رفتن به مطلب

بهترین و ارزانترین سیستم برای I3-9100F

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یکی دو ماه پیش میخواستم سیستم ببندم که پول جور نشد و یهو دلار اینطوری شد و اینا کلا منصرف شدم که بگذریم

الان ارزونترین سی پی یو بازار که خروجی خوبی برای گیم و دسکتاپ داشته باشه 9100F اینتل هستش با قیمت یک و نیم میلیون

از اونجایی که مادربرد هایی که نسل 8 و 9 رو ساپورت میکنن به شدت گرونن تصمیم گرفتم از مادربرد هایی که از سوکت 1151 استفاده میکنن استفاده کنم

ولی آیا سی پی یو روش جواب میده؟(سی پی یو هم سوکت 1151 داره)

بعد بقیه قطعات رو چطوری بچینم؟

یسری چیزا مثل هارد و کولینگ و کیس رو از قبل دارم نیازی به خرید دوباره نیست

فقط مادربرد،SSD،گرافیک، رم و پاور نیاز دارم

مرسی

لینک به دیدگاه

Ssd و مادربورد موجود است اکبند

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، علی خسروی گفته است :

Ssd و مادربورد موجود است اکبند

اس اس دی خودم آشنا دارم
ولی مادربرد رو قیمت و مشخصاتش رو برام پ.خ کنید

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، ParsaEs گفته است :

ولی آیا سی پی یو روش جواب میده؟(سی پی یو هم سوکت 1151 داره)

سلام

این مورد که الان می بینید دارن باندل مادربورد (سری 100 و 200) و پردازنده سری 9 رو میفروشن، واقعا به سازگاری کامل اینا تضمینی نیست و با هر پردازنده ای از نسل 8 و 9 دیگه سازگاری ندارن، پس اگه 9100 مد نظره، برید همون سری 300 بگیرید(البته این یک پیشنهاده)

همین الان باندل R3 3100 و هر مادربوردی از سوکت AM4 به مراتب گزینه بهتریه حتی با وجود این قیمت های کذایی.

بقیه موارد بستگی به بودجه شما داره. حداکثر مبلغی که میتونید هزینه کنید رو بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.

پاورقی : این پردازنده R3 3100 فقط 100 دلاره، نمیدونم چطوری اینجوری قیمت میذارن!!! مضحکه که طرف میگه تا جایی که جا داره قیمت رو بالاتر میذارم.- ملت هم چاره ای ندارن میخرن.

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، ParsaEs گفته است :

از اونجایی که مادربرد هایی که نسل 8 و 9 رو ساپورت میکنن به شدت گرونن

خب عزیز

مادربوردی 9100f رو ساپورت میکنه که نسل 8 و 9 ساپورت کنه

میشه با مود زدن بایوس یه حرکتایی زد که برد سری 100 و 200 کار کنه با نسل 9، ولی ترجیحا باید سری z باشه، چون این کار از توان برد به شدت می کاهه. با این کار، توان یه برد مثلا 13 فازی z170، در حد یه برد 4-5 فازی h310 کم میشه

اگه واقعا بودجتون جور درنمیاد برای برد سری 300، ترکیب های مناسب دیگه ای هم میتونید ببندید که اگه حداکثر بودجتون رو بفرمائید، میتونیم راهنمایی کنیم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

خب عزیز

مادربوردی 9100f رو ساپورت میکنه که نسل 8 و 9 ساپورت کنه

میشه با مود زدن بایوس یه حرکتایی زد که برد سری 100 و 200 کار کنه با نسل 9، ولی ترجیحا باید سری z باشه، چون این کار از توان برد به شدت می کاهه. با این کار، توان یه برد مثلا 13 فازی z170، در حد یه برد 4-5 فازی h310 کم میشه

اگه واقعا بودجتون جور درنمیاد برای برد سری 300، ترکیب های مناسب دیگه ای هم میتونید ببندید که اگه حداکثر بودجتون رو بفرمائید، میتونیم راهنمایی کنیم

در 14 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

سلام

این مورد که الان می بینید دارن باندل مادربورد (سری 100 و 200) و پردازنده سری 9 رو میفروشن، واقعا به سازگاری کامل اینا تضمینی نیست و با هر پردازنده ای از نسل 8 و 9 دیگه سازگاری ندارن، پس اگه 9100 مد نظره، برید همون سری 300 بگیرید(البته این یک پیشنهاده)

همین الان باندل R3 3100 و هر مادربوردی از سوکت AM4 به مراتب گزینه بهتریه حتی با وجود این قیمت های کذایی.

