رفتن به مطلب

مشکلات زرین پال، آیا جایگزین بهتری هست؟

Sandor
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقتتون بخیر

بنده قبلا در یک تاپیکی درخواست معرفی سیستم دونیت رو کرده بودم که دوستان گفتند زرین پال معتبرترینه. بنده در این سایت ثبت نام کردم و باید بگم رابط کاربری‌شون فوق‌العاده افتضاحه، باگ خیلی داره (لاگین نمیکنه، کد پیامکی ارسال نمیکنه یا وقتی کد رو وارد می‌کنی تشخیص نمیده و از اول صفحه رو برات باز میکنه) الانم بخش ارسال مدارک از داشبرد ناپدید شده! جالبه که برای ساخت درگاه میگه لینک سایت یا سرویس استریم رو ثبت کنید، من آدرس کانالم رو گذاشتم و میگه این دامنه قبلا ثبت شده است :))) یعنی مشخصه سطح کدهای پشت سایت فوق‌العاده پایینه. بنده سر این قضایا به شدت نگران امنیت این سایت هستم. کلا در تجربه اولم به شدت از این سایت و رابط کاربریش ناراضی‌ام.

می‌خواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن، اولا چطور باید اطلاعات خودتون رو حذف بکنید از سایت؟ و کلا ازش خارج بشید؟

دوم اینکه سرویس جایگزین چی پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من سالهاست دارم از زرین پال استفاده می کنم، و این مشکلاتی که فرمودید رو مشاهده نکردم

پشتیبانی هم همیشه خوب و خوش برخورد راهنمایی کردن

این مشکلاتی که لیست کردی عجیب هستن زرین پال کاربران زیادی داره بعیده این مشکلات برای همه باشه

اگر با پشتیبانی مطرح کنی مشکلات رو حتما راه حلی هست

من سرویس های دیگه رو هم تست کردم ولی از زرین پال رضایت بیشتری دارم، الان هم که تسویه حساب اتوماتیک قرار دادن خیلی بهتر و سریعتر شده (تعرفه رو هم کاهش دادن)

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است :

سلام

من سالهاست دارم از زرین پال استفاده می کنم، و این مشکلاتی که فرمودید رو مشاهده نکردم

پشتیبانی هم همیشه خوب و خوش برخورد راهنمایی کردن

این مشکلاتی که لیست کردی عجیب هستن زرین پال کاربران زیادی داره بعیده این مشکلات برای همه باشه

اگر با پشتیبانی مطرح کنی مشکلات رو حتما راه حلی هست

من سرویس های دیگه رو هم تست کردم ولی از زرین پال رضایت بیشتری دارم، الان هم که تسویه حساب اتوماتیک قرار دادن خیلی بهتر و سریعتر شده (تعرفه رو هم کاهش دادن)

احتمالا شما قبلا ثبت نام کردید و به عنوان یک کاربر جدید بهش نگاه نمی‌کنید. بنده کاربر جدید این سیستم هستم. پنل رو گویا عوض کردن و جالبه که با پنل قدیم نمیشه لاگین کرد و فقط با پنل جدید باید وارد بشید. خب پس چرا پنل قدیم هنوز رو صفحه اول سایته؟

بعدش، برای ورود نوشته شماره موبایل یا ایمیل، اصلا هیچ کجای پروسه ثبت نام و تکمیل ثبت نام ازمن ایمیل نخواست و این خیلی خنده داره که یه سایت اصلا برای ثبت نامش ایمیل نمی‌گیره ولی تو صفحه لاگین میگه ایمیل وارد کن!

الان به محض ورود به پنلم فقط گزارشات مالی رو نشون میده و تمام اون بخشهایی که مربوط به ثبت اطلاعات شخصی هست پریده! خب الان من بخوام اطلاعاتمو ویرایش کنم باید چیکار کنم؟ هیچ بخشی برای چنین کاری طراحی نشده تو سایت. مشخصه یه کد همینطوری زدن و سایت رو آوردن بالا، پشتش هیچی نیست و این منو تو بحث امنیت شدیدا نگران میکنه.

