رفتن به مطلب

مشکل گرافیک 9500GT

Shantiya
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  دوستان روزتون بخیر

دوستان من جدیدا یه مشکلی پیدا کرده یکی از سیستمهایی که روش کار میکنم در حین کار با سیستم چه کار سبک باز کردن پوشه یا کار سنگین که فتوشاپ هستش 

سیستمم یدفه یه سیاه سفید میشد یا پرش میکرد و این ارور رو پایین نشون میدادتصویر اول

IMG_20200722_114023.thumb.jpg.a726167bc3cecb39defa17dba8e8f1e1.jpg

بعدش گفتم شاید مشکل درایو باشه اخرین درایو که همون ارورش بودو دوباره پاک کردم نصب کردم بازم همینطوری میشد

و حتی سیستم هنگ و ریست میشد خودش خودکار

اومدم ویندوزشو عوض کردم و در همین حین فهمیدم فن گرافیک دیگه کار نمیکنه 

امکان داره مشکل از گرما باشه

الان سیستم رو جایی گذاشتم که باد مستقیم کولر بخوره بهش ولی بازم گرافیک داغ میکنه صبح ها تا 2 ساعت اول همش هنگه و یا ریست میشه یا ریست میکنی که بعد یه تایمی که اتاق به اندازه کافی خنک میشه سیستم بهتر میشه ولی

مشکل اصلی جایی شروع میشه که فتوشاپ رو باز میکنم تا میام یکم کار کنم یدفه صفحه سیاه میشه و این ارور دوم که عکسشو میزارم میاد اوایل کمتر بود ولی امروز بالا 30 بار فتوشاپ رو اینجوری شد از تسک بستمش و دوباره باز کردم و نهایتا 2 دقیقه بشه کار کرد یدفه اینجوری میشه

IMG_20200725_122327.thumb.jpg.bec3660ba9b4f1da0dea6f1dc17e97db.jpg

نمیدونم مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری الان که مینویسم گرافیک خنک هستش 

دوستان اگر میشه راهنمایی کنن 

سیستم هست سری 775 هستش برای کار هستش 

با تشکر از این کمکم میکنین❤️☺️

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم رو کامل بنویسید.

دمای قطعات موقع کار با فوتوشاپ و بیکاری سیستم چطوره؟

خمیر کارت رو عوض کردی یا نه؟ 

درایور رو با نرم افزار ddu حدف و دوباره نصب کن. 

https://thegeekpage.com/fix-nvidia-opengl-driver-detected-a-problem-error-code-3/

لینک به دیدگاه

شاید نیاز باشه که درایور قدیمی تر استفاده کنی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

شاید نیاز باشه که درایور قدیمی تر استفاده کنی

درایو قدیمی نصب بود از ورژن 314 اومدم دونه دونه تا 342 همشون همین ارور اولی رو میدن و همون مشکله

در 3 ساعت قبل، irajshop گفته است :

مشخصات سیستم رو کامل بنویسید.

دمای قطعات موقع کار با فوتوشاپ و بیکاری سیستم چطوره؟

خمیر کارت رو عوض کردی یا نه؟ 

درایور رو با نرم افزار ddu حدف و دوباره نصب کن. 

https://thegeekpage.com/fix-nvidia-opengl-driver-detected-a-problem-error-code-3/

سیستم بدون اینکه کاری کنه دمای اتاق بخاطر کولر 23 درجس

IMG_20200725_172524.thumb.jpg.da709aaff62d11146293b5d9df9047be.jpg

فتوشاپ باز هستش

IMG_20200725_172946.thumb.jpg.bcd1dc4e5fe4ca7e4fcfc59638762e06.jpg

الانم بعد 1 ساعت کار دوباره هنگ کرد ولی ارور گرافیک نداد دوباره ولی خوب پوشه هایی کنه باز بود یا my computer رو باز میکردم همشون سایه بود جز کادر دورشون

فکر نکنم تو این 6 سال که از این استفاده میکنم ندیدم سیستم رو جز خاک گیری تعویز کرم کرده باشن

البته میگم فن گرافیک هم کلا دیگه کار نمیکنه

سیستم هم 

775

سی پی یو:intel Q6600

Gpu nvidia geforce 9500GT

Ram 4 gig ddr2 b800

لینک به دیدگاه

داداش منم با 9600gt gigabyteهم گاهی اوقات همین مشکلو دارم ولی صرفا به کرش کردن بسنده میکنه و دیگه مشکلی نیس.برای همین کرش ساده هم من هرچی گشتم دلیلی پیدا نکردم.منم همین درایور342 رو دارم ولی خدارو شکر اصلا جدی نیست.امیدوارم شما هم حل شه مشکلتون❤️
البته اگه نشد تو این رنج گرافیک راحت گیر میارین بندازین دور این ستم رو  (نه که مال خودم چیه مثلا😂)

