رفتن به مطلب

اسمبل و تصویر ندادن B250 MINING EXPERT

peimax512
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من یه سیستم جمع کردن واسه ماینیگ مادربرد ایسوس b250 expert minig  هستش یه سی پی یو g44000 با رم ۸گیگ ddr4   و پاور ۴۰۰ هستش و فعلا یه گرافیک وصل کردم  روی مادربرد خروجی تصویر  فقط اچی دی ام ای داره و وقتی به تلویزیون وصل می کنم هیچ تصویر نمیده حتی  بایوس خود مادربرد نمیاره که بتونم ویندوز نصب کنم  !؟کسی اطلاع‌داره !!؟ایا علت میشا واسه اینکه اشتباه وصل کرده قطعات تو !؟درضمن کلیه قطعات ام از پاور و سی پی یو و گرافیک روشن می سن و فنش کار می کنه کسی اطلاعاتی داره !؟من با فلش می خوام ویندوز نصب کنم

ویرایش شده توسط peimax512
لینک به دیدگاه

سلام.

با خروجی HDMI مادربرد چک کردین ببینین چطوره؟ ممکنه توی Bios گرافیک فعال روی گرافیک آنبرد یا داخلی تنظیم شده باشه و نیاز باشه اون گزینه رو تغییر بدین.

روی اسلت‌های دیگه هم کارت گرافیک رو چک کنین

موقع اتصال به تلویزیون فقط توی محیط bios و بوت تصویر نداره یا کلا توی ویندوز هم تصویر نداره؟

لینک به دیدگاه

سلام ممنون،من خودم فقط با خروجی اچ دی ام ای مادربرد امتحان کردم و کلا تصویر نمیاد حتی بایوس و اینکه تازه جمع کردم و هنوز ویندوز نصب نکردم .فقط رو سیستم هارد ندارم و بایو اس بی هارداکسترنال وصل کردم ؟بخاطر هارد هستش!؟کلا هیچی تصویر نمیده.از یکی پرسیدم گفتش این مادربرد فقط با مانیتور تصویر میده.ممنون میشم جواب بدین

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام.

با خروجی HDMI مادربرد چک کردین ببینین چطوره؟ ممکنه توی Bios گرافیک فعال روی گرافیک آنبرد یا داخلی تنظیم شده باشه و نیاز باشه اون گزینه رو تغییر بدین.

روی اسلت‌های دیگه هم کارت گرافیک رو چک کنین

موقع اتصال به تلویزیون فقط توی محیط bios و بوت تصویر نداره یا کلا توی ویندوز هم تصویر نداره؟

سلام ممنون از جواب جسارت کلا تصویر  نداره بخوام وارد bios ویا ویندوز نصب کنم.می خوام با فلش ویندوز نصب کنم ولی  هیچ تصویری نمیادش‌،برای اینکه وارد بایوس بشم باید f2 برنم و یا دکمه دلیت بزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.امکان داره واسه این چون هارد اینترنال ندارم فقط یه هارد اکسترنال با ی‌ و اس بی وصل کردم

لینک به دیدگاه

خیلی از مادربردهایی که UEFI ساپورت هستن روی تلویزیون ها فرایند بوت رو - و در نتیجه ورود و نمایش Bios رو - نشون نمیدن، ممکنه دلیل همین باشه

لینک به دیدگاه

یعنی احتمالش هست!؟ممنون چون هی تو این فکر بودم شاید‌من اشتباه وصل کردم قطعات.ممنون ازشما که جواب دادین دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، peimax512 گفته است :

یعنی احتمالش هست!؟ممنون چون هی تو این فکر بودم شاید‌من اشتباه وصل کردم قطعات.ممنون ازشما که جواب دادین دوست عزیز

عرض کردم که ممکنه، ممکن هم هست اینطور نباشه، بهتره با کارت گرافیک مجزا و مانیتور هم چک کنین

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خیلی از مادربردهایی که UEFI ساپورت هستن روی تلویزیون ها فرایند بوت رو - و در نتیجه ورود و نمایش Bios رو - نشون نمیدن، ممکنه دلیل همین باشه

درسته یه سوال بعد از اینکه ویندوز نصب کنم  می تونم با تلوزیون استفاده کنم،چون نمی خوام الکی مانیتور بخرم و اگه بشه بعد از نصب ویندوز با تلوزیون اکی بشه خیلی عالی میشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، peimax512 گفته است :

درسته یه سوال بعد از اینکه ویندوز نصب کنم  می تونم با تلوزیون استفاده کنم،چون نمی خوام الکی مانیتور بخرم و اگه بشه بعد از نصب ویندوز با تلوزیون اکی بشه خیلی عالی میشه

اگر دلیلش این باشه بله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...