رفتن به مطلب

کوفتگی و درد خفیف و موقت بعد از بلند شدن از صندلی

mohammad7966
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قبلنا لبتاب داشتم و روی زمین پاهامو دراز میکردم و این مشکلات نبود فقط یک مدتی کمر درد داشتم ولی الان من اگر بعد از 1 ساعت یا بیشتر،از صندلی بلند بشم مچ پاها و کلا قسمت پاها یه کوفتگی و درد خفیف و موقتی حس میکنم.خواستم ببینم حتی اگر صندلی گیمینگ بخرم باز این مشکل هست یا نه؟

البته بودجه هم ندارم صندلی گیمینگ بخرم

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

سلام.

درکل واژه ی گیمینگ بیشتر اوقات صرفا روشی تبلیغاتی برای سود بیشتره . صندلی و میز گیمینگ میشه گفت گمراه کننده ترین موارد هستند.

شما در مرحله ی اول نیاز به یه صندلی استاندارد و مناسب قد و فرم بدنتون دارین(به اصطلاح ارگونومیک) و در مرحله ی دوم احتمالا باید نوع نشستنتون روی صندلی رو اصلاح کنین،قوز کردن و خم بودن کمر و گردن اهمیت بالایی دارن و باید اجنتاب بشه که یکی از راه های پیشگیریش اینه که کمرتون همیشه تکیه داده بشه به پشتی صندلی و مانیتور کمی رو به بالا باشه که گردنتون رو به پایین خم نکنین. اما با توجه به اینکه مشکل فعلیتون مرتبط با پاهاتونه در نظر داشته باشین پاها باید روی صندلی بصورت 90 درجه و عمود بشه روی زمین و درصورتی که کفی صندلی طول کم یا زیاد داشته باشه و بصورت مناسب زیر ران پاتون رو پر نکنه یا لبه ی کفی زاویه دار باشه باعث میشه بدرستی پاتون روی زمین قرار نگیره و مفاصل پاتون تحت فشار باشه.یه مدت یه بالش یا زیرپایی کوچیک و نرم (نه خیلی نرم که پاتون فرو بره داخلش)زیر پاتون قرار بدین ببینین تغییری ایجاد میشه یا نه.

در مقابل خود کم تحرکی و عادات و رفتار روزانه هم بی تاثیر نیست و اگر فعالیت زیادی ندارین میتونین حداقل در همون حالت نشسته روی صندلی هر از چندگاهی پاهاتون رو خیلی آروم بصورت دورانی حرکت بدین یا از روی پاشنه روی پنجه بیاین چند مرتبه تا علاوه بر جریان و گردش خون بیشتر تحرک هم داشته باشه که احتمالا کوفتگیش کاهش پیدا کنه.

کلام آخر : از تحرک و فعالیت مناسب و صحیح حتی شده نیم ساعت در روز غافل نشین که کم تحرکی منشا بسیاری از دردها و بیماری هاست.

موفق و سلامت باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

سلام دوستان

قبلنا لبتاب داشتم و روی زمین پاهامو دراز میکردم و این مشکلات نبود فقط یک مدتی کمر درد داشتم ولی الان من اگر بعد از 1 ساعت یا بیشتر،از صندلی بلند بشم مچ پاها و کلا قسمت پاها یه کوفتگی و درد خفیف و موقتی حس میکنم.خواستم ببینم حتی اگر صندلی گیمینگ بخرم باز این مشکل هست یا نه؟

البته بودجه هم ندارم صندلی گیمینگ بخرم

ارگونومی اداری رو سرچ کنید مطالب زیادی در مورد نوع نشستن یادتون میده صندلی گیمینگ هم خوب بد داره تجربه شخصی خودم از دی ایکسریسر عالی بود هیچ صندلیی جاشو نمیگیره برام

لینک به دیدگاه

بنظر من بهتره یکم روزانه تحرک داشته باشید نرمشی ورزشی چیزی 

اینطوری اینقد سریع خسته نمیشید

لینک به دیدگاه

سلام. صندلی تون از چه نوعی هست؟

عکسش رو بفرستین

ممکنه کوچیک باشه نسبت به وزن و قد شما، یا ارتفاع و پشتی مناسبی نداشته باشه

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام. صندلی تون از چه نوعی هست؟

عکسش رو بفرستین

ممکنه کوچیک باشه نسبت به وزن و قد شما، یا ارتفاع و پشتی مناسبی نداشته باشه

سلام

الان که بیشتر دقت کردم،بیشتر مواقع گودی کف پام درد میکنه اونم بعد از 1 ساعت نشستن

زیرپایی هم ندارم.اصلا نشستنم استاندارد نیست.گاهی اوقات پامو دراز میکنم و روی میز میذارم.گاهی به صورت L میشینم روی صندلی(نمیدونم این  حالت L مانند اسمش چیه)

گفتم شاید به خاطر صندلی باشه.

https://www.digikala.com/product/dkp-1410899/صندلی-مدیریتی-مدل-asa#/tab-comments/&page=1&order=buyers

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

بیشتر مواقع گودی کف پام درد میکنه اونم بعد از 1 ساعت نشستن

جای پاتون مناسب نیست

فشار بیش از حد به گوشه‌ های پاهاتون میاد و این فشار به وسط کف پا منتقل میشه، سعی کنین پا رو کامل روی زمین بذارین و جوری نباشه که نصف پاتون بلند باشه و نصف دیگش روی زمین...

کف پاتون صاف نیست؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

جای پاتون مناسب نیست

فشار بیش از حد به گوشه‌ های پاهاتون میاد و این فشار به وسط کف پا منتقل میشه، سعی کنین پا رو کامل روی زمین بذارین و جوری نباشه که نصف پاتون بلند باشه و نصف دیگش روی زمین...

کف پاتون صاف نیست؟

نه

البته زیر نشیمن طبی خریدم فوم دار،یه ذره ارتفاع بالا رفته پاهام خوب به زمین نمیچسبه.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mohammad7966 گفته است :

نه

البته زیر نشیمن طبی خریدم فوم دار،یه ذره ارتفاع بالا رفته پاهام خوب به زمین نمیچسبه.

خب مشکل همینه...

اگر با صندلی های مشابه که پاتون به زمین میچسبه هم مشکل دارین بهتره به پزشک ارتوپد مراجعه کنید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...