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

داداش منم با 9600gt gigabyteهم گاهی اوقات همین مشکلو دارم ولی صرفا به کرش کردن بسنده میکنه و دیگه مشکلی نیس.برای همین کرش ساده هم من هرچی گشتم دلیلی پیدا نکردم.منم همین درایور342 رو دارم ولی خدارو شکر اصلا جدی نیست.امیدوارم شما هم حل شه مشکلتون❤️
البته اگه نشد تو این رنج گرافیک راحت گیر میارین بندازین دور این ستم رو  (نه که مال خودم چیه مثلا😂)

ممنون دوست عزیز والا مال من دیگه اخر ارور شده

البته حس میکنم بخاطر نبود فن اینجوری شده 

ولی خوب سیستم کاره

مال خودم بود تا الان دلو رودشو ریخته بودم بیرون🤓

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

البته حس میکنم بخاطر نبود فن اینجوری شده 

برای من هم فن نداشت خودم با چسب و این داستانا فن چسبوندم به هیت سینکش😎 ولی در کل کارت خنکیه انصافا گیگابایت سنگ تموم گذاشت..... اون موقع 200 مگاهرتز اوور کردم به طرز عجیبی کار کرد و تو پایداری تاثیری نداشت الانم هنوز که هنوزه تو سنگین ترین کار هایی که میشه با این سیستم انجام داد مثل همین فوتوشاپ بالای 60 نمیره دما با اینکه اتاقم گردش هوای خوبی نداره

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Shantiya گفته است :

درایو قدیمی نصب بود از ورژن 314 اومدم دونه دونه تا 342 همشون همین ارور اولی رو میدن و همون مشکله

سیستم بدون اینکه کاری کنه دمای اتاق بخاطر کولر 23 درجس

IMG_20200725_172524.thumb.jpg.da709aaff62d11146293b5d9df9047be.jpg

فتوشاپ باز هستش

IMG_20200725_172946.thumb.jpg.bcd1dc4e5fe4ca7e4fcfc59638762e06.jpg

الانم بعد 1 ساعت کار دوباره هنگ کرد ولی ارور گرافیک نداد دوباره ولی خوب پوشه هایی کنه باز بود یا my computer رو باز میکردم همشون سایه بود جز کادر دورشون

فکر نکنم تو این 6 سال که از این استفاده میکنم ندیدم سیستم رو جز خاک گیری تعویز کرم کرده باشن

البته میگم فن گرافیک هم کلا دیگه کار نمیکنه

سیستم هم 

775

سی پی یو:intel Q6600

Gpu nvidia geforce 9500GT

Ram 4 gig ddr2 b800

دمای سیستم موقع بیکاری بالا هستش.

بهتره یه خمیر مرغوب تهیه کنید و خمیر پردازنده و کارت گرافیک رو عوض کنید. کولر استوک اینتل روی cpu نصبه ؟

از کدوم نسخه فوتوشاپ استفاده میکنید؟ ورژن های جدید فوتوشاپ از این کارت گرافیک پشتیبانی نمیکنن.

The following card series are no longer being tested and are not officially supported in Photoshop:

AMD/ATI 100, 200, 3000, and 4000 series 

nVidia GeForce 7000, 8000, 9000, 100, 200, 300 series 

Older Intel® HD Graphics (for example 2000, 3000, 4000 series) cards 

Some GL functionality may be available for these cards, but newer features won't work.

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، irajshop گفته است :

دمای سیستم موقع بیکاری بالا هستش.

بهتره یه خمیر مرغوب تهیه کنید و خمیر پردازنده و کارت گرافیک رو عوض کنید. کولر استوک اینتل روی cpu نصبه ؟

از کدوم نسخه فوتوشاپ استفاده میکنید؟ ورژن های جدید فوتوشاپ از این کارت گرافیک پشتیبانی نمیکنن.

The following card series are no longer being tested and are not officially supported in Photoshop:

AMD/ATI 100, 200, 3000, and 4000 series 

nVidia GeForce 7000, 8000, 9000, 100, 200, 300 series 

Older Intel® HD Graphics (for example 2000, 3000, 4000 series) cards 

Some GL functionality may be available for these cards, but newer features won't work.

ممنونم از راهنمایتون دوست عزیز

والا نسخه cc219ولی بیشتر رویcs5هستم و ارور هم روریcs5میگیرم البنه تسخه 2020 رو نصب کردم ولی اونو تست نکرده بودم ببینم جواب میگیرم یا نه

بله کولر پردازنده از مدلهای معمولی هستس

چشم برای خرید کرم نرغوب اقدام میکنم امیدوارم اثر کنه البته گرافیک فنش به کل خراب شده 

در 6 ساعت قبل، lordinvo1380 گفته است :

برای من هم فن نداشت خودم با چسب و این داستانا فن چسبوندم به هیت سینکش😎 ولی در کل کارت خنکیه انصافا گیگابایت سنگ تموم گذاشت..... اون موقع 200 مگاهرتز اوور کردم به طرز عجیبی کار کرد و تو پایداری تاثیری نداشت الانم هنوز که هنوزه تو سنگین ترین کار هایی که میشه با این سیستم انجام داد مثل همین فوتوشاپ بالای 60 نمیره دما با اینکه اتاقم گردش هوای خوبی نداره

تو فکرش هستم منتهی فن کوچیک دمه دست نداشتم فن بزرگم همینطور باید اونم تهیه کنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...