رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی برای تهیه اتورایز اکانت شیائومی

ho3einsa
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان. بنده یه نوت ۸ پرو دارم که بخاطر سهل انگاری بنده بوت لودر لاک شده و تو بوتلوپ گیر کرده. با تحقیقات و تلاشاییکهکردم فهمیدم تنها راهش اکانت اتورایز شیائومیه که متاسفانه خیلی کم پیدا میشه. اگه کسی اکانت اتورایز داره ممنون میشم قیمت بگه یاجایی که بفروشه رومعرفی کنه. ترجیح میدم خودم فلشش کنم چو به ۹ تا تعمیر کار بردم الکی گفتن سرور قطعه هر کدوم سه چهار روز نگه میدارن کاریم نمیکنن. خلاصه نیازمند یاری سبزتان هستم. 

لینک به دیدگاه

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

اضافه کنم گوشی من پک چین بود با رام چین انلاکش کردم رام گلوبال ریختم بعد یه مدت هوس کردم برگردم رو رام چین. با می فلش تولز وقتی فلش میزنی باید کلین اند لاک رو انتخاب نکنی من سهل انگاری کردم انتخابش کردم گفتم رام افیشیاله چه مشکلی پیش میاد که اومد! هیچ راهیم نداره هر چی ذهنتون برسه امتحان کردم. تنها راهش sp flash tool هس (بخاطر مدیاتک بودن پردازنده) که اونم اتورایز اکانت میخاد با اکانت خودم زدنی ارور ۶۰۰۵ میده که مربوط به اتورایز نبودن اکانته.

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 دقیقه قبل، g0dsend313 گفته است :

سلام

ممنون یکی از دوستان به صورت ریموت برام انجامش دادن چند هفته پیش.

اگه سرویساتونو ریموت کنین مطمعنن مشتریتون زیاد تر میشه چون تو این دورو زمونه نمیشه اعتماد کرد البته دور از حضور. گوشیو 20 جا فرستادم هرکدوم دو هفته علاف کردن با اینکه گفته بودم باز نکنین گوشیو برداشته بودن سرخود باز کرده بودن. خلاصه بد دوره زمونه ای شده.

لینک به دیدگاه

• 0

سلام منم دقیقا مشکل شما رو با نوت 7 پرو چین دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...