رفتن به مطلب

سوالی درمورد q9400

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده درمورد اورکلاک زیاد اطلاع ندارم یعنی بلد نیستم ولی درموردش یه سوال داشتم

میخواستم بدونم سی پی یو quad q9400 که فرکانس دیفالتش 2.66 هست، برای اینکه سرعتش بیشتر بشه (بدون اینکه به سی پی یو آسیب نخوره) تا چه حد فرکانسش بره بالا خوبه؟ بدون اینکه سی پی یو آسیب ببینه و بسوزه و مشکلی براش بوجود بیاد.

و اینکه خود تعمیر کار ها اورکلاک میکنند؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. تعمیر کار ها که نیازی به اورکلاک نداردند. مقداری هم که بتونید فرکانسو بالا ببرید به کیفیت سیلیکن پردازنده، کولر روش و مادربردتون مربوطه. ممکنه یه پردازنده 100 مگاهرتز بالا بره بسوزه ممکنه یه پردازنده 1 گیگاهرتز بالابره و نسوزه. این دیگه به میزان مهارت شما و کمی شانس ربط داره. کلا هرچی پردازنده ضعیف تر باشه تفاوت کارایی در عمل کمرنگ تره. اگر نیازی به فرکانس بالاتر ندارید اورکرلاک نکنید.

لینک به دیدگاه

یکی بهم گفته بود این سی پی یو تا 4ghz هم اورکلاک میشه. ولی دیفالتش 2.66 هست. اگر بخوام تا 3.6 اور کنم چه فنی باید بندازم روش که نسوزه و اینا؟

مادر بوردمم اینه: p5g41t-ml x

که به سی پی یو مم میخوره.

نظرتون چیه؟ اور کنم؟ چون برای گیم میخوام (گیم زیاد سنگین نیست نهایت دوتا 2 و توی این مایه گیم ها)

با این شرایط، تا چقدر اور بشه خوبه؟

و یه سوال دیگه، کنار q9400 رم دو گیگابایت 1333، (فکر کنم ddr3) جواب میده؟ یعنی گلوگاه ایجاد نمیشه؟

در آینده میخوام حافظه رمو به 8 ارتقا بدم. درکل، مشکلی ایجاد نمیشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرامی من نظرم این هست که سیستمتون چون قدیمیه اگر این اواخر عمرش بیفته رو دستتون هزینه سنگینی بهتون تحمیل میکنه اگه بخواید ارتقا بدید. قطعاتشم که کمیاب هست. بیخیال این معقوله بشید، چون مشخص هست که تجربه کافی هم برای اینکار ندارید گرفتن یک کولر جدید چندان دردی از شما دوا نمیکنه. اگر ssd ندارید ssd تهیه کنید یا جای دیگه این بودجه رو صرف کنید. گلوگاه هم الان دقدقه شما نیست و سخت نگیرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...