رفتن به مطلب

نویز میکروفون

asd100ma
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من میکروفونم نویز داره ولی یه چیز خیلی عجیب هست دست میزنم به کیس یا کسی رو خم میکنم نویز از بین میره مشکل از چیه؟ لطفا کمک کنید

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

این خب نشون میده که برق سیستم شما نشتی داره

توصیه اولم اینه که قبل هر چیزی، کل خطوط برق سیستم رو چک کنید و اطمینان حاصل کنید که از پین های مادربورد، جفت پینی به بدنه اتصال ندارن. اگه لازمه، پیچ های برد رو باز کنید و بهشون واشر بندازید

اگه حل نشد، پاور رو خارج از کیس قرار بدید و تست کنید. در صورت رفع شدن داستان، پاور شما نشتی برق داره و نیاز هست که بررسی بشه

اگه حوصله موارد فوق رو ندارید، یه سیم از بدنه کیس به یه چیز بزرگ رسانا (چارچوب فلزی در، پنجره، بدن خودتون :D، پایه صندلی، ...) وصل کنید تا اتصال زمین برقرار بشه

اما نظر بنده رو اگه بخواید، این مشکل رو ریشه ای حل کنید و بررسی کنید ببینید نشتی برق از کجاست و رفعش کنید

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام عزیز

این خب نشون میده که برق سیستم شما نشتی داره

توصیه اولم اینه که قبل هر چیزی، کل خطوط برق سیستم رو چک کنید و اطمینان حاصل کنید که از پین های مادربورد، جفت پینی به بدنه اتصال ندارن. اگه لازمه، پیچ های برد رو باز کنید و بهشون واشر بندازید

اگه حل نشد، پاور رو خارج از کیس قرار بدید و تست کنید. در صورت رفع شدن داستان، پاور شما نشتی برق داره و نیاز هست که بررسی بشه

اگه حوصله موارد فوق رو ندارید، یه سیم از بدنه کیس به یه چیز بزرگ رسانا (چارچوب فلزی در، پنجره، بدن خودتون :D، پایه صندلی، ...) وصل کنید تا اتصال زمین برقرار بشه

اما نظر بنده رو اگه بخواید، این مشکل رو ریشه ای حل کنید و بررسی کنید ببینید نشتی برق از کجاست و رفعش کنید

سلام خیلیییییییییی ممنون من سیمو ورداشتم زدم به یه میخ تو دیوار اوکی شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...