الان برای درخواست صفحه پرداخت مجبور شدم آدرس وبلاگ خودم رو بدم و نمیدونم آیا قبول میکنه یا نه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Sandor گفته است :

احتمالا شما قبلا ثبت نام کردید و به عنوان یک کاربر جدید بهش نگاه نمی‌کنید. بنده کاربر جدید این سیستم هستم. پنل رو گویا عوض کردن و جالبه که با پنل قدیم نمیشه لاگین کرد و فقط با پنل جدید باید وارد بشید. خب پس چرا پنل قدیم هنوز رو صفحه اول سایته؟

بعدش، برای ورود نوشته شماره موبایل یا ایمیل، اصلا هیچ کجای پروسه ثبت نام و تکمیل ثبت نام ازمن ایمیل نخواست و این خیلی خنده داره که یه سایت اصلا برای ثبت نامش ایمیل نمی‌گیره ولی تو صفحه لاگین میگه ایمیل وارد کن!

الان به محض ورود به پنلم فقط گزارشات مالی رو نشون میده و تمام اون بخشهایی که مربوط به ثبت اطلاعات شخصی هست پریده! خب الان من بخوام اطلاعاتمو ویرایش کنم باید چیکار کنم؟ هیچ بخشی برای چنین کاری طراحی نشده تو سایت. مشخصه یه کد همینطوری زدن و سایت رو آوردن بالا، پشتش هیچی نیست و این منو تو بحث امنیت شدیدا نگران میکنه.

الان برای درخواست صفحه پرداخت مجبور شدم آدرس وبلاگ خودم رو بدم و نمیدونم آیا قبول میکنه یا نه.

من هم به پنل جدید و هم قدیم دسترسی دارم، تا اونجایی که یادم هست بعد از ثبت نام اولیه باید احراز هویت رو انجام بدید که به سطح نقره ایی برسید بعد از اون همه بخش ها قابل دسترسی هستن

اطلاعات از پنل قدیم به جدید منتقل نمیشه اینو برای کاربران قدیمی تر سیستم نگه داشتن

ورود هم یا از طریق موبایل هست یا ایمیل هست دیگه من همین الان وارد شدم مشکلی ندارم

ربات تلگرامش هم بسیار عالی عمل می کنه

من نمی گم حتما از زرین پال استفاده کن، قطعا باقی سرویس های مشابه رو هم تست کن ولی این مواردی که نوشتی نقص های اساسی هستن نمی تونن برای همه وجود داشته باشن زرین پال کاربران زیادی داره اگر چنین مشکلاتی داشته باشه که دیگه عملا سرویس نمی تونه بده

با پشتیبانی تماس بگیرید بهتره

لینک به دیدگاه

در در 6 مرداد 1399 در 17:07، Sandor گفته است :

سلام دوستان وقتتون بخیر

بنده قبلا در یک تاپیکی درخواست معرفی سیستم دونیت رو کرده بودم که دوستان گفتند زرین پال معتبرترینه. بنده در این سایت ثبت نام کردم و باید بگم رابط کاربری‌شون فوق‌العاده افتضاحه، باگ خیلی داره (لاگین نمیکنه، کد پیامکی ارسال نمیکنه یا وقتی کد رو وارد می‌کنی تشخیص نمیده و از اول صفحه رو برات باز میکنه) الانم بخش ارسال مدارک از داشبرد ناپدید شده! جالبه که برای ساخت درگاه میگه لینک سایت یا سرویس استریم رو ثبت کنید، من آدرس کانالم رو گذاشتم و میگه این دامنه قبلا ثبت شده است :))) یعنی مشخصه سطح کدهای پشت سایت فوق‌العاده پایینه. بنده سر این قضایا به شدت نگران امنیت این سایت هستم. کلا در تجربه اولم به شدت از این سایت و رابط کاربریش ناراضی‌ام.

می‌خواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن، اولا چطور باید اطلاعات خودتون رو حذف بکنید از سایت؟ و کلا ازش خارج بشید؟

دوم اینکه سرویس جایگزین چی پیشنهاد میدین؟

سلام دوست عزیز من تا حالا با زرین پال کار نکردم

ولی الان ایدی پی دارم خیلی هم خوبه کارمزدشم کمه 

ثبت نام راحتی هم داره 

API کد تو عرض 1 روز واسه من فعال کردن 

واریزشون هم سریع هست

اگه خودت تنظیم کنی خودکار میاد تو حسابت به جای کیف پول

ویرایش شده توسط erfanvk
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...