رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید موس تا 1 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

برای خرید موس تا 1 تومن برای بازی و برای بهره وری چه موسی پیشنهاد میکنید؟

من خودم میخواستم g402 لاجیتک رو بگیرم ولی جایی موجود نیست دیگ

ایا برندای بلادی و لاجیتک فرق زیادی دارن توی این زمینه؟

چون موسای بلادی ای فورتک قیمت مناسبی هم دارن نسبتا

ممنون میشم نظرتونو بگین

لینک به دیدگاه

من بلادی V5و9داشتم باور کن بعضی موقع ها قاطی میکردن موس حالت پرش پیدا میکرد سمت اینا نرو همون G402بگیر خودمG402دارم واقعا عالیه ضمن اینکه مثل بلادی نیازی نداره که دونه دونه برای هر بازی دستی تنظیم کنی نرم افزار آپدیت میده بازیا رو خودش شناسایی میکنه خیلی چیزا رو از قبل بهینه کرده که بتونی از کلید های کناری استفاده کنی

ویرایش شده توسط 🍫Caffeine Addicted
غلط املائی
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، 🍫Caffeine Addicted گفته است :

من بلادی V5و9داشتم باور کن بعضی موقع ها قاطی میکردن موس حالت پرش پیدا میکرد سمت اینا نرو همون G402بگیر خودمG402دارم واقعا عالیه ضمن اینکه مثل بلادی نیازی دونه دونه برای هر بازی دستی تنظیم کنی نرم افزار آپدیت میده بازیا رو خودش شناسایی میکنه خیلی چیزا رو از قبل بهینه کرده که بتونی از کلید های کناری استفاده

موافقم، بنظرم اگر کسی یک موس پدر و مادر دار میخواد که 5-6 سال یک سره براش کار کنه، همین G402 بهترین گزینه است،  هر چند دیگه تو بازار نیست🤥

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Paradise Lost گفته است :

موافقم، بنظرم اگر کسی یک موس پدر و مادر دار میخواد که 5-6 سال یک سره براش کار کنه، همین G402 بهترین گزینه است،  هر چند دیگه تو بازار نیست🤥

همین دو سه روز پیش چک کردم دقیقا یه تومن بود،فکر کنم دیجی داشت احتمالا خریدنش

لینک به دیدگاه

شما یا باید سری های میانی و رده پایین لاجیتک (G402 & G302)  رو بیاری

یا رده پایین های ریزر مثل (Basilisk essential و Deathadder essential) 

به جز این دو برند بقیه برندها مالی نیستن

من مایکروسافت هم داشتم و دارم زیاد مالی نبود

البته G300S هم بد نیست به نظرم

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، 🍫Caffeine Addicted گفته است :

من بلادی V5و9داشتم باور کن بعضی موقع ها قاطی میکردن موس حالت پرش پیدا میکرد سمت اینا نرو همون G402بگیر خودمG402دارم واقعا عالیه ضمن اینکه مثل بلادی نیازی نداره که دونه دونه برای هر بازی دستی تنظیم کنی نرم افزار آپدیت میده بازیا رو خودش شناسایی میکنه خیلی چیزا رو از قبل بهینه کرده که بتونی از کلید های کناری استفاده کنی

در 21 ساعت قبل، Paradise Lost گفته است :

در 20 ساعت قبل، ParsaEs گفته است :

شما یا باید سری های میانی و رده پایین لاجیتک (G402 & G302)  رو بیاری

یا رده پایین های ریزر مثل (Basilisk essential و Deathadder essential) 

به جز این دو برند بقیه برندها مالی نیستن

من مایکروسافت هم داشتم و دارم زیاد مالی نبود

البته G300S هم بد نیست به نظرم

ممنون از همتون

پس برای خرید g402 میرم+

با تشکر

لینک به دیدگاه

متاسفانه تحقیقاتم به جایی نرسید و اصلا g402 بجز مالتینا و اینا جای دیگ ای پیدا نشد

اگ موس توی همین رنج قیمت 1.5 دارین بگین

همچنین نظرتون در مورد این موس https://exo.ir/موس-sharkoon-drakonia-ii-black

لینک به دیدگاه

تو آماده تحویلای مالتینا موسای خوبی هست. یه اسکرول بکن

لینک به دیدگاه

با یه مقدار افزایش بودجه میتونین از آمازون سفارش بدین

و البته شک نکنین لاجیتک اصلا قابل مقایسه با موس های بی کیفیت بلادی و امثالش نیست

لینک به دیدگاه

ریزر نگیر بالا تا پایین جنساش اسکمه، لاجیتک بگیر که تو هر رده پریفرالش حتی اگه بهترین نباشه حداقلش اینه به قیمتش می ارزه.

لینک به دیدگاه

این بهترین گزینه اس اصلا شک نکن

برنامه هم داره از بین 16 میلیون رنگ میتونی شخصی سازیش کنی 

MSI GM50

ویرایش شده توسط EHSANRF
تبلیغات
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Buddy گفته است :

ریزر نگیر بالا تا پایین جنساش اسکمه، لاجیتک بگیر که تو هر رده پریفرالش حتی اگه بهترین نباشه حداقلش اینه به قیمتش می ارزه.

والا من ریزر داشتم و دارم و راضیم

لاجیتک هم داشتم اونم خوب بود

نمیدونم تجربه ای که شما داشتید چطور بوده

تازه ریزری که من دارم رده پایین هستش

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Buddy گفته است :

:/

مدل های جدید اینجوری نیس مث وایپر

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hossein- گفته است :

:/

مدل های جدید اینجوری نیس مث وایپر

وایپر هاش رو شنیدم فرق داره هنوز قسمت نشده امتحان کنم.

در 2 ساعت قبل، ParsaEs گفته است :

والا من ریزر داشتم و دارم و راضیم

لاجیتک هم داشتم اونم خوب بود

نمیدونم تجربه ای که شما داشتید چطور بوده

تازه ریزری که من دارم رده پایین هستش

ریزر مشکلی که جنساش دارند طول عمر پایین هست (از پریفرال داشتم تا لپتاپ که با توجه به شایع بودن این مساله مشکل به احتمال زیاد از کنترل کیفیت محصولات خروجی هست) و البته ارزش پایین در مقابل قیمت (دلاری) بنده هم یکی دوسال اخیر رو کاملا سویچ کردم به کورسیر، استیل سریز و زوئی که خیلی راضی بودم، لاجیتک هم با اینکه خودم اخیرا نداشتم ولی دور و اطرافیان بسیار راضی هستند.

لینک به دیدگاه

G602 رو میتونی بگیری توی این رنج قیمت

به دکمه های کنارش عادت کنی دیگه نمیتونی بذاریش کنار :d

یه سال بیشتره دارمش ، موس خوش دستی ه . فقط اگه dpi بالا نیاز داری احتمالا به دردت نخوره

G502 رو هم یه مدت داشتم ، با وجود اینکه از 602  بالاتره ، به نظرم 602 خوش دست تره ( سلیقه ایه البته )

۵۰۲ رو خریت کردم فروختمش ۱۴۰۰ یکی دو ماه پیش ⁦🤦🏻‍♂️

الان دیدم لیون میدتش 2940 !!!! مخم سوت کشید 

ویرایش شده توسط m.reza
لینک به دیدگاه

سه برند لاجیتک و کورسیر و استیل سریز، چون تخصصشون همینه، به جز تعداد انگشت شماری تو مدلای قدیمی، بد تو کارشون نیست. برند ریزر هم همونطور که عزیزی در بالا به درستی اشاره کردن، اصلا طول عمرشون مناسب نیست. من هدست ریزر کراکن پرو داشتم و بشخصه میگم بدترین خرید عمرم بود. چرمای کاپ ها و هدش از بدترین نوع چرم مصنوعی بود و در یک سال استفاده پودر شد. موس ریزر نداشتم، چون زمانی که میخاستم بخرم، یکی از دوستانم سیم موس ریزرش (Deathadder) رو بهم نشون داد که بعد از یه سال استفاده، اسلیوش کاملا وا رفته بود و نخ نخ شده بود. کناره های موس پد ریزر هم همینطورن و وا میرن. تو مدلای موجود تو کشور، یا باید بالا رده ی کولر مستر یا بلادی بگیری، یا میانرده ی لاجیتک. من بالارده ترین موس کولرمستر یعنی MM830 رو دارم و با تجربه ی بیش از 8 ماه کار کردن که باهاش دارم، کاملا ازش راضیم. جنس روش مثل موسای قدیمی زبره و خیلی خوش دسته. اسکرین کنارش هم برای من تا حدودی به درد بخوره و بعضی وفتا DPI و لود CPU و GPU رو وسط بازی روش میبینم. 3 تا از 4 تا دکمه ی کناریش هم محل قرار گیری بسیار خوبی دارن و خوش دستن. تنها ایرادش این بود که تو زمستون، وقتی اسکرولش رو به سرعت و چند بار پشت سر هم میچرخوندم شروع به جیر جیر کردن میکرد، که بشخصه موسی نداشتم که این مشکل رو نداشته باشه.

لینک به دیدگاه

دوستان از هرچیزی اسم اوردین الا برند کوگار...نظرتون رو میشه دربارش بگین

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Persian Assassin گفته است :

استیل سریز

دقیقا اینو خیلی قبول دارم اما بودجشون نمیخوره

لینک به دیدگاه

بودجم تا 2 تومن رفت بالا

متاسفانه با بسته بودن مرزا خیلی از موسای خوبی ک پیشنهاد کردین تو ایران نیستش و قیمتا هم همینطور باهاش رفتن بالا

http://fopit.ir/Product/1331/CORSAIR-GLAIVE-RGB-PRO-Gaming-Mouse?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

تا 2 تومن بهتر از این موس هستش؟

چون دوستان از کورسیر تعریف مرده بودن برند مناسبی هم هستش

لینک به دیدگاه

در در 7 مرداد 1399 در 12:34، dewer گفته است :

بودجم تا 2 تومن رفت بالا

متاسفانه با بسته بودن مرزا خیلی از موسای خوبی ک پیشنهاد کردین تو ایران نیستش و قیمتا هم همینطور باهاش رفتن بالا

http://fopit.ir/Product/1331/CORSAIR-GLAIVE-RGB-PRO-Gaming-Mouse?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

سلام عزیز  ایشون موس 402 آکبند و پلمپ با گارانتی رو دارن 

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/117258-logitech-g402-hyper/

در در 7 مرداد 1399 در 12:34، dewer گفته است :

بودجم تا 2 تومن رفت بالا

کورسیر هم برند خوبیه ولی من جای شما باشم تو موس به غیر از لاجیتک و بعضی مدل های ریزر مثل DeathAdder Elite چیز دئیگه ای نمیگیرم 

ویرایش شده توسط Aydin
لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر

دوستان به ترتیب میشه از لحاظ کیفیت این مدل هارو دسته بندی کنید ...(کورسیر.کوگار.لاجتیک.ریزر.هایپرایکس)

لینک به دیدگاه

در در 27 تیر 1399 در 18:59، 🍫Caffeine Addicted گفته است :

من بلادی V5و9داشتم باور کن بعضی موقع ها قاطی میکردن موس حالت پرش پیدا میکرد سمت اینا نرو 

آره این پرش بلادی ها رو من هم تجربه کردم...

موس ریزر خوب بودن ولی کلیداش زیاد عمر نمیکرد.

لاجیتک حرف اولو میزنه. لابه لای لاجیتک برند های خوبی آمدن و رفتن دیگه موجود نیست که پیشنهاد بدم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

با اجازه استارتر

دوستان به ترتیب میشه از لحاظ کیفیت این مدل هارو دسته بندی کنید ...(کورسیر.کوگار.لاجتیک.ریزر.هایپرایکس)

به نظر من لاجیتک،هایپرایکس، ریزر، کورسیر، کوگار

لینک به دیدگاه

در در 6 مرداد 1399 در 09:47، Persian Assassin گفته است :

سه برند لاجیتک و کورسیر و استیل سریز، چون تخصصشون همینه، به جز تعداد انگشت شماری تو مدلای قدیمی، بد تو کارشون نیست. برند ریزر هم همونطور که عزیزی در بالا به درستی اشاره کردن، اصلا طول عمرشون مناسب نیست. من هدست ریزر کراکن پرو داشتم و بشخصه میگم بدترین خرید عمرم بود. چرمای کاپ ها و هدش از بدترین نوع چرم مصنوعی بود و در یک سال استفاده پودر شد. موس ریزر نداشتم، چون زمانی که میخاستم بخرم، یکی از دوستانم سیم موس ریزرش (Deathadder) رو بهم نشون داد که بعد از یه سال استفاده، اسلیوش کاملا وا رفته بود و نخ نخ شده بود. کناره های موس پد ریزر هم همینطورن و وا میرن. تو مدلای موجود تو کشور، یا باید بالا رده ی کولر مستر یا بلادی بگیری، یا میانرده ی لاجیتک. من بالارده ترین موس کولرمستر یعنی MM830 رو دارم و با تجربه ی بیش از 8 ماه کار کردن که باهاش دارم، کاملا ازش راضیم. جنس روش مثل موسای قدیمی زبره و خیلی خوش دسته. اسکرین کنارش هم برای من تا حدودی به درد بخوره و بعضی وفتا DPI و لود CPU و GPU رو وسط بازی روش میبینم. 3 تا از 4 تا دکمه ی کناریش هم محل قرار گیری بسیار خوبی دارن و خوش دستن. تنها ایرادش این بود که تو زمستون، وقتی اسکرولش رو به سرعت و چند بار پشت سر هم میچرخوندم شروع به جیر جیر کردن میکرد، که بشخصه موسی نداشتم که این مشکل رو نداشته باشه.

من موسی ک شما پیشنهاد دادین رو پیدا کردم ولی نمیدونم این موس برای بازیای شوتینگ بهتره یا موس g402

اخه mm830 رو با g502 مقایسه میکنن و g502 برتری نسبت به g402 داره

خوشگلتره و rgb داره 

دکمه اسنایپر نداره ولی بازم اخرش همون  latency  و سرعت و دقتش برام مهمه

ویرایش شده توسط dewer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...