رفتن به مطلب

مشکل با گارانتی متین

ALIREZA9074
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام بنده خیلی وقت پیش یک عدد رم سیلیکون پاور 8 گیگ برای برادرم از لیون خریدم که روی مادربردش تصویر نمیداد (MSI Z170 Gaming M3) اما روی مادربرد من (َASUS Z170 pro gaming) بالا میومد و مشکلی نداشت رم رو برگشت زدم بعد از تست گفتن مشکلی نداره و احتمالا مادربرد ساپورت نمیکنه منم ناچارا برداشتم برای خودم

الان که مادربرد رو عوض کردم و asus z270a برداشتم روی اون هم جواب نداد و فرستادم گارانتی (اصفهان) باز تست کردن و گفتن مشکلی نداشته روی سیستم های ما دیگه اخر کیس خودم رو بردم و روی اون تست کردن و گفتن میفرستیم تهران

امروز تماس گرفتن و گفتن از تهران گفتن با ذره بین دیدیم روش یه نقطه هست و ایراد فیزیکی به حساب میاد و گارانتی نمیشه :/

لازم به اشاره هست هر دو بار که رمو تحویل گرفتن بصورت دقیق چک کردن که ایراد فیزیکی نداشته باشه و حتی روی سیستم خودشون هم تست کامل نرم افزاری گرفتن و گفته بودن مشکلی نداره

اگر کسی از دوستان راهنمایی کنه که باید چیکار کرد ممنون میشم

• قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

سلام. با ذره بین بررسی کنین ببینین درست میگن یا خیر

اگر قبل از ارسال تصویر دارین اونو مقایسه کنین

مشخصات دقیق رم رو هم بفرمایین

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام. با ذره بین بررسی کنین ببینین درست میگن یا خیر

اگر قبل از ارسال تصویر دارین اونو مقایسه کنین

مشخصات دقیق رم رو هم بفرمایین

هنوز توی گارانتی تهران باهام تماس گرفتن اینو گفتن

این مدل هستش

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/silicon-power/silicon-power-8gb-2133mhz-cl15-ddr4.html

والا این دوباری که دادم بهشون کامل چکش کردن بعد تحویل گرفتن حالا میگردم اگه تصویر داشتم حتما قرار میدم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...