بقیه موارد بستگی به بودجه شما داره. حداکثر مبلغی که میتونید هزینه کنید رو بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.

پاورقی : این پردازنده R3 3100 فقط 100 دلاره، نمیدونم چطوری اینجوری قیمت میذارن!!! مضحکه که طرف میگه تا جایی که جا داره قیمت رو بالاتر میذارم.- ملت هم چاره ای ندارن میخرن.

والا من تا جایی که میتونم میخوام ارزون باشه

ولی خب کارایی هم داشته باشه

درحد 10-12 تومن

خوشبختانه هارد و مانیتور و اینا رو دارم

AMD ا به شدت و بسیار غیرمنطقی گرونن و بهترین CPU به نظرم همین 9100F هستش بهتر بخوام بگیرم میرم سراغ I5 9400F

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، hosin گفته است :

سلام

بودجه شما چقدره ؟

محدود

خیلی محدود

هرچه کمتر بهتر :)

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ParsaEs گفته است :

والا من تا جایی که میتونم میخوام ارزون باشه

ولی خب کارایی هم داشته باشه

درحد 10-12 تومن

خوشبختانه هارد و مانیتور و اینا رو دارم

AMD ا به شدت و بسیار غیرمنطقی گرونن و بهترین CPU به نظرم همین 9100F هستش بهتر بخوام بگیرم میرم سراغ I5 9400F

شما مشخصات R3 3100 رو دیدید؟ از 9400 هم سریع تره برادر 9100 که اصلا به حساب نمیاد، باندلشم حدود 5/5 میلیون

به غیر پاور و گرافیک که مجبورید دسته دو بگیرید (پاور 530 وات و گرافیک نهایت RX 580)

میشه رم 16 گیگ دو کاناله، اس اس دی 120 گیگ تهیه کنید (بصورت نو)

پردازنده و مادربورد هم که خط اول گفتم.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

شما مشخصات R3 3100 رو دیدید؟ از 9400 هم سریع تره برادر 9100 که اصلا به حساب نمیاد، باندلشم حدود 5/5 میلیون

به غیر پاور و گرافیک که مجبورید دسته دو بگیرید (پاور 530 وات و گرافیک نهایت RX 580)

میشه رم 16 گیگ دو کاناله، اس اس دی 120 گیگ تهیه کنید (بصورت نو)

پردازنده و مادربورد هم که خط اول گفتم.

والا 5.5 هم برام زیاده(نگید گدام پول ندارم واقعا :( )

پاور هم دست دوم نمیتونم بگیرم ریسکه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ParsaEs گفته است :

لان ارزونترین سی پی یو بازار که خروجی خوبی برای گیم و دسکتاپ داشته باشه 9100F اینتل هستش با قیمت یک و نیم میلیون

از اونجایی که مادربرد هایی که نسل 8 و 9 رو ساپورت میکنن به شدت گرونن تصمیم گرفتم از مادربرد هایی که از سوکت 1151 استفاده میکنن استفاده کنم

سلام

بهترین کار ممکن همین هستش و تنها پردازنده ای که هنوز قیمتش مناسبه و به نوعی با نرخ دلار روز زیر قیمت هستش همین 9100f هستش.

برای مادینگ هم از h110 h170 b250 z170 z270 h270 اکثرا این برد ها رو میشه ماد کرد،و اینکه برای i3 یا i5 ناسازگاری نداره و براحتی و بدون مشکل جواب میده اما برای i7 به بالا مین برد ها محدود تر میشن ولی بازم امکانش هست. 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ParsaEs گفته است :

والا 5.5 هم برام زیاده(نگید گدام پول ندارم واقعا :( )

پاور هم دست دوم نمیتونم بگیرم ریسکه

خواهش میکنم، همه الان در فشار هستن قیمت ها هم دروغیه.

ولی 5/5 برای بودجه شما که نهایت 12 تومنه مناسبه دیگه.

چاره ای ندارید که اونا رو دسته دو بگیرید. پاور خوب دسته دو پیدا میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...