رفتن به مطلب

لیمیت شدن کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقتتون بخیر من یه سیستم گیمینگ دارم ولی وقتی میرم گیم پلی بدم یوزیج سی پی یوم میره رو 100 و یوزیج کارت گرافیکم رو 30 درصد.حس میکنم سی پی یوم داره کارت گرافیکم رو محدود میکنه.میخواستم بدونم سی پی یوم در حده این پی سی هست یا باید عوضش کنم؟

intel core i5 8400 kabylake
msi 1070 x gaming 8 gb
ssd256
  ram 16 ddr4 3200
power 700 green

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رزولیشن مانیتورتون فول اچدیه؟ بازیتون چی هست؟

لینک به دیدگاه

مانیتورم 1920*1080 سره همه ی گیم ها این مشکل رو دارم چه فورتنایت برم چه اساسینز چه مترو یا حتی کالاف این مشکل رو دارم

ویرایش شده توسط legator
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ترجیها یک ویندوز فرش بزنید و با حداقل نرم افزار های نصب شده برید داخل بازی. ببینید مشکل پا برجاست یا نه؟ اگر نبود آروم آروم نرم افزاری های مورد نیازتون رو اضافه کنید و با هر نصب تست بازی رو تکرار کنید تا در بیاد کدوم نرم افزار لود میندازه.

متود بعدی اینه که پردازندتون رو مانیتور کنید. ممکنه به خاطر دمای بالا پردازنده (چون مدل کولر رو نگفتید) دمای CPU بالا میره و فرکانسش کاهش پیدا میکنه و پردازنده ای به این قدرت برای کارت میان رده ای مثل 1070 گلوگاه بکنه. تست بنچ مارک بگیرید از پردازنده و چشمتون به دما باشه و در نهایت امتیازتون تو برنامه هایی مثل cinebench رو با نمونه های بنچ مارک شده تو سطح نت بررسی کنید که تقریبا همون حوالی امتیاز زده باشید.

لینک به دیدگاه

مشکل شما پردازنده و گلوگاه نیست 

این سی پی یو قدرتمندتر از این حرفاس که بخواد 1070 رو هندل نکنه

لینک به دیدگاه

الان اگر 2600 یا 3770 داشت میگفتند بله ببینید گلوگاه شده...

به نظر مشکل نرم افزاری میاد بیشتر. کدوم درایور رو نصب کردین؟ ویندوز بیلد 2004 هست یا 1903 ?

100% یوزیج در تسک منیجر مربوط به کدام اپلیکیشن میشه؟

لینک به دیدگاه

آقا دستتون درد نکنه من ویندوزم رو عوض کردم درست شد دستتون درد نکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...