pci-e 2 به 1.1 که بخاطر صرفه جویی تو انرژی بود

یکی @16X بود که مال من میزد @1x که بخاطر اسلاتی بود که کارتو گذاشته بودم.چون چندبار جاشو عوض کرده بودم آخرین بار که رو دومی گذاشته بودم دیگ نزاشته بودم جای اولیش.رو اسلات دوم اونو مینویسه

یکی عدد 28.8 بود که مال من 14.4 بود که بخاطر این بود که نرم افزار gpu-z تو ورژنای بالاش مخش تعطیل شده.ورژن قدیمی ترشو ریختم عددشو درست نشون داد

یکی فول اچ دی اجرا نشدن بازیه آلن ویک بود که این بازی اصلا اون رزولوشنوساپورت نمیکنه.وقتی آوردم رو اچ دی درست شد

یکی تیک تیک شدن بازی دیرت 2 رو رزولوشن فول اچ دی که بخاطر کرک بازی بود.وقتی با یه کرک دیگه بازی کردم درست شد

همه ی اینا یجا اتفاق افتاده بود و دست به دست هم داده بودن تا من مخم به هزار راه بره و بیاد

بازیه دیرت 3 رو خودش یه نرم افزار بنچ مارک داره باهاش تو رزولوشن 1440*900 و همه جزئیات تا آخر تست کردم سیستمو این نمره ها رو داد

به نظر شما چطوره؟

total frames 11.889

average fps 115.65

minimum fps 91.75

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عالی هست برای مینیمم فریم 91.75 فریم البته بستگی به تنظیماتتون هم داره اگر همش رو های بوده وآنتی آلیزینگ هم روشن بوده که عالی هست و من مشکلی نمیبینم.الان اکثر بازیها مشکل کرکی دارن و باید یه مدت وایساد تا کرک جدید یا پچی چیزی بیاد تا فریم ریت رو فیکس کنه.دیدید که ناراحتیتون بیمورد بود ؟

اینم نتیجه کارت من با 3dmark روی پریست پرفورمنس هست :

http://3dmark.com/3d...69ht4y5gnx7wl21

شما هم یه لینک ولید بذار من هم کار دارم میخوام بررسی کنم یه چیزایی رو؟! @};-

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

چنتا مشکل بود

یکی تبدیل شدن pci-e 2 به 1.1 که بخاطر صرفه جویی تو انرژی بود

یکی @16X بود که مال من میزد @1x که بخاطر اسلاتی بود که کارتو گذاشته بودم.چون چندبار جاشو عوض کرده بودم آخرین بار که رو دومی گذاشته بودم دیگ نزاشته بودم جای اولیش.رو اسلات دوم اونو مینویسه

یکی عدد 28.8 بود که مال من 14.4 بود که بخاطر این بود که نرم افزار gpu-z تو ورژنای بالاش مخش تعطیل شده.ورژن قدیمی ترشو ریختم عددشو درست نشون داد

یکی فول اچ دی اجرا نشدن بازیه آلن ویک بود که این بازی اصلا اون رزولوشنوساپورت نمیکنه.وقتی آوردم رو اچ دی درست شد

یکی تیک تیک شدن بازی دیرت 2 رو رزولوشن فول اچ دی که بخاطر کرک بازی بود.وقتی با یه کرک دیگه بازی کردم درست شد

همه ی اینا یجا اتفاق افتاده بود و دست به دست هم داده بودن تا من مخم به هزار راه بره و بیاد

بازیه دیرت 3 رو خودش یه نرم افزار بنچ مارک داره باهاش تو رزولوشن 1440*900 و همه جزئیات تا آخر تست کردم سیستمو این نمره ها رو داد

به نظر شما چطوره؟

total frames 11.889

average fps 115.65

minimum fps 91.75

شما به نکته جالبی اشاره کردید. تعدد اشکالات و همزمان شدنشون با هم ، باعث میشه که عیب یابی سخت بشه . انگار یک معادله و 4 مجهول داشته باشی. :blink: :blink: ;)

لینک به دیدگاه

اگر مشکل لیمیت لنز های PCI هست احتمالا از توی بایوس یه گزینه پیدا می کنی برای همین مورد. یا این که گرافیک رو درست جا نزدی ... از این موارد خیلی پیش می آد. حتی ممکنه از پین های CPU ت هم باشه. مادربورد بوده دست خودم که یه پینش کج شده بود (1155) گرافیک رو X8 می شناخته.

لینک به دیدگاه

بچه ها اینم نتیجه تست من رو حالت پرفورمنس

post-9141-0-22294800-1333631042_thumb.png

ویرایش شده توسط m22m
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

گرافیک اسکور 4600 کاملا برای کارت شما طبیعی هست.(من هم تو همین رنج میگیرم.)

دلیل این هم که نمیتونید تو سایتش آپلود کنید بخاطر این هست که نسخه کرک شده هست و کرکت رو شناسایی میکنه و اگر میخوای اونجا اپلود بشه باید سریال رو ازش برداری و با نسخه ی تریل ثبت کنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...