رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید ssd m.2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتید

میخواستم برای سیستمم ssd بخرم که با خودم گفتم چه کاریه , ssd m.2  بخرم که میگن سرعتش بهتره

مدل مادربردم اینه : Asus B150 Pro Gaming که توی سایت ایسوس دیدم زده از ssd m.2  پشتیبانی میکنه , فقط دقیق نفهمیدم از چه نوع رابطی پشتیبانی میکنه

این عکس هست که توی سایت ایسوس زده :
8q75_100.jpg

و اگه مثلا بخوام از فلان سایت بخرم , کدوم یکی از گزینه های زیر رو باید انتخاب کنم ؟

h6i_101.jpg

لینک به دیدگاه

سلام 
اینطور که تو مشخصات بردتون معلومه برد شما  از nvme پشتیبانی نمیکنه یعنی حتی اگه  m2 هم بندازین تفاوت آنچنانی با sata نخواهد داشت چون یکی از اصلی تفاوت sata و m.2 همون تکنولوژی nvme هستش که اونم برد شما سلپورت نمیکنه پس الکی هزینه اضافی برا m.2 نکنین و همون ssd sata بگیرین 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Alexander.Mahone گفته است :

سلام دوستان و اساتید

میخواستم برای سیستمم ssd بخرم که با خودم گفتم چه کاریه , ssd m.2  بخرم که میگن سرعتش بهتره

مدل مادربردم اینه : Asus B150 Pro Gaming که توی سایت ایسوس دیدم زده از ssd m.2  پشتیبانی میکنه , فقط دقیق نفهمیدم از چه نوع رابطی پشتیبانی میکنه

این عکس هست که توی سایت ایسوس زده :
8q75_100.jpg

و اگه مثلا بخوام از فلان سایت بخرم , کدوم یکی از گزینه های زیر رو باید انتخاب کنم ؟

h6i_101.jpg

برد شما از nvme پشتیبانی میکنه چقدر بودجه داری ؟ و چه حجمی مدنظر داری ؟

How do I know if my m 2 slot supports NVMe?
If you look at your M2 interface on your Motherboard and you see a single notch ONLY for the M Key, then it will support both NVME and SATA M2 drives. Otherwise,If you see a notch for BOTH the M + B Key then it a SATA SSD storage Only slot.
لینک به دیدگاه

من هم NVME داره روی سیستمم 960 اوو سامسونگ و هم SSD 860 evo سامسونگ. به نظر من که فرقی نمیکنه در عمل و برای کارهای عادی و عمومی و بازی و این چیزها کاربرد خاصی نداره.

سرعت SSD ها تا 550 مگابایت در ثانیه هست و جز کپی پیست کردن فایل هیچ کار دیگری ما انجام نمیدم که نیاز به پردازش 550 مگابایت اطلاعات در ثانیه داشته باشه

بنابر این هر چند NVME ها سرعت فوق العاده ی چند برابری رو دارن اما بعید میدونم تفاوت خاصی در روزمره و حتی کارهای تخصصی ما داشته باشن و به نظرم اگر تفاوت قیمت خیلی زیاد هست خریدش توجیه نداره.

فکر میکنم NVME ها برای سرورها یا سیستم های خیلی خاص که نیاز به پردازش بالا دارند مناسب هست.

این نظر من هست و به نظرم که آدم هزینه کنه SSD با فضای بیشتر بخره یا مبلغش رو صرفه جویی کنه برای قطعه دیگه بهتر هست ضمن اینکه فک کنم موقع فروش هم مشتریان بالقوه بیشتری داشته باشه.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

برد شما از nvme پشتیبانی میکنه چقدر بودجه داری ؟ و چه حجمی مدنظر داری ؟

How do I know if my m 2 slot supports NVMe?
If you look at your M2 interface on your Motherboard and you see a single notch ONLY for the M Key, then it will support both NVME and SATA M2 drives. Otherwise,If you see a notch for BOTH the M + B Key then it a SATA SSD storage Only slot.

تا 1500 نهایتا میخوام هزینه کنم
حجم هرچی بیشتر بهتر 😄

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ali shareei گفته است :

من هم NVME داره روی سیستمم 960 اوو سامسونگ و هم SSD 860 evo سامسونگ. به نظر من که فرقی نمیکنه در عمل و برای کارهای عادی و عمومی و بازی و این چیزها کاربرد خاصی نداره.

سرعت SSD ها تا 550 مگابایت در ثانیه هست و جز کپی پیست کردن فایل هیچ کار دیگری ما انجام نمیدم که نیاز به پردازش 550 مگابایت اطلاعات در ثانیه داشته باشه

بنابر این هر چند NVME ها سرعت فوق العاده ی چند برابری رو دارن اما بعید میدونم تفاوت خاصی در روزمره و حتی کارهای تخصصی ما داشته باشن و به نظرم اگر تفاوت قیمت خیلی زیاد هست خریدش توجیه نداره.

فکر میکنم NVME ها برای سرورها یا سیستم های خیلی خاص که نیاز به پردازش بالا دارند مناسب هست.

این نظر من هست و به نظرم که آدم هزینه کنه SSD با فضای بیشتر بخره یا مبلغش رو صرفه جویی کنه برای قطعه دیگه بهتر هست ضمن اینکه فک کنم موقع فروش هم مشتریان بالقوه بیشتری داشته باشه.

من فکر میکردم ssd m.2 رو بعدا که خواستم بفروشم بهتر میخرن , یعنی ssd رو بهتر میخرن ؟! چه عجیب

آره دیگه , منم برای سرعت روزه مره که بیشتر بشه میخوام ssd بخرم , اگه واقعا توجیه نداره که همون ssd معمولی بخرم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Alexander.Mahone گفته است :

حجم هرچی بیشتر بهتر 😄

1 هفته ای میشه lexar 610 رو خریدم دما سرعت همه چی عالیه  دیدم 250 m2 فقط 200 گرونتره خوب خریدم

شما 512 بگیر

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Alexander.Mahone گفته است :

من فکر میکردم ssd m.2 رو بعدا که خواستم بفروشم بهتر میخرن , یعنی ssd رو بهتر میخرن ؟! چه عجیب

آره دیگه , منم برای سرعت روزه مره که بیشتر بشه میخوام ssd بخرم , اگه واقعا توجیه نداره که همون ssd معمولی بخرم

من تاحالا نفروختم بدونم دقیقا کدومش رو زودتر یا بهتر میخرن اما طبیعتا SSD معمولی مشتریان بالقوه بیشتری داره یعنی کسی که کامپیوتر DDR3 یا قبلتر هم میتونن SSD معمولی رو بخرن و روی سیستمشون بزارن.

به نظر شخصی من اگر تفاوت قیمت زیاد باشه ارزش نداره واقعا چون تفاوت هارد با SSD شاید بگم نمیدونم 300-400 درصد یا بیشتر هست خیلی زیاد اما تفاوت SSD با NVME شاید 10-20 درصد باشه تو کارهای معمولی و بازی و اینچیزها اینقدر کم که شاید متوجه نشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 48 دقیقه قبل، Alexander.Mahone گفته است :

حجم هرچی بیشتر بهتر 😄

اگه میتونید بیشتر هزینه کنید اینو بگیرید خودم گرفتم فعلا بردم دستم نرسیده تا تست کنم

لینک

اگه نمیتونید دوستمون که مدل 250 گیگ پیشنهاد دادن یا باید بریم سراغ مدلهای ساتا 500 گیگ

راجب فروش و آینده هم زیاد فکر نکنید همین الان تو لحظه زندگی کنید ، 2 سال دیگه رمهای ddr5 به بازار میاد ddr3 همین الان از رده خارج شده چه برسه به اون زمان

پس اون موقع همین اس اس دی بهتر فروش میرن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

اگه میتونید بیشتر هزینه کنید اینو بگیرید خودم گرفتم فعلا بردم دستم نرسیده تا تست کنم

لینک

اگه نمیتونید دوستمون که مدل 250 گیگ پیشنهاد دادن یا باید بریم سراغ مدلهای ساتا 500 گیگ

راجب فروش و آینده هم زیاد فکر نکنید همین الان تو لحظه زندگی کنید ، 2 سال دیگه رمهای ddr5 به بازار میاد ddr3 همین الان از رده خارج شده چه برسه به اون زمان

پس اون موقع همین اس اس دی بهتر فروش میرن

سلام

خرید 250 که صد در صد اشتباه هست حتی اگر پولمون کم باشه.

اما در مورد اینکه با توجه به نیاز خرید بشه و به آینده و فروش قطعه خیلی توجه نشه موافقم ولی در مورد نمیدونم رم های DDR5 و فلان موافق نیستم تو ایران اینقدر همه چیز سرراست نیست هر چند DDR3 از رده خارج شده اما همچنان تو ایران مورد استفاده خواهد بود تا زمانی که این مشکل گرانی و غیره حل بشه با این وضیعیت اکثرا ترجیح میدن سیستم های قدیمی رو تا جای ممکن ارتقا بدن تا اینجا سیستم جدید بخرن و بهترین جا برای ارتقای سیستم قدیمی هم اس اس دی هست. ضمنا حتی خیلی از سیستم های جدید DDR4 هم M2 ندارن.

در مورد این برند لکسار من واقعا نمیدونم چطوریه اما قیمت 500 NVME که اینجا هست واقعا خوبه اون وقتی دوستمون لینک داد مدل 500 رو تو فافا چک کردن واقعا قیمتش مناسب بود و هم قیمت با ساتا 860 سامسونگ بود اما اینکه واقعا خوب باشه نمیدونم. به نظر من رو کیفیت متمرکز باشه آدم بهتر از کمیت و عدد هست. و حتما بهتره قبلش بنچمارک ها و رویو های این مدل اس اس دی رو چک کرد.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

به نظر بنده اگر بودجه محدودی دارید و مخصوصا اینکه اگر چک کردید و دیدید مادربردتون از NVME PCI-E 3x4 پشتیبانی نمیکنه خرید SSD M.2 به صرفه نیست چون عملا نه از سرعت بالاش میتونید استفاده کنید نه توجیه اقتصادی داره چونکه با همون پول اگر بهتون یک M.2 از برند های نچندان خوب میدن میتونید یک sata از یک برند معتبر تر یا حافظه بیشتر خریداری کنید.

مساله دیگه اینه چه در nvme و چه sata اکثر شرکت ها تمرکزشون رو بر روی حافظه های بالا تر میزارن چون حداقل در سالهای اخیر که قیمت های جهانی برای حافظه ارزون تر شده برای همین حافظه های سریع تر و بزرگتر جامعه هدف بزرگتری هم داره ( برعکس ایران ما ) و به همین خاطر شما مشاهده میکنید که معمولا ssd های ۱۲۰ و ۲۵۰ گیگ از یک سری و یک خانواده به نسبت سرعت های کمتری و بعضا طول عمر و گارانتی کمتری نسبت به مدل های ۵۰۰ گیگ ۱ ترا و ۲ ترا و ... از همون سری و خانواده دارن پس کلا سعی کنید سمت مدل های زیر ۴۸۰ گیگ نرید.

نکته دوم اینکه با بودجه قیمتی محدود سعی کنید زیاد به فکر تکنولوژی ساختش نباشید که مثلا TLC یا MLC یاکه SLC هست بیشتر به دنبال یک SSD باشید که حتما و حتما cache داشته باشه چون خیلی تفاوت در استفاده دراز مدت و سرعتش ایجاد میکنه و کمک میکنه که ssd هنگام انتقال اطلاعات مدت زمان بیشتری رو با سرعت های گفته شده توسط شرکت کار کنه.

در کل من جای شما باشم مخصوصا با توجه به مادربردی که دارین دوتا ssd 500 میخرم و raid 0 میکنم که هم سرعتشون تقریبا دو برابر بشه هم حافظه بیشتری گیرم بیاد. بازم به بودجتون نگاه کنید یک ۵۰۰ گیگ از برند خوب هم کافیه ولی هرچی خواستید بخرید اگر از مسائل تخصصیش سر در نمیارید حداقل به امتیاز کلی که سایتای نقد و بررسی به اون مدل دادن دقت کنید چون میتونه فرق انتخاب بین یک جنس بد با ظاهر خوب و قیمت گول زننده و یک جنس معمولی ولی با کارایی و سرعت خیلی بیشتر رو تعیین کنه.

سربلند و پیروز باشید دوست من.

لینک به دیدگاه

از تمامی دوستان بسیار بسیار سپاسگذارم که به خوبی راهنمایی کردن

تصمیم قطعی رو گرفتم

بنظر همون ssd منطقی تر باشه

بازم ممنون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...