رفتن به مطلب

سی پی یو تقلبی؟؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، من به تازگی از لیون کامپیوتر سی پی یو i5 2500 سفارش دادم ، دیروز به دستم رسید و روشم نوشته بود i5 2500 ولی وقتی نصبش کردم رو کامپیوترم و توی هر برنامه ای چکش کردم ، دیدم نوشته i5 2500s که خیلی از نسخه معمولیش ضعیف تره ، الان قضیه دقیقا چیه و ایا میتونم این رو پس بدم و نسخه معمولیش رو بگیرم؟

Desktop Screenshot 2020.07.20 - 15.08.09.98.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، omid1383 گفته است :

سلام ، من به تازگی از لیون کامپیوتر سی پی یو i5 2500 سفارش دادم ، دیروز به دستم رسید و روشم نوشته بود i5 2500 ولی وقتی نصبش کردم رو کامپیوترم و توی هر برنامه ای چکش کردم ، دیدم نوشته i5 2500s که خیلی از نسخه معمولیش ضعیف تره ، الان قضیه دقیقا چیه و ایا میتونم این رو پس بدم و نسخه معمولیش رو بگیرم؟

سلام

تقلبی که نیست کلا 2 مدل متفاوت هستن دیگه تنها فرقشون هم اینه که بیس کلاک مدل اس 2.7Ghz هست و مدل عادی 3.3Ghz

فرکانس نهایی هر 2 هم 3.7Ghz هست باقی مواردشون هم مثل همه ( کش و...)

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/compare.html?productIds=52211,52209

این مورد رو بهتره مستقیم با فروشگاه در میون بزاری اعضا فروم که کاری نمی تونن انجام بدن

i5 2500s

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/52211/intel-core-i5-2500s-processor-6m-cache-up-to-3-70-ghz.html

i5 2500

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/52209/intel-core-i5-2500-processor-6m-cache-up-to-3-70-ghz.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 19 دقیقه قبل، omid1383 گفته است :

@CRM

• لایک 1
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

بابت تجربه‌ی خرید آخرتون بسیار شرمنده و متأسفیم.

امیدوارم عذرخواهی ما رو بپذیرین.

مورد شما از بخش سفارشات پیگیری شد، امروز یا نهایتا تا فردا ظهر مدل درست برای شما ارسال میشه و با موردی که دست‌تون هست و اشتباه ارسال شده، تعویض میشه.

با تشکر

• لایک 6
لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود دوست عزیز

مورد شما از بخش سفارشات پیگیری شد، امروز یا نهایتا تا فردا ظهر مدل درست برای شما ارسال میشه و با موردی که دست‌تون هست و اشتباه ارسال شده، تعویض میشه.

با تشکر

ممنون از لطف شما

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود دوست عزیز

با تشکر

به دستم رسید و الان درسته !! ممنون از شما

Desktop Screenshot 2020.07.20 - 20.44.02.88.png

لینک به دیدگاه

خواهش می‌کنم

وظیفه‌ی ماست...

امیدوارم به خوبی ازش استفاده کنید